Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-26@09:18:19 GMT

ساخت و تحویل ۱۱۸ فضای آموزشی با ۶۳۷ کلاس درس در سال ۹۸

تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۹۸۱۵۴

ساخت و تحویل ۱۱۸ فضای آموزشی با ۶۳۷ کلاس درس در سال ۹۸

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اصفهان از ساخت ۱۱۸ فضای آموزشی، پرورشی و ورزشی در استان در سال ۱۳۹۸ خبر داد.

به گزارش ایمنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی اداره کل نوسازی، بهسازی و تجهیز مدارس استان اصفهان، سید مهدی میربد با ارائه گزارش عملکرد سال ۹۸ این اداره اظهار کرد: درسال جاری این اداره کل با مشارکت و همراهی خیرین م مدرسه ساز در مجموع ۱۱۸ فضای آموزشی شامل ۶۳۷ کلاس درس با زیربنای حدود ۱۲۰ هزار مترمربع را تحویل اداره کل آموزش و پرورش استان نموده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برای ساخت این تعداد پروژه در مجموع بالغ بر حدود ۱۲۶ میلیارد تومان هزینه شده است،

وی گفت: ازاین تعداد فضای آموزشی ۳۰ مدرسه با ۱۰۶ کلاس درس از محل اعتبارات دولتی ۷۲ مدرسه با ۴۲۱ کلاس درس به صورت مشارکتی با خیرین مدرسه ساز به بهره برداری رسیده است، ۱۶ مدرسه و فضای آموزشی نیز به صورت کامل به همت نیکوکاران مدرسه ساخته شده است.

مدیر کل نوسازی مدارس استان اصفهان گفت: یکی از راهبردهای اصلی ما در سال ۹۸ استفاده از ظرفیت خیرین نیک اندیش مدرسه ساز و سایر نهادهای حقوقی فعال در امر مدرسه سازی بوده است،

رفع محرومیت و کاستی‌های فضاهای آموزشی در مناطق محروم

مدیر کل نوسازی مدارس استان اصفهان با اشاره به اینکه بخش زیادی ازفعالیت های این اداره کل برای رفع محرومیت و کاستی‌های فضاهای آموزشی در مناطق محروم استان بوده است، گفت: درسال ۹۸ تعدادی از مدارس سنگی ویا کلاس‌های پیش ساخته کانکسی مشتمل بر ۱۱۸ کلاس درس در مناطق دوردست استان از جمله شهرستانهای سمیرم، فریدونشهر جمع آوری شده و جای خودرا به مدارس و کلاس‌های ایمن و استاندارد داده است.

بخاری‌های نفتی و غیرایمن تا اواخر اردیبهشت ۹۹ حذف می‌شود

میربد به استاندارسازی سیستم گرمایش مدارس استان اشاره کرد و افزود: در سال ۹۸ تمامی بخاری‌های نفتی غیراستاندارد در مدارسی که علمک گاز به درب مدرسه رسیده بود را جمع آوری کردیم وبراساس قراردادهای منعقد شده تا اواخراردیبهشت ماه سال آینده نیزبخاری های نفتی درتمام مدارس استان جمع آوری و حذف خواهد شد.

وی اضافه کرد: با آغاز سال تحصیلی آینده هیچ بخاری نفتی در در مدارس استان روشن نخواهد شد و جای آنها ازسیستم های گرمایشی ایمن و استاندارد را خواهد گرفت.

این مقام مسئول در تشریح اقدامات انجام شده در سال ۹۸ گفت: در حال حاضر از ۴۸۳ پروژه استان ۲۱۳پ روژه را با جلب حمایت خیرین و جذب اعتبارات دولتی فعال نموده ایم و فعال کردن سایر پروژه‌ها ازاولویت های اصلی این اداره کل است.

" صنعتی سازی" مدارس و فضاهای آموزشی

مدیر کل نوسازی مدارس استان اصفهان در بخش دیگری از گزارش سالیانه خود به رویکرد جدید این اداره کل درساخت و تجهیز مدارس استان اشاره کرد و افزود: در سال ۹۹ تلاش خواهیم کرد تا رویکرد "صنعتی سازی " مدارس و فضاهای آموزشی را به عنوان روشی که علاوه برافزایش "کیفیت "، "سرعت " ساخت پروژه‌های آموزشی را نیز ارتقاء می بخشد، درسطح استان تعمیم و گسترش دهیم.

اجرای دوطرح جدید "مدرسه سبز"

وی همچنین به اجرای دو طرح جدید " مدرسه سبز " که مورد تاکید سازمان نوسازی مدارس کشور می‌باشد اشاره کرد و افزود: تکمیل این دوطرح "مدرسه سبز " از دیگر برنامه‌های این اداره کل است که در جهت بهینه سازی مصرف انرژی در مدارس و ایجاد فرهنگ ساخت مدارس براساس الگوهای نوین در تأمین ومصرف انرژی‌های پاک را مورد تاکید قرار داد.

میربد از دیگر اولویت‌های این اداره کل را در سال ۹۹ به بحث " معماری " مدارس و فضاهای آموزشی اشاره کرد و گفت خوشبختانه معماری مدارس استان در جایگاه مناسبی قرار دارد و عوامل فنی و اجرایی ساخت مدارس استان قابلیت‌های بالایی در این عرصه را دارند و ما نیز تلاش خوایم کرد معماری مدارس استان همچنان در سیر صعودی و رشد و تعالی قرار داشته باشد.

