Web Analytics Made Easy - Statcounter

کافیست کسب‌وکار‌های نوپا و استارت‌آپ‌های ایرانی ارائه دهنه خدمات مورد نیاز خود را بشناسید تا دیگر در شرایط سخت کرونایی حوصله‌تان سر نرود و کارهایتان را مرتب انجام دهید.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری رییس جمهور؛ همه ما نسبت به روز‌های پیشین، از فضای مجازی و بستر اینترنت، بیش‌تر استفاده می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
استارتاپ‌هایی که چندسالی است به سرعت رشد کرده‌اند و در این روز‌های کرونایی، قابلیت‌های منحصر به‌فرد خود را به خوبی نشان می‌دهند، بر بستر این فضا، خدمات و محصولاتی را کاآمد، کیفی و در دسترس به ما ارائه می‌کنند که می‌تواند یاری‌گر روز‌های کرونایی باشد. خوراکی‌های آنلاین
کمیته مقابله با کرونا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم با هدف پیگیری اقدامات و پروژه‌های کوتاه‌مدت و بلندمدت علمی و فناورانه مقابله با بیماری کرونا همراه شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها شده است. قرار بر این است که تازه‌ترین دستاورد‌ها و پیشرفت‌های علمی در حوزه مبارزه با این بیماری و گزارش‌های مختلف توسط دبیران کمیته و سایر اعضا در ایام مختلف به مردم و مسوولان اعلام شود.
خدمات سلامت آنلاین
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری هم به عنوان رئیس این کمیته مدتی است به صورت مستمر از فعالیت‌ها و اقدامات معاونت علمی برای مقابله با این بیماری، گزارش‌هایی را در صفحه اینستاگرام خود منتشر می‌کند. او در دومین گزارشی که به گام‌های پیموده شده برای مقابله و شکست ویروس کرونا توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برداشته شده است که با هم می‌خوانیم: صد‌ها فروشگاه خرید اینترنتی مانند دیجی‌کالا، اسنپ مارکت، فیدیبو، ترب، بازرگام و ... در حال سرویس دهی هستند.   آموزش آنلاین
استارتاپ‌های تولید محتوا و نمایش محتوا‌های دیجیتال مثل آپارات، فیلیمو، تماشا و نمآوا، چهارخونه و... در حال عرضه توسعه کار‌های خود هستند و همه ما را سرگرم می‌کنند.

سرویس‌های خدمات آنلاین مانند اسنپ، تپسی، آپ، استادکار، اوبار، آچاره و سرویس‌های بار مانند الوپیک و اسنپ باکس، ترابرنت و سرویس‌های خریدکتاب، آموزش، مشاوره، ورزش و سلامتی، بیمه و امور بانکی حمایت مردم از این کسب و کار‌ها که در واقع حمایت از جوانان خود وکشور است طی سال‌های گذشته ودر این روز‌های سخت بسیار مهم است. خرید آنلاین   البته هستند کسب و کار‌هایی که ضربات مهلکی در این ایام دریافت کرده اند مانند بسیاری که در حوزه گردشگری فروش غذا و ... فعالیت می‌کردند. تدابیری برای این موضوع هم اندیشه و اجرایی شده است.

مشکلات این کسب و کار‌ها با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی در حال حل و فصل شدن است و خط اعتباری ۵۰۰ میلیارد تومانی برای رفع و تعدیل مشکلات این کسب و کار‌ها توسط صندوق نوآوری و خط اعتباری ۴۰۰ میلیارد تومانی از طریق صندوق توسعه ملی و همینطور حمایت‌های مادی و معنوی معاونت علمی و رایزنی با سایر نهاد‌ها و سازمان‌ها در حال انجام است.» خدمات ارسال آنلاین
این گزارش‌ها ادامه خواهد داشت.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: معاونت علمی و فناوری استارتاپ کرونا کسب و کارهای نوپا علمی و فناوری معاونت علمی کسب و کار ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۰۰۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه جدی معاونت اقتصادی استاندار یزد بر توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان یزد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز یزد، این نشست در راستای اجرای توافق‌نامه همکاری مشترک بین معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و استانداری یزد با حضور محمدجواد صدری مهر دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهوری در ساماندهی و توسعه زیرساخت‌های فناوری و نوآوری، معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد و جمعی از مسئولان استان برگزار شد.

در این نشست، گزارشی از امضا و اجرای توافق نامه در طول هفت ماه گذشته ارائه شد و به انتظارات ملی و استانی از دستاورد‌ها و نتایج اجرای برنامه‌های مورد توافق پرداخته شد.

شایان به ذکر است، اجرای طرح برش استانی اقتصاد دانش بنیان در راستای توسعه اقتصاد دانش بنیان استان یزد در چارچوب ماده ۱۲ قانون جهش تولید دانش بنیان و به منظور تولید محصولاتی با ارزش‌افزوده بالاتر و ایجاد و توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز زیست‌بوم نوآوری و فناوری استان، توسعه بازار کالا و خدمات دانش‌بنیان، تکمیل زنجیره ارزش صنایع اولویت‌دار استان و ...، با امضای توافق‌نامه همکاری مشترک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری با استانداری یزد به صورت رسمی در ۳۰ مردادماه امسال کلید خورد.

همچنین حاضران نکات و پیشنهاد‌های خود پیرامون مسائل و چالش‌های اجرایی از جمله در تامین و اختصاص منابع مالی و راهکار‌های شتابدهی به اجرای مفاد توافق نامه را بیان کردند.

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • توجه جدی معاونت اقتصادی استاندار یزد بر توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان یزد
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • جذب نخبگان «کانکت» در دانشگاه‌ها/وزارت علوم همکاری می‌کند
  • عرضه توانمندی‌های صادراتی ۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان ایرانی در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
  • شیوه حضور پوتین در فیلم زندگی خودش | تصویر
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • وجود ۱۲۶۰ کسب‌وکار دارای نماد اعتماد الکترونیک در کردستان
  • قیمت فیلترشکن گران‌تر از اینترنت! گردش مالی فیلترشکن‌ها برابر با یک اپراتور ایرانی است!
  • فیلترشکن گران‌تر از اینترنت؛ گردش مالی فیلترشکن‌ها برابر با یک اپراتور ایرانی