Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهمان ناخوانده ی نامحترم کرونا، در این روزهای آخر سال اگر چه استرسی را به مردم وارد نموده، اما با فراهم نمودن شرایط حضور بیشتر در خانه و دورهمی های خانوادگی، فرصتی جدید را برای بهره وری بیشتر از این در کنار هم بودن، فراهم نموده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، محمد صفایی: با نزدیک شدن به تعطیلات عید نوروز و لزوم در خانه ماندن برای پیشگیری از شیوع بیشتر این ویروس، لزوم برنامه‌ریزی زمانی صحیح، از سوی خانواده‌ها، بیش‌ازپیش خود را نمایان می‌کند و اگر از این مهم غفلت شود، تحمل روزهای در خانه ماندن کرونایی، بسیار سخت خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ازاین‌رو، می‌توان این فرصت را مغتنم شمرد. در ادامه، پیشنهادهایی ویژه شامل سرگرمی و رفتار مشترک برای زوجین و خانواده تهیه‌شده تا قدری به گرم‌تر کردن کانون خانواده کمک کند و تحمل این روزها راحت‌تر شود.

همسر شناسی!

بازی معروف اسم – فامیل را همه‌یادمان هست و آن را کم‌وبیش بازی کرده‌ایم. با قدری تغییر می‌توان آن را به بازی مهیجی تبدیل نمود که هم میزان شناخت را از همسر بالا می‌برد و هم اوقات شادی را برایمان رقم می‌زند.

عملکرد بازی بدین‌صورت است که به‌جای ستون‌های موجود در بازی اسم – فامیل، ستون‌های دیگری می‌گذاریم (مطابق عکسی که در زیر آمده است). یکی از طرفین، برای شروع حرفی را انتخاب می‌کند و پس‌ازآن هر دو شروع به بازی می‌کنند.

امتیازبندی در این بازی، اما متفاوت از بازی اسم – فامیل است. آن‌هایی که مثل هم‌اند، بیشترین امتیاز رادارند و آن‌هایی که متفاوت‌اند، کمترین امتیاز را. به‌عنوان‌مثال، همسان‌ها 10 امتیاز و متفاوت‌ها 5 امتیاز.

در آخر نیز، جمع امتیازهاست که برنده‌ی هر بخش را مشخص می‌کند! این تغییر بازی با ظاهر مهیجی که دارد، شناخت زوجین از یکدیگر را بیشتر می‌کند. شناختی که می‌تواند کیفیت این رابطه را بهبود ببخشد. این نکته را نیز اضافه کنیم که شما خود می‌توانید مطابق با آنچه صلاح می‌بینید، ستون‌های جدیدی را اضافه کنید.

 

چالش روزهای خوب!

کم‌وبیش با چالش‌های مختلفی که در فضای حقیقی و یا مجازی مطرح‌شده‌اند، آشنایی داریم. این چالش اما چاشنی متفاوت‌تری دارد. قاعده‌ی کار این است که رفتارهایی را که چند نمونه‌ی آن در ادامه می‌آید، بر روی برگه‌های کوچکی می‌نویسیم و سپس درون جعبه‌ای می‌گذاریم و از بین آن‌ها یکی را انتخاب می‌کنیم و آن را انجام می‌دهیم.

شاید به تجربه همه دریافته‌ایم که انجام کارهای مشترک چقدر بر روحیه‌ی مان، سرعت انجام آن کار و ... اثر می‌گذارد. انجام مشترک یک کار، حس حمایت، همراه و یاور یکدیگر بودن را نیز تقویت می‌کند. وقت گذاشتن برای یکدیگر، ارزش قائل بودن برای هم و ... اثراتی است که محبت بین زوجین را بسیار تقویت خواهد کرد. لذا لذت این همکاری با یکدیگر را از خویش دریغ نکنید.

 

سؤال – جواب !

یک لیست از سؤالاتی که بیانگر خاطرات شیرین از سر گذرانده در زندگی مشترک است را آماده کنید و به‌قیدقرعه، یکی را انتخاب کنید و به آن جواب دهید. با این کار، زندگی زیبایی را که پشت سر گذاشته‌اید، دوباره مرور خواهید کرد.

مهم‌ترین اثر مرور خاطرات خوب گذشته، یادآوری این مسئله است که در کنار یکدیگر چه زندگی خوبی داشته‌اید و این در تناسب مستقیم با افزایش میزان رضایت شما از زندگی است. تذکری که هر از چند گاهی برای غلبه بر سختی‌های پیش رو نیاز است و از آن می‌توان به سوختی برای ادامه‌ی مسیر پرتلاطم زندگی تعبیر کرد.

 

پانتومیم

همه‌ی ما کم‌وبیش با بازی پانتومیم آشنا هستیم. این بار، اما به‌جای کلمات مختلف و ظاهراً بی‌ربط، پیشنهاد می‌کنیم که از مجموعه‌ای از رفتارها و صفات استفاده کنید که در همسرتان وجود دارد و سعی کنید آن را اجرا کنید.

می‌توانید به‌عنوان‌مثال از واژه‌های «محبت»، «چشم‌پاک»، «شب خواستگاری» و .... استفاده کنید.

 

حدس کلمه

بازی حدس کلمه نیز به‌مانند پانتومیم، برای بسیاری از ما آشناست. کافی است تا برگه‌ای چسبان برداشته و روی آن واژه‌ای را بنویسید، سپس بر روی پیشانی طرف مقابل چسبانده و از او بخواهید حدس کلمه را شروع کند. به‌مانند پانتومیم می‌توانید از واژگانی استفاده کنید که به فضای خانواده بیشتر نزدیک است. به‌عنوان‌مثال، می‌توان «مکان اولین مسافرت متأهلی»، «مکان اولین مهمانی دونفره» و ... را بر روی برگه نوشت.

 

همچنین زوجین می‌توانند در این فرصت، رفتارهای مشترک بین خود را تقویت کنند:

برنامه‌ریزی یک‌ساله

با نگاهی به گذشته‌ی این موجود مبارک خانواده، یعنی همین پیوند زناشویی، می‌توان به تجربه‌های مؤثری برای ادامه‌ی بهتر مسیر یکی شدن زن و شوهر رسید. این بودن کنار هم، می‌تواند فرصتی برای بازخوانی این تجربه‌ها و برنامه‌ریزی ویژه‌تری با فراغ بال بیشتر برای یک سال پیش رو باشد.

 

پالایش!

رفتارهای ما در شرایط و اتفاقات حساس، گاهی موجب آزردگی خاطر همسرمان شده است؛ گاهی نیز شادی را به او تقدیم نموده. لذا این وعده‌ی دورهم بودن فرصتی است تا این رفتارها را بازخوانی کنیم، اگر آزردگی خاطر را موجب شده، عذرخواهی کنیم و مدل مطلوب را استخراج‌کنیم که در موردهای مشابه به کار بگیریم، اگر موجب شادی شده، احساسمان را نسبت به آن بیان کرده و آن را تقویت کنیم.

 

کتاب‌خوانی!

گذر از خواندن‌های مجازی به خواندن متون چاپی برای نسل امروز بسیار سخت شده، اما نیاز امروز بشر به عمیق کردن دانسته‌هایش، ضروری می‌نماید که به سمت مطالعه‌ی کتاب برود. به جرات می‌توان گفت که از مهم‌ترین شئون زندگی بشر، زندگی زناشویی است. رابطه‌ای که برای دوامش، رشد دادنش، تقویتش، باید فهم خود را از آن و مناسبات آن بیشتر نمود. خواندن کتاب در کنار یکدیگر و همراه هم، خود موضوعیت ویژه‌ای دارد که می‌تواند رشد قابل‌توجهی را برای ما در این دوره‌ی در خانه ماندن، رقم بزند. حال فرض کنید که این مطالعه جهت‌دارتر بشود و بر خواندن کتاب‌هایی متمرکز بشود که مربوط به تحکیم رابطه‌ی زوجین هست. به نظرتان نیازی هست که بگوییم این مطالعه چه اثری بر زندگی زناشویی خواهد گذاشت؟

 

شعرخوانی!

ادبیات ایرانی، به جرات از غنی‌ترین و شیرین‌ترین منابع ادبیاتی جهان است. چیزی که متأسفانه در این چند سال اخیر، جایگاهش در خانواده، درخور این قوت ادبیاتی نیست. یکی از ارکان مهم این ادبیات، شعر است. جریان سیال شعر، روح عاشقانه‌ی بشر را نوازش می‌کند. این دورهمی که به تعبیری توفیقی اجباری است، می‌تواند فرصت خوبی باشد تا برای همسرتان اشعار عاشقانه‌ی فارسی را بخوانید و ساعت‌ها با یکدیگر غرق در این سیال بودن بشوید.

راستی، برای تنوع می‌توانید اشعاری را پیدا کنید که نام همسرتان در آن اشعار آمده، یا حتی واژه‌ی خاصی که مدنظرتان است. این‌گونه می‌توانید لذت خواندن شعر را نیز دوچندان کنید.

 

پیشنهاد‌های بالا، تنها گوشه‌ای از قدرت خلاقیت شما برای گذراندن این تعطیلات نوروزیِ کرونایی برای تقویت رابطه‌ی شما و همسرتان است.

آنچه بسیار مهم است استفاده از این فرصت پیش‌آمده برای شناخت بیشتر، استحکام رابطه و تقویت محبت، عشق و علاقه‌ی شما به همسرتان هست.

حال که باید برای مصون ماندن از این ویروس منحوس، در خانه میمانید، وقتتان را به بطالت نگذرانید و باهم و همراه یکدیگر، برای عاشقانه‌تر زندگی کردن خویش گام بردارید، تا این سختی در خانه ماندن آسان‌تر شود و هم بر مهر محبتتان افزوده شود و هم بساط این بیماری برچیده شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بازی ها سرگرمی قرنطینگی پانتومیم خانه در خانه بمانیم کرونا خانه ماندن ی در خانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۱۰۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ملت که نباید همیشه در شعب ابی طالب زندگی کنند

به گزارش «تابناک»، روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: فقر، توفنده‌ترین دشمن زندگی و ایمان است .این جناح حاکم باشد یا آن جناح فرق نمی‌کند.
 
مسئولانِ محترم باید همه همت خود را بگذارند برای ارتقای معیشت مردم. سفره کوچک، پدر خانواده را کوچک می‌کند. این دولت و آن دولت هم ندارد. پدر که کوچک شد نمی‌تواند برای بزرگی و بزرگواری اهل خانه و خانواده‌اش کاری بکند چه رسد برای خانه بزرگتر که اسمش کشور است.
 
این هم با تغییر رئیس جمهور، تغییر نسبت نمی‌پذیرد. فقر، توفنده‌ترین دشمن زندگی و ایمان است .این جناح حاکم باشد یا آن جناح فرق نمی‌کند.
 
اتفاقا کسانی که خود را نماد دین معرفی می‌کنند اگر کم بگذارند و یا حتی به‌رغم همه توان نتوانند کار را پیش ببرند، ایمان مردم بیشتر آسیب می‌بیند. پس به صدای بلند باید هشدار داد مسئولان محترم دولت را که حواس‌شان را جمع و تلاش‌شان را افزون‌تر کنند در برابر دشمن غدار که فقر اسم دیگر آن است.
 
بشنوند سخنِ حضرتِ آیت‌الله جوادی آملی را