مدیر کل نوسازی مدارس استان، خیرین مدرسه ساز را سرمایه‌ای ارزشمند برای توسعه و تجهیز فضاهای آموزشی کشور و استان اصفهان ارزیابی کرد و گفت: "جذب " خیرین مدرسه ساز در تعامل کامل با مجمع خیرین مدرسه ساز و اداره کل آموزش پرورش از دیگر برنامه‌های اساسی این اداره کل در سال آینده است که به شکل ویژه در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: "مشارکت " خیرین مدرسه ساز عامل اصلی موفقیت در اجرای برنامه‌های پیش روی این اداره کل از جمله در موضوع جمع آوری و حذف مدارس سنگی و کانکسی استان، حذف بخاری‌های غیر ایمن و استاندارد سازی سیستم گرمایش مدارس، اجرای طرح صنعتی سازی مدارس و تکمیل پروژه‌های نیمه تمام در سطح استان خواهد بود.

میربد تاکید کرد: این اداره کل جذب و حمایت و همراهی خیرین در ساخت و تجهیز مدارس استان را به عنوان یک "هدف راهبردی "دنبال خواهد کرد.

کد خبر 415425

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مدیر کل نوسازی مدارس استان کلاس های تخریبی آموزش و پرورش اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق مدیر کل نوسازی مدارس استان تجهیز مدارس استان مدارس استان اصفهان خیرین مدرسه ساز فضاهای آموزشی اداره کل فضای آموزشی سال ۹۸ کلاس درس جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۹۸۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح مدرسه خیرساز در منطقه پردیسان قم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، مدرسه خیرساز حاج غلامرضا زیرک در ۱۸ کلاس و ۳ هزار و ۲۰۰ متر مربع ساختمان اصلی و ۷۰۰ متر مربع فضای ورزشی طراحی و احداث شده است.

برای ساخت این مدرسه در منطقه پردیسان ۳۰ میلیارد تومان به همت خیر هزینه شده و طرح سالن ورزشی نیز در قالب دولتی و با مشارکت خیر به بهره برداری رسیده است.

از ویژگی‌های منحصر به فرد این مدرسه استقرار سه سامانه سلول‌های خورشیدی با ظرفیت ۶۰ کیلووات است که علاوه بر بهره‌گیری از انرژی خورشیدی برای تامین پایدار شبکه توزیع برق به تأمین هزینه مدرسه‌های نیز کمک می‌کند.

محمود کمانی، معاون وزیر و رئیس سازمان انرژی‌های تجدید پذیر و بهره‌وری انرژی برق با اشاره به تفاهم‌نامه مشترک این وزارتخانه با آموزش و پرورش و نوسازی مدارس برای تجهیز مدارس خیرساز به نیروگاه‌های برق خورشیدی، گفت: استان قم با ۱۱ مدرسه مجهز به سلول‌های خورشیدی در این زمینه پیشتاز است.

وی افزود: سازمان انرژی‌های تجدید پذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) برق تولیدی این مراکز را به قیمت مناسب خریداری می‌کند که علاوه بر فرهنگ‌سازی برای نسل آینده در تامین هزینه‌های جاری و نگهداری مدارس نیز موثر است.

سیدمحمد آقامیری، استاندار قم هم با تجلیل از خدمات و اقدامات خیرین مدرسه ساز گفت: استان قم  یک هزار و ۷۰۰ کلاس درس نیاز دارد که باید به سرعت این نیاز مرتفع شود.

حمیدرضا خان محمدی، معاون عمرانی وزیر و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور هم با بیان اینکه دو هزار و ۵۰۰ طرح برای اجرای نیروگاه‌های خورشیدی هدف‌گذاری شده است، گفت: در یک برنامه کوتاه مدت با همکاری دستگاه‌های متولی ۲۰ هزار مدرسه به سلول‌های خورشیدی مجهز می‌شوند.

در حال حاضر ۸ هزار و ۳۰۰ پروژه در سطح کشور در دست احداث است که ۵۰ درصد آن‌را خیرین برعهده دارند.

سال گذشته ۲۴۰ کلاس درس در قالب ۲۷ پروژه به همت خیرین مدرسه ساز در قم احداث شد که پیش بینی می‌شود امسال نیز همین تعداد در سطح استان به بهره برداری برسد.

دیگر خبرها

  • ساخت ۸۲ طرح خیری در چهارمحال و بختیاری
  • ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال‌ و بختیاری وجود دارد
  • افتتاح مدرسه خیرساز در منطقه پردیسان قم
  • تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری با ۹۵ میلیارد تومان اعتبار
  • ساخت ۵۰ مدارس تخریب شده در زلزله‌های خوی
  • شناسایی ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال و بختیاری
  • نیاز چهارمحال و بختیاری به احداث ۱۰۰۰ کلاس درس
  • برگزاری کلاس های آموزشی در مدارس شهرستان بوکان به مناسبت هفته زمین پاک
  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر
  • افزوده شدن۶ کلاس درس به فضا‌های آموزشی شهرستان خواف