Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-29@16:53:24 GMT

ایجاد تونل ضدعفونی کننده در فرودگاه یزد

تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۳۰۱۹۴۰

ایجاد تونل ضدعفونی کننده در فرودگاه یزد

در گزارش روزسه شنبه این پارک به نقل از مدیرعامل این شرکت آمده است: یکی از مشکلات نیروهای درمانی که در خط مقدم مبارزه با بیماری کرونا در کشور فعالیت دارند، ضدعفونی 

تجهیزات و فضاهای آلوده بیمارستان است این دستگاه آمبولانس ها، اتاق های عمل، ورودی و اتاق های بیمارستان و غیره را ضدعفونی می‌کند.

مهدی ابویی، سرعت بالا و مصرف پایین مواد ضدعفونی کننده  را مزیت اصلی دستگاه یادشده ذکر کرد و اظهار داشت : این دستگاه ضدعفونی کننده، مصرف ماده را بسیار پایین آورده و آن را به ذرات یک میکرون تبدیل می کند طوریکه تمام فضا به حالت مه در می آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابویی با بیان اینکه این دستگاه حدود چهار سال است که از روی نمونه خارجی بومی سازی شد، گفت: نمونه بومی سازی شده ویژگی های منحصر به فردی از جمله قیمت پایین تر و کیفیت بالاتر نسبت به نمونه خارجی دارد.
وی از تقاضای بالا برای خرید این دستگاه توسط بیمارستان ها و نقاط درگیر آلودگی ویروس کرونا در کشور خبر داد و گفت: این شرکت اولین و تنها تولید کننده سیستم هوشمند استریلیزاسیون و ضدعفونی کننده صنعتی محیط در کشور است
ابویی تصریح کرد: در حال حاضر بیمارستان شهید دکتر رهنمون در یزد و چند بیمارستان خارج از استان تحت پوشش هستند و سعی داریم تولید خود را در این زمینه متمرکز کرده  و افزایش دهیم.

افزون بر ۳۰۰ شرکت با عنوان مراکز چند مستاجره، مراکز رشد و مراکز رشد اقماری، تحت پوشش پارک علم و فناوری یزد هستند.

همچنین به گفته سخنگوی ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا در یزد، تعداد مبتلایان به این بیماری از ابتدای شیوع آن تاکنون در استان به ۳۹۰ نفر رسید که از این تعداد آزمایش ۴۹ نفر در ۲۴ ساعت گذشته مثبت اعلام شد.

ابراهیم سلمانی امروز در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: تاکنون هزار و ٥١٤ نفر با علایم مشکلات تنفسی در بیمارستان‌های استان بستری شدند که از این تعداد نمونه ٨٥٠ نفر برای تایید نهایی به آزمایشگاه ارسال شد.

وی  گفت: از شهروندان انتظار می رود  از رفت و آمدهای غیرضروری در سطح شهر و سفر خودداری کنند و برای کاهش ابتلا به بیماری در خانه بمانند.

سلمانی یادآور شد: رعایت نکات بهداشتی و توجه به توصیه‌های کادر درمانی و پزشکان در مبارزه با این ویروس، موثر است.

تاکنون ۳۷ نفر در استان یزد بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست دادند.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا ابتلا به بیماری بیمارستان علم و فناوری ویروس یزد بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی ضدعفونی کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۰۱۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا عباس زاده صبح امروز یکشنبه در ستاد مدیریت بحران استان گفت: در هر دستگاه اجرایی باید بخشی برای مدیریت بحران وجود داشته باشد تا در زمان بحران با هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی و بسیج امکانات در کوتاه مدت بتوانیم اقدامات لازم را انجام و بحران را مهار کنیم.

وی با اشاره به این که مردم روستای نوده شهرستان زیرکوه به دلیل شکسته شدن سد این روستا چون به موقع تخلیه شدند، خسارتی در این خصوص نداشتیم، خاطر نشان کرد: با توجه به این که خسارت به بخش کشاورزی شهرستان زیرکوه بر اثر سیل زیاد است با تشکیل تیم‌های تخصصی بررسی‌های لازم در خصوص میزان خسارات وارده به این بخش در این شهرستان انجام شود.

به گفته وی برای تخلیه سدهای خاکی که پر آب شده‌اند با هدف جلوگیری از بحران در روزهای آینده با توجه به احتمال بارش، اقدامات مورد نیاز باید انجام شود.

وی با توجه به خسارات وارده به راه‌های عشایری تاکید کرد: ایل راه‌ها باید به شکل ویژه دیده شوند.

مدیر کل مدیریت بحران استان هم در ادامه گفت: با توجه به این که در سیل اخیر به قنوات شهرستان زیرکوه خساراتی وارد شده است باید از مادر چاه‌ها با لوله کشی در کوتاه مدت آب مورد نیاز تأمین شود.

آخوندی افزود: ۱۸۹ سد خاکی بدون متولی در استان داریم که تاکنون برای مدیریت آنها اعتبار مورد نیاز اختصاص نیفتاده است.

قاسم تنها مدیر کل بنیاد مسکن استان بیان داشت: ۷ میلیارد و ۵۰۰ تومان خسارت به سیل بندهای شهرستان زیرکوه وارد شده و در مجموع ۱۷ میلیارد تومان خسارت به این بخش وارد شده و در حوزه مسکن هم به ۴۸ واحد خسارت دیده‌اند که ۱۰ مورد آن شهری و ۳۸ واحد مسکونی دیگر روستایی است.

فرمانده ارشد آجا در خراسان جنوبی هم با تشریح اقدامات انجام شده توسط یگان‌های ارتش حاضر در منطقه گفت: با به‌کارگیری پنج خودروی ارتش در زمان سیل در شهرستان زیرکوه اقدامات لازم انجام شد.

کد خبر 6090891

دیگر خبرها

  • لزوم رسیدگی سریع‌تر به پرونده شرکت‌های پیش‌فروش خودرو
  • دستگاه های حمایتی از خسارت دیدگان سیل اخیر زرند حمایت کنند
  • ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است
  • راه اندازی دستگاه CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی
  • کلنگ زنی و افتتاح پروژه‌های بهداشتی و درمانی خراسان شمالی با حضور معاون وزیر بهداشت
  • اضافه شدن چهارمین دستگاه دیالیز، به تجهیزات بیمارستان دارالشفاءمیرجاوه
  • ناحیه صنعتی ‌در «جویم» فارس احداث می‌شود
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)
  • ۹ مصدوم درپی تصادف ۲ پراید در جاده کلات مشهد