Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم لنگرود خاطرنشان کرد: برای حل مشکلات اقتصادی که امروز با آن دست به گربیان هستیم باید با دنیا تعامل داشته باشیم.

 

به گزارش پول نیوز؛ مهرداد بائوج لاهوتی، درباره این‌که مسئولان و تصمیم‌گیران کشور در سال جدید چگونه باید با مردم تعامل داشته باشند و دولت و حاکمیت چه تصمیماتی را باید برای حکمرانی صحیح و مردم‌داری درست اتخاذ کنند، گفت: کشور با پدیده جدید و با بیماری جدیدی به اسم «کرونا» رو‌به‌رو شده است که مدتی است همه بخش‌ها، نهادها و ارکان‌ها را درگیر خودش کرده است؛ معتقدم دولت و حاکمیت باید شرایطی را فراهم کنند که از این فضا عبور کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم لنگرود با تاکید بر این‌که درجه اول و بالاتر از هر چیزی سلامتی مردم مهم است، بیان کرد: اگر افراد یک جامعه سلامت نداشته باشند آن جامعه قطعا پویا نخواهد بود، جامعه‌ای می‌تواند به سمت سازندگی و توسعه گام بردارد که افرادش سلامت، دارای فکر و انگیزه باشند. 

وی ادامه داد: بحث بعدی بررسی آسیب‌های اقتصادی است که بیماری کرونا به کشور وارد کرده است. حجم خسارت‌های مالی این بیماری به کشور بالاست؛ شما نگاه کنید کرونا به بخش‌های گردشگری ، تولید ، بازرگانی و حتی به منابع درآمدی دولت آسیب زده است.

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: امروز فروش نفت که با مشکل رو‌به‌رو است آن یک میلیون بشکه‌ای که هم گفته شد به فروش نمی‌رسد. از سوی دیگر چشم امید دولت به دریافت مالیات بود که به حق امروز با این شرایط نمی‌تواند دریافت کند و باید یک مساعدت‌هایی هم داشته باشد به مردمی که بیماری کرونا به درآمدشان آسیب زد.

وی افزود: سال سخت و پر فشاری را پشت سر گذاشتیم و به نظر من بهترین شرایطی که برای برون رفت از این قضیه می‌توان پیدا کرد این است که یک کلام واحد داشته باشیم و پرهیز کنیم از کلام‌های متفاوت و آن دسته از اظهارنظرهایی که در این شرایط فقط و فقط به اتحاد و وحدت ما ضربه می‌زند. 

لاهوتی ادامه داد: امروز دیگر وقت تسویه حساب نیست که بیاییم مطرح کنیم فلانی خطا کرد و از این دست صحبت‌ها؛ شرایط امروز به گونه‌ای است که هرکسی رسالتش کمک است. به هرحال امروز ما دو حادثه بزرگ را در کشور تحمل می‌کنیم؛ تحریم‌ها و بیماری کرونا.

وی یادآور شد: تحریم‌های ظالمانه از سوی دشمنان به وجود آمدند و آنان به هیچ عنوان حاضر نیستند از کاری که انجام داده‌اند کوتاه بیایند؛ بنابراین در این شرایط نباید کاری انجام دهیم که موجبات شادی آنان فراهم شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: معتقدم دولت و حاکمیت باید با مردم صادقانه گفت‌وگو داشته باشند چرا که صادقانه صحبت کردن، واقعیت‌ها را پیش روی مردم قرار دادن باعث می‌شود آنان شرایط را بپذیرند تا این که ما با مردم غیر شفاف صحبت کنیم و واقعیت را پنهان کنیم و این احساس را داشته باشیم که مردم محرم نظام نیستند و آنان را در جریان اتفاقات قرار ندهیم. 

وی تاکید کرد: فضای امروز جامعه به گونه‌ای است که مردم بخصوص با گسترش ابزارهای اطلاع‌رسانی متوجه پنهان‌کاری‌ها خواهند شد و اگر ما چنین کاری را انجام دهیم قطعا همراهی مردم را از دست خواهیم داد؛ بنابراین اگر می‌خواهیم مردم با ما باشند باید با آنان صادق باشیم و اطلاعات واقعی در اختیارشان قرار دهیم.

نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی درباره راه برون رفت از مشکلاتی بزرگ و کوچکی که کشور با آن‌ها درگیر است، گفت: راه برون رفت از مشکلات ایجاد تعامل با دنیا است. 

