Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-30@13:03:13 GMT

«ایبوپروفن» علائم کرونا را تشدید می‌کند

تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۳۱۰۳۲۰

«ایبوپروفن» علائم کرونا را تشدید می‌کند

ایران اکونومیست-وزیر بهداشت فرانسه هشدار داد: مصرف ایبوپروفن و سایر ضد التهاب‌های بدون نسخه ممکن است علائم ویروس کرونا را تشدید کند.

باولیویه وران، وزیر بهداشت فرانسه هشدار داد: مصرف ایبوپروفن و سایر ضد التهاب‌های بدون نسخه ممکن است علائم ویروس کرونا را تشدید کند.

ایبوپروفن که با نام‌های تجاری ادویل و نوروفن نیز در بازار عرض می‌شود از دسته داروی‌های ضدالتهاب غیراستروئیدی است که به گفته وزیر بهداشت فرانسه باعث تشدید اثر عفونت در بدن و سخت‌تر شدن روند درمان می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال ، مقامات بهداشتی این قرص را به طور گسترده‌ای برای تسکین درد و تب توصیه می‌کنند؛ برخی پزشکان هشدار می‌دهند که اثرات ضد التهابی باعث کاهش واکنش بدن می‌شود.

اولیویه وران ادعا کرد که داروهای بدون نسخه که به گفته برخی از سازمان‌های بهداشتی می‌تواند به مقابله با علائم کرونا کمک کند، ممکن است باعث تشدید عفونت شود.

ایبوپروفن به طور گسترده‌ای برای تسکین درد و همچنین کاهش تب و درد ناشی از سرماخوردگی و آنفولانزا مورد استفاده قرار می‌گیرد.

با این حال، برخی پزشکان هشدار می‌دهند که اثرات ضد التهابی ممکن است واکنش بدن به عفونت را کاهش داده و باعث کند شدن بهبودی شود.

آنها همچنین ممکن است فرایندی را در بدن ایجاد کنند که منجر به ذات‌الریه شود، نتیجه شدید COVID-19 که می‌تواند منجر به مرگ شود.

بهداشت عمومی انگلیس اعتراف کرد که در حال حاضر اطلاعات کافی در مورد مصرف ایبوپروفن و COVID-19 وجود ندارد.

مصرف بدون نسخه داروهای خانواده ایبوپروفن مانند ادولیم از نیمه ماه ژانویه سال ۲۰۲۰ میلادی در فرانسه ممنوع شده است.

ویروس کرونا حداقل ۱۷۰ هزار نفر در سراسر جهان را آلوده کرد و آمار تلفات نیز به طور مداوم رو به افزایش است.

فارس

برچسب ها: ایبوپروفن

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ایبوپروفن بدون نسخه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۱۰۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • 6 علامت که می‌تواند نشان دهنده تومور مغزی باشد
  • اختلال ترس از فراموش شدن چیست؟
  • ۴ نشانه که خبر از نابودی کبد می‌دهد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند