Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه وزارت بهداشت به تنهایی تا ۲۵ درصد می‌تواند با کرونا مقابله کند، گفت: نقش اصلی صیانت از سلامت بر عهده مردم است و همه بخش‌ها و دستگاه‌ها با مدیریت واحد تحت نظر بالاترین مقام اجرایی باید جهت مقابله با کرونا اقدام کنند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، روابط عمومی بیمارستان کودکان مفید، دکتر علی اکبر سیاری، استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پیامی به مناسبت آغاز سال نو با اشاره به اینکه امروز در شرایط دشوار اپیدمی کرونا، کارکنان بخش بهداشت و درمان چه در بخش دولتی و چه خصوصی، به عنوان سربازان جان بر کف، در خط مقدم جبهه جنگ ناخواسته علیه این ویروس که همه آحاد جامعه به ویژه کارکنان حوزه سلامت را تهدید می‌کند، در حال نبرد هستند، گفت:  این در حالی است که برای آنان امکانات محافظت فردی در حد نیاز توسط دولت باید فراهم شود و جا دارد اقدامات بیشتری صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: از طرفی به مردم برای ماندن در خانه توصیه می‌شود، بدون آنکه پیش بینی الزام برای تامین نیازمندی‌های آن‌ها شده باشد. چرا که وزارت بهداشت به تنهایی توانایی انجام کار به این بزرگی را ندارد و برای تحقق این امر نیاز به حمایت بیشتر دارد. راه حل این است که تقاضای اجتماعی باید از سطوح پایین شروع و اهتمام به آن از بالاترین سطح تصمیم گیری در کشور آغاز شود.
 
معاون وزیر بهداشت سابق ادامه داد: اپیدمی بیماری کرونای جدید تحت عنوان کووید ۱۹ در کشور که اولین بار در اواخر سال ۲۰۱۹ در چین شروع و از اواخربهمن ماه ۹۸ تا کنون در کشور ما گسترش یافته و باعث وارد آمدن آسیب‌های انسانی و اقتصادی زیادی به کشور شده و خواهدشد.  

سیاری افزود: این بیماری در بسیاری از کشور‌های جهان شیوع پیدا کرده است و خطر اپیدمی جهانی آن وجود دارد و راه حل آن پیشگیری و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی توسط مردم و اعلام حالت اضطراری با فرماندهی واحد در بالاترین سطح است که خوشبختانه اکنون به دستور مقام معظم رهبری اقدامات موثری آغاز شده است.

سیاری تصریح کرد:همه بخش‌ها با مدیریت واحد تحت نظر بالاترین مقام اجرایی باید جهت مقابله با کرونا اقدام کنند.

وی با بیان اینکه تصمیم گیری در کشور جهت بسیج تمام امکانات و توانایی‌های نظامی، امنیتی، اقتصادی، اجتماعی و استفاده از تجربیات ۸ سال جنگ تحمیلی و تجربیات کشور‌های دیگر درگیر در این اپیدمی و توجه به توصیه‌های علمی صاحب نظران داخلی و جهانی حائز اهمیت است، گفت: مدیریت این موضوع از توانایی وزارت بهداشت به تنهایی خارج بوده و اثر گذاری آن در صورت عدم همکاری تمام نهاد‌ها حداکثر بین ۱۵ تا ۲۵ درصد است.

دکتر سیاری عنوان کرد: اعتماد عمومی به عنوان یکی از مهمترین سرمایه‌های اجتماعی که رکن اساسی در نظام اجتماعی کشور است، کاهش یافته و از طرفی سوءاستفاده برخی تولید کنندگان و عرضه کنندگان کالا و محصولات بهداشتی مورد نیاز مردم در پیشگیری از اپیدمی ویروس کرونا در کشور سبب آسیب به مردم شده است.

وی بیان داشت: از طرفی کاهش ارزش پول ملی و قدرت خرید مردم و روند سیر صعودی لجام گسیخته قیمت دلار و قیمت کالا و خدمات در کشور سبب نارضایتی مردم خواهد شد و ضرورت دارد همه مسوولان راهکار‌های علمی برای برون رفت از این بحران‌ها، چالش‌ها و مشکلات را تدارک ببینند و با اندازه گیری و رصد شواهد کمی، بهبود شرایط را به صورت عملی برنامه‌ریزی و تسریع کنند.

سیاری در پایان با تبریک سال نو افزود: امید است ایران را نسبت به سال ۹۸ بهتر، سالم تر، با کیفیت و معنویت بیشتر همراه با احساس توام با شادی، سرزندگی. شکوفائی، موفقیت و رضایت مندی بیش تری در کل بدنه جامعه شاهد باشیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا وزارت بهداشت درمان کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۹۵۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال

ایسنا/مازندران معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه بانک‌ها تسهیلات را به سمت تولید سوق دهند تا در بخش تولید رونق ایجاد شود، گفت: برای ارتقای تولید و مشارکت مردم نیازمند تعامل و هم‌افزایی دولت و مجلس هستیم.

 حجت‌الاسلام صحبت‌الله رحمانی ۸ اردیبهشت در دومین جلسه شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مازندران که با حضور ملکی مدیرکل استان‌های وزارت تعاون، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران و مدیران دستگاه‌های اجرایی استان برگزار شد، اظهار کرد: باید تلاش کنیم تا مطالبات رهبر معظم انقلاب در حوزه تولید پیگیری و مشکلات تولید رفع شود.

وی با اعلام اینکه جلسات شورای هماهنگی باید خروجی داشته باشد و برای مردم ملموس باشد، تصریح کرد: زمینه‌های مشارکت مردم در تحقق شعار سال ویژه پیگیری شود.

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه اقدامات مهمی در استان مازندران انجام شده و باید بیشتر تقویت شود، ادامه داد: باید به سمت تفاهم‌نامه‌های بین‌بخشی برویم.

این مسئول با تاکید بر اهداف دولت سیزدهم، خاطرنشان کرد: دولت، دولتِ کار و کرامت است و همه دست به دست هم داده‌اند تا امروز شاهد کاهش نرخ بیکاری باشیم.

رحمانی با اشاره به اینکه باید چرخه تولید را در استان‌ها تکمیل کنیم، افزود: سالانه هزار میلیارد تومان به خانه‌دار شدن مددجویان بهزیستی از محل شرکت‌های زیرمجموعه تامین اجتماعی اختصاص می‌یابد.

وی از مشارکت ۶۰ میلیون نفر(۲۰ میلیون خانوار) در طرح کالابرگ و فجرانه خبر داد و گفت: باید شرایط را بهبود ببخشیم و کمک کنیم وضعیت مردم بهتر از این شود چراکه شایسته بهترین خدمت‌ها هستند.

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه دشمن در جنگ اقتصادی بیکار ننشسته است، خاطرنشان کرد: با هدایت رهبری از گردنه‌های سخت عبور کردیم و جهاد تبیین در این بخش در اولویت قرار گیرد.

این مسئول ادامه داد: توجه به تعاون امری ضروری است و تلاش می‌کنیم مشارکت مردم را در تحقق شعار سال تقویت کنیم.

رحمانی با اعلام اینکه بانک‌ها تسهیلات را به سمت تولید سوق دهند تا در بخش تولید رونق ایجاد شود، گفت: برای ارتقای تولید و مشارکت نیازمند تعامل و هم‌افزایی دولت و مجلس هستیم.

لزوم انسجام و هم‌افزایی برای خدمت به مردم

مدیرکل استان‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این جلسه با قدردانی از تلاش مدیران در خدمت‌رسانی به مردم، گفت: از ظرفیت بسیج در وزارت کار و خدمت به مردم استفاده شود.

ملکی تصریح کرد: کارشناسان معین مشخص شده و به صورت میدانی در استان‌ها حضور و مسائل را رصد و احصاء می‌کنند.

وی افزود: انسجام، هماهنگی و هم‌افزایی در انجام کارها به ما کمک می‌کند و در تحقق برنامه‎‌ها اثرگذار است.

توجه ویژه به تولید اولویت مهم دولت سیزدهم

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز در این جلسه با تبریک هفته کار و کارگر اظهار کرد: برنامه‌های متعددی در هفته کار و کارگر با محوریت  کارگران و توجه به تولید و اشتغال در حال برگزاری است.

علی باقری با اعلام اینکه کارگران نخبه، برتر و فرهنگ کار کردن را ترویج دهیم، تصریح کرد: توجه ویژه به تولید اولویت مهم دولت سیزدهم است و در راستای تحقق شعار سال تشکل‌های کارگری، کارفرمایی و بسیج کارگری در کنار هم هستند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با اشاره به اینکه جلسات شورای هماهنگی به صورت میدانی و شهرستانی برگزار می‌شود، افزود: در این جلسات مشکلات مردم به صورت ویژه رسیدگی می‌شود.

در این جلسه مدیران عضو شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران گزارشی از اقدامات ارائه و بر استفاده از ظرفیت‌ها و همکاری بین‌بخشی در راستای رفع مشکلات جامعه هدف تاکید کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی فقط یک درصد را شامل می‌شود
  • مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی فقط یک درصد از افراد جامعه را شامل می‌شود
  • پیشرفت ایران در تشخیص مالاریا
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • وزیر دفاع بر همکاری با هند در مقابله با داعش در منطقه تاکید کرد
  • تأکید وزیر دفاع بر همکاری با هند در مقابله با داعش در منطقه
  • تاکید وزیر دفاع بر همکاری با هند در مقابله با داعش در منطقه