Web Analytics Made Easy - Statcounter

خط تولید محلول‌های ضدعفونی‌کننده و ماسک قابل شست‌وشو به همت تولیدکنندگان و بازاریان شهرستان میانه راه‌اندازی شد. ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۷:۲۷ استانها آذربایجان شرقی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از میانه، این روزها با کمبود اقلام بهداشتی در بازار و ورود دلالان و سودجویان علی‌الخصوص محتکران سلامت به این عرصه قیمت ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده با افزایش نجومی موجب گله‌مندی مردم شده که در حال حاضر باهمت تولیدکنندگان و بازاریان شهرستان میانه این مشکل در شهرستان میانه در حال رفع شدن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرشاد عبدی یکی از تولیدکنندگان مواد شوینده در شهرستان میانه با اختصاص چند خط به تولید مواد ضدعفونی‌کننده و عرضه آن به داروخانه‌ها و فروشگاه‌های معتبر سطح شهرستان توانسته دست سودجویان را از بازار سیاه محلول‌های مواد ضدعفونی‌کننده کوتاه کرده و محصولات خود را باقیمت پایین عرضه کند.

این تولیدکننده به افراد بی‌بضاعت که قدرت خرید ندارند محلول‌های ضدعفونی‌کننده را به‌صورت رایگان اهدا کرده و هدف از این کار را خدمت به اقشار ضعیف جامعه جهت پیشگیری از شیوع ویروس کرونا عنوان کرده است.

اخبار مرتبط:

روزانه 20 هزار ماسک در استان قم تولید می‌شودروزانه 500 ماسک در کارگاه جهادی یک پایگاه بسیج دامغان تولید می‌شود + فیلمیک شرکت تولیدی روزانه 4 هزار و 500 لیتر مواد ضدعفونی کننده رایگان در آبیک قزوین توزیع می‌کند

از سویی دیگر بازاریان شهرستان میانه هم با راه‌اندازی 3 کارگاه تولید ماسک قابل شست‌وشو اقدام به تولید این محصول کرده و با تولید روزانه 3هزار ماسک آن را به نرخ پایین از بازار سیاه که در اختیار دلالان این عرصه است به بازار عرضه می‌کنند.

گزارش دفتر نمایندگی خبرگزاری تسنیم شهرستان میانه(آذربایجان شرقی) از این کارگاه‌های تولیدی را در زیر مشاهده می‌کنید.

گزارش: محمد زینالی

انتهای پیام/ت

R7887/P/S6,47/CT16

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مواد ضدعفونی کننده شهرستان میانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۰۲۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است

ایسنا/خراسان رضوی فرماندار رشتخوار راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در این شهرستان را ضروری دانست.

حسین باهوش در حاشیه دیدار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه با وی به ایسنا گفت: هر چه قدر بتوانیم چتر حوزه دانشگاه و مراکز علمی و پژوهشی را در شهرستان باز کنیم، قطعاً هویت منطقه حفظ و ظرفیت‌های شهرستان افزایش پیدا خواهد کرد.

وی در ادامه درخصوص روند احیای دانشگاه پیام نور و اقدامات انجام شده در این حوزه، بیان کرد: ۲ سال پیش با تلاش‌ها و پیگیری‌های انجام شده دانشگاه پیام نور رشتخوار که در آستانه جمع‌آوری بود با ۱۵۰ دانشجو مجدداً احیا شد و امسال قریب به ۵۰۰ دانشجو دارد.

فرماندار رشتخوار با بیان اینکه همین امر باعث شد این دانشگاه رتبه برتر جذب بیشترین دانشجو در استان را از آن خود کند، اذعان کرد: ما به جد پیگیر راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در شهرستان رشتخوار هستیم و با تمام توان و ظرفیت برای فعال شدن آن تلاش خواهیم کرد.

وی تأکید کرد: رشته‌های تحصیلی که مورد نیاز شهرستان است باید توسط کارشناسان شناسایی شود و همان رشته‌ها آموزش داده شوند.

باهوش خاطرنشان کرد: در جلسه‌ای که با آموزش و پرورش، مدیران شرکت‌های فولادی و مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای برگزار گردید قرار بر این شد که نیروهای بومی مرتبط با نیاز شهرستان آموزش داده شوند و به محض راه‌اندازی صنایع فولادی، نیروها به شرکت‌های مربوطه تزریق شوند.

فرماندار رشتخوار در ادامه افزود: رشتخوار در حال پیشرفت و توسعه در مسیر صنعتی شدن است و در آینده نزدیک منطقه متحول شده و چرخه‌های تولید فولاد راه‌اندازی خواهند شد.

وی بیان کرد: در شرایط کنونی می‌طلبد به سمت رشته‌های تحصیلی فنی و مهندسی پیش برویم و نیروهای ماهر برای شهرستان آموزش دهیم.

باهوش راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در این شهرستان را ضروری دانست و گفت: هدف دانشگاه آزاد باید تربیت دانشجو در این منطقه باشد که در ابتدا باید رشته‌های مرتبط شناسایی شده و بعد فضاهای آموزشی لازم و اساتید مربوطه تأمین شوند.

وی با بیان اینکه رشتخوار سرشار از استعدادهای ناب علمی و جوانان مستعد است، اذعان کرد: ارتقای توان کمی و کیفی دانشگاه‌ها در جای جای این شهرستان ضروری است و باید در اولویت اول برنامه‌های توسعه‌ای مسئولان قرار گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • راه اندازی فرودگاه به توسعه میناب کمک می‌کند
  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است
  • راه‌اندازی ۱۹۷۵ گلخانه خانگی در سیستان و بلوچستان
  • برگ درخت انگور سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی
  • شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد
  • گیاهی که برای جلوگیری از ریزش مو معجزه می‌کند
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید
  • ربات انسان نمای تسلا در آستانه عرضه به بازار
  • حذف حق‌الزحمه‌های نجومی مشاوران املاک با سامانه خودنویس
  • ربات انسان‌نمای تسلا در آستانه عرضه به بازار