وی ادامه ادامه داد: یک تصور این است که ما وقتی سخن از تعامل با دنیا می‌کنیم نگاه‌مان به سمت آمریکا و ترامپ است؛ درصورتی که ترامپ فقط یک رئیس‌جمهور است کما این‌که امروز خود مردم ایالات متحده از دستش خسته شده‌اند بنابراین منهای دولت آمریکا یکی از راه‌ها این است که گفت‌وگو و تعامل با کشورهای همسایه و منطقه داشته باشیم.

لاهوتی تاکید کرد: به هر حال روابط کشورها مانند حلقه‌های یک زنجیر هستند؛ در همین داستان بیماری کرونا مشاهده کنید مگر می‌شود در کشور بدون هیچ ارتباطی با دنیا این معضل به این بزرگی را حل کنیم؟ ما به مجامع بین‌المللی وابسته هستیم و باید از تجربه آن‌ها استفاده کنیم و حتی گاهی باید به آن‌ها تجربیات خود را منتقل کنیم.

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اعتقادم بر این است در سال جدید باید یک راه و بابی برای ایجاد تعامل بیشتر با دنیا پیدا کنیم؛ چرا که مشکلات اقتصادی کشور باید حل شود. برای حل مشکلات باید یک راه و باب برای تعاملات سیاسی با دنیا پیدا کنیم در غیر اینصورت مشکلات اقتصادی ما باقی خواهد بود. 

وی در پایان بیان کرد: امروز بحث مقاوم‌سازی اقتصاد مطرح است، اگر از سال‌های گذشته به مقاوم‌سازی اقتصادی می‌کردیم که نکردیم شاید مشکلاتی که امروز به آن دچار شدیم کمتر بود.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: کروناویروس اقتصاد مقاومتی مجلس شورای اسلامی کرونا کمیسیون اقتصادی مجلس مجلس شورای اسلامی بیماری کرونا داشته باشیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۹۶۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کم‌بارشی‌های کشور جبران شد؟!

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا گفت: با بارش‌هایی که از فروردین تا نیمه اردیبهشت صورت گرفته، نیمی از کم‌بارشی‌های کشور جبران شده است.

به گزارش تسنیم، صادق ضیائیان افزود: سامانه بارشی که هفته گذشته وارد کشور شد، فعالیت خود را از روز چهارشنبه آغاز کرد که تا همین امروز -جمعه- نیز ادامه دارد و به این واسطه بارش‌های مناسبی رخ داده است.

وی یادآور شد: از فردا -شنبه- شمال‌غرب، شمال‌شرق و نوار شمالی بارش باران خواهند داشت و سامانه بارشی بعدی روز دوشنبه به کشور نفوذ می‌کند و ابتدا شمال‌شرق کشور را تحت تاثیر خود قرار می‌دهد.

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا تاکید کرد: از ابتدای بهار ۱۴۰۳ تا نیمه اردیبهشت بارش‌های خوبی را شاهد بودیم که انتظار داریم بخش زیادی از کم بارشی‌های گذشته جبران شود؛ البته جبران کامل کم‌بارشی که شاهد آن بودیم یک مقداری سخت است، اما بخشی از کم بارشی‌هایی که در کشور وجود داشت رفع شده است.

ضیائیان با تاکید بر اینکه پراکندگی بارش‌ها در کشور یکسان نیست، یادآور شد: بارش‌ها در کشور یکسان نیست. به طور مثال در سامانه بارشی قبلی بارش‌ها در استان سیستان و بلوچستان بیشتر از هر نطقه دیگری در کشور بود که حتی به سیل منجر شد؛ در حالیکه برخی استان‌های کشور مانند تهران و نواحی نوار شمالی کمتر از نواحی جنوبی بارش باران داشتند.

وی ادامه داد: به همین دلیل احتمال دارد برخی نقاط کشور با کم‌آبی مواج شوند و برخی دیگر چنین مشکلی نداشته باشند.

دیگر خبرها

  • همکاری اوپک با عراق و قزاقستان برای جبران مازاد نفت
  • ویژگی حجاج در سفر معنوی حج/ برائت مشرکان اصل قرآنی است
  • خسارت سنگین باران به کشاورزان خوزستان/ چقدر گندم از بین رفت؟
  • دولت برای تصویب لایحه حمایت مادی و معنوی پرستاران اقدام کند
  • کم‌بارشی‌های کشور جبران شد؟!
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • بهره گیری از همه ظرفیت‌ها برای جبران خسارت منطقه امامزاده ابراهیم (ع) شفت
  • بسیج ظرفیت مادی و معنوی جهان اسلام برای کمک به فلسطین
  • تسهیلات لازم برای جبران خسارت مردم امامزاده ابراهیم(ع) شفت تامین می‌شود
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد