Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بیمه سلامت کردستان از پرداخت 164 میلیارد ریال از مطالبات موسسات درمانی طرف قرار داد بیمه سلامت کردستان خبر داد.

انور اسماعیلی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در سنندج ضمن تقدیر از تلاش و همت کادر بهداشت و درمان استان بابت خدمات دلسوزانه به مردم و خصوصا بیمه‌شدگان سازمان در شرایط حاد کشور، اظهار کرد: بیش از 80 درصد از مطالبات معوقه سه ماهه آخر سال 1397 مراکز درمانی غیردانشگاهی استان در هفته آخر سال پرداخت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

مدیرکل بیمه سلامت کردستان خاطرنشان کرد: در پرداخت‌های اخیر حدود 88 میلیارد ریال به داروخانه‌های بخش خصوصی و غیردانشگاهی و مبلغ 35 میلیارد ریال بابت مطالبات پزشکان و مراکز پاراکلینیک بخش خصوصی استان و مبلغ 41 میلیارد ریال بابت مراکز بهداشتی درمانی روستایی پرداخت شده است.
 
اسماعیلی افزود: مطالبات مراکز بهداشتی درمانی طرف قرارداد در سال 98 تقریبا به روز بوده و بعد از بررسی اسناد به صورت مستمر در طول سال به مراکز پرداخت شده است.
 
به گفته این مقام مسوول، هزینه درمان بیمه‌شدگان کردستان سالانه حدود ۳ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال است که با تلاش مسئولین انتخابی و انتصابی کشوری و استانی به ویژه سازمان بیمه سلامت جهت تامین اعتبار و پرداخت‌ به موسسات درمانی، خوشبختانه از نظم خوبی برخوردار است و موجبات رضایتمندی هرچه بیشتر مراکز بهداشتی درمانی، مردم و بیمه شدگان را فراهم نموده است.

اسماعیلی تصریح کرد: در راستای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و کاهش مراجعات مردمی جهت تمدید اعتبار تمامی دفاتر بیمه سلامت (بجز صندوق ایرانیان) تا پایان فروردین ماه 1399 تمدید اعتبار شدند. 

وی یادآورشد: یکی دیگر از اقدامات خوب سازمان که سبب قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا خواهد شد استفاده پزشکان از سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک است که در استان با استقبال خوب پزشکان، داروسازان، مراکز پاراکلنیک و بیمه شدگان مواجه شده است که بطور میانگین ماهیانه 23 هزار نسخ الکترونیک تجویز و پیچیده شده و از رد و بدل نمودن نسخ کاغذی جلوگیری می‌شود.

اسماعیلی از شهروندان درخواست کرد: در شرایط کنونی و به منظور شکست ویروس کرونا حتی‌الامکان در خانه بمانند و در صورت داشتن سوالاتی درخصوص ویروس کرونا می‌توانند از طریق سامانه 1666 سازمان بیمه سلامت ایران با پزشکان و کارشناسان این سازمان بصورت 24 ساعته تماس برقرار نمایند.

انتهای پیام/۲۳۳۰/۷۷

منبع: فارس

کلیدواژه: سلامت کردستان پزشکان درمان میلیارد ریال ویروس کرونا بیمه سلامت بیمه شدگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۹۷۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت: با هدف گسترش دامنه خدمت رسانی به بیماران بین الملل در سال جدید، ۱۰ مجوز جدید برای مراکز درمانی شامل ۴ بیمارستان و ۶ درمانگاه تخصصی صادر شده است تا بتوانند خدمات رسانی به گردشگران سلامت را در دستور کار قرار دهند.

دکتر داوود خوش شکن افزود: از ۴ بیمارستان، یک بیمارستان خصوصی و سه بیمارستان دولتی به تازگی  دارای مجوز جذب گردشگران سلامت را دریافت کردند.

وی افزود: ۴۰ بیمارستان و مرکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  امکان ارائه خدمات به گردشگران سلامت را دارا است.

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در فروردین امسال جدید ۲ هزار و ۵۸۷ گردشگر سلامت از خدمات مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند، تصریح کرد: در مجموع ۴۶ مرکز درمانی تاکنون مجوز جذب گردشگران خارجی را دریافت کرده اند که از این تعداد ۱۹ بیمارستان خصوصی و ۳ مرکز جراحی محدود و مابقی درمانگاه‌های تخصصی هستند.


دکتر خوش شکن با بیان اینکه تعیین تکلیف بیماران خارجی در زمینه تهیه ارز در مراکز دولتی و خصوصی یکی از مهمترین اقدامات امسال است، بیان کرد: هر بیمارستان یک شرکت رسمی گردشگری می‌تواند داشته باشد تا گردشگران خارجی با پول معتبر و در دسترس خود بتوانند هزینه‌های درمانی را بپردازند.

وی  با اشاره به اینکه ساماندهی ارز برای گردشگران خارجی را می‌توان یکی از مهمترین اقدامات امسال دانست و افزود: افرادی که واسطه معرفی بیماران خارجی به مراکز درمانی می‌شوند باید کارت شناسایی معتبر را به امضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و میراث فرهنگی داشته باشند و در دوره آموزشی ۲۰ ساعته شرکت کنند در غیر این صورت امکان معرفی بیماران خارجی را به مراکز درمانی ندارند.

 مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سامانه جامع گردشگری سلامت برای دسترسی آسان گردشگران سلامت در حوزه ارتباط گیری با مراکز درمانی برای نخستین بار به صورت پایلوت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش خصوصی در مشهد راه اندازی می‌شود

دکتر خوش شکن افزود: این سامانه ابتدا در یک نوبت و بعد به صورت شبانه روزی پاسخگوی گردشگران خارجی است و آنها می‌توانند به راحتی پاسخ سوالات خود را دریافت کنند.

وی گفت: پارسال بیش از  ۸۰ هزار بیمارخارجی از خدمات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند.

دیگر خبرها

  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • پرداخت غرامت به کشاورزان بیمه شده خوزستانی
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • تخفیف بیمه سلامت برای دهک‌‌های ۶ تا ۹ درآمدی
  • دخالت تکنسین‎‌ها در امور جراحی و زیبایی/ چطور باید شکایت کرد؟
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد