Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محمد قبله در خصوص ورود اولین محموله وارداتی ماسک N95، لباس پزشکی و تب سنج به کشور گفت: طبق دستور وزیر صنعت، معدن و تجارت، بخش تجارت وزارتخانه مذکور گام های متعددی را برداشته تا بتوان از ظرفیت‌های تولید داخلی نیز برای تامین اقلام مورد نیاز کشور در حوزه پزشکی اقدام شود؛ بر این اساس تمامی موانع پیش روی تولیدکنندگان و مجوزهای درخواستی در این رابطه حذف شده و تسهیلات ویژه‌ای در اختیار تولیدکنندگان داخلی قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: هر کارخانه تولیدی که توان تولید لباس و ماسک در کشور را دارد، هم اکنون فعال شده و با حداکثر ظرفیت در حال تولید است؛ ضمن اینکه حمایت‌های لازم نیز از این تولیدکنندگان از سوی وزارت صنعت و بهداشت انجام خواهد گرفت.

قبله با بیان اینکه به منظور مقابله با شیوع ویروس کرونا و نیز تامین نیاز کادر درمانی کشور، واردات نیز صورت گرفت، افزود: بر این اساس تعرفه واردات ماسک و اقلام و تجهیزات پزشکی هم اکنون صفر شده و رایزنی‌های لازم با تجار و فعالان اقتصادی برای تامین این اقلام از خارج از کشور انجام شده است. بر این اساس تمامی سازمان های تابعه وزارت صمت، مطابق با دستورات ستاد مقابله با کرونا، تلاش کرده تا در کوتاهترین زمان ممکن، نیاز کشور را در حوزه ماسک و لباس پزشکی برطرف نمایند. 

وی ادامه داد: ماسک سه لایه معمولی نیز وارد شده است تا بتوان به وفور در داروخانه های کشور توزیع شود. این در حالی است که به صورت یک روز در میان محموله‌های وارداتی ماسک و تجهیزات پزشکی به کشور وارد خواهد شد که بخشی از آن در داروخانه ها و بخشی دیگر در اختیار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قرار می گیرد که تمامی این اقلام توزیعی در داروخانه ها، با نرخ مصوب توزیع خواهند شد.

قبله گفت: واردات این محموله‌ها ادامه خواهد داشت تا بتوان به صورت کامل نیاز کادر درمانی و پزشکی و نیز مردم را تامین کند؛ بر این اساس ظرف 48 ساعت از ثبت سفارش تا واردات، کار به طول می‌انجامد؛ ضمن اینکه گمرک نیز برای ترخیص این اقلام، مسیر سبز راه اندازی کرده است؛ ضمن اینکه وزارت راه و شهرسازی، بانکها، سازمانهای تابعه وزارت صمت و گمرک جمهوری اسلامی ایران همکاری بی نظیری را در حوزه واردات ماسک و تجهیزات پزشکی داشته اند، تا کالا در کمترین زمان ممکن ثبت سفارش شده و وارد کشور شود.

وی اظهار داشت: این اولین محموله تجاری است و ظرف روزهای آینده، محموله‌های بزرگتری نیز وارد کشور خواهد شد تا در مراکز درمانی و میان کادر پزشکی و مردم با صلاحدید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی توزیع شود. 

مدیرکل دفتر خدمات بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: بر اساس تصمیمات اتخاذ شده از سوی وزارت صنعت، واردات این کالاها بدون ثبت سفارش و با ترک تشریفات گمرکی صورت خواهد گرفت و در روزهای آینده نیز، محموله‌های دیگری وارد کشور خواهد شد تا بتوان نیاز بخش‌های مختلف را تامین کرد. 

قبله با بیان اینکه این واردات در کنار استفاده حداکثری از ظرفیت تولید داخلی صورت گرفته است، تصریح کرد: بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده با جامعه صنفی کشور اعم از اتاق‌های اصناف، کارخانجات تولیدی، اتحادیه پوشاک و بسیج اصناف از تمامی ظرفیت های تولید داخلی ماسک و لباس پزشکی استفاده خواهد شد و هم اکنون تولید با سه شیفت کاری و با حداکثر ظرفیت در حال انجام است.

وی افزود: توزیع ماسک و اقلام پزشکی بر اساس سیاست‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و نیز در شبکه مطمئن عرضه که از سوی این وزارتخانه تائید شده است، صورت خواهد گرفت؛ ضمن اینکه این محموله‌های وارداتی نیز به صورت مکمل در اختیار این وزارتخانه قرار می گیرد تا در شبکه های صاحب صلاحیت، توزیع شود. 

به گفته قبله، هر یک روز در میان یک محموله ماسک و تجهیزات پزشکی وارد کشور خواهد شد و در اختیار وزارت بهداشت قرار می‌گیرد و جای نگرانی در این رابطه وجود ندارد. این درحالی است که این اولین محموله ماسک وارداتی بود که در قالب 7 سورت پروازی وارد کشور خواهد شد.

وی اظهار داشت: ترخیص فوری با حداقل اسناد نیز صورت خواهد گرفت ضمن اینکه از قبل از فراگیر شدن شیوع کرونا، ممنوعیت صادرات اقلام پزشکی صورت گرفته و اظهارنامه های صادراتی نیز ابطال شد؛ ضمن اینکه اقلام پزشکی که در حال صادرات بودند، نیز به انبارهای مورد تائید وزارت بهداشت منتقل شده است.

منبع: الف

کلیدواژه: وارد کشور خواهد شد تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت اولین محموله داروخانه ها بر این اساس خواهد گرفت محموله ها تا بتوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۰۵۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع ۱۱ هزار تن انواع کود بین کشاورزان

سرپرست جهاد کشاورزی استان مازندران با اشاره به توزیع ۱۱ هزار تن انواع کود بین کشاورزان این استان از صادرات ۱۲۵ هزار تن کیوی و مرکبات از مازندران به خارج از کشور خبر داد.

بابک مؤمنی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا از با اشاره به اینکه با توجه به آغاز کشت برنج در اراضی کشاورزی به منظور تأمین و توزیع کود شیمیایی توزیع آن بین کشاورزان شتاب گرفته است، اظهار کرد با پیگیری‌های انجام شده برای تأمین کود شیمیایی مورد نیاز کشاورزان مازندرانی از سوی مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کشور، روند تأمین و ارسال کود شیمیایی به مازندران شتاب گرفته که به طور روزانه ۸۰۰ تا یک‌هزار تن انواع کودهای شیمیایی شامل اوره، فسفات و پتاس وارد این استان می‌شود.

وی با بیان اینکه تاکنون حدود ۲۰ هزار تن کودهای پایه ازته، فسفاته و پتاسه برای کشاورزی مازندران تأمین شد که حدود ۱۰ درصد از کل سهمیه کودی استان در سال‌جاری است، افزود: از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۱۱ هزار تن کود اوره، فسفات و پتاس در سراسر مازندران توزیع شد و روند تأمین و توزیع کودهای شیمیایی مورد نیاز کشاورزان همچنان با شتاب بیشتری دستور کار است.

مؤمنی با بیان اینکه کشاورزان مازندرانی هیچ‌گونه نگرانی بابت تأمین کود مورد نیاز خود نداشته باشند، گفت: تلاشمان بر این است تمام سهیمه ابلاغی کود شیمیایی مورد نیاز استان تأمین و به موقع در اختیار کشاورزان قرار گیرد.

وی در ادامه از صادرات مرکبات و کیوی از مبدأ استان مازندران به خارج از کشور خبر داد و مطرح کرد: امسال ۷۶ هزار و ۵۷۷ تن پرتقال در قالب سه هزار و ۶۳۴ محموله و ۲۵ هزار و ۱۲۱ تن نارنگی در قالب یک‌هزار و ۳۱۹ محموله از مبدأ مازندران صادر شد.

این مسئول با اعلام اینکه در مجموع ۱۰۱ هزار و ۷۰۰ تن مرکبات در قالب چهار هزار و ۹۵۳ محموله از استان صادرات داشتیم، عنوان کرد: ۲۴ هزار و ۲۰ تن کیوی نیز در قالب یک‌هزار و ۵۵ محموله صادرات انجام شد.

مؤمنی از صادرات ۱۰ هزار و ۲۵۶ تن کیوی با ۴۲۵ محموله طی سال گذشته از مازندران به کشور هند بیان و خاطرنشان کرد: سال قبل ۴۸ هزار و ۹۱۲ تن با دو هزار و ۴۵۱ محموله پرتقال از استان مازندران صادرات انجام شد که در این مدت ۱۳ هزار و ۲۸۷ تن نارنگی با ۷۳۵ محموله صادر شد.

کد خبر 748484

دیگر خبرها

  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری در قزوین
  • توزیع ۱۱ هزار تن انواع کود بین کشاورزان
  • کشف و ضبط هشت هزار عدد قرص متادون ۴۰ خارج از شبکۀ توزیع در تربت حیدریه
  • پدیده جدید و مشکوک « پاکدم » در مراکز تفریحی شهر
  • ارزش معاملات بورس انرژی از ۱۲۱ میلیارد تومان عبور کرد
  • پدیده جدید و مشکوک «پاکدم» در مراکز تفریحی شهر
  • کشف و جمع آوری ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته در شهرستان بیرجند
  • پدیده جدید و مشکوک در مراکز تفریحی شهر
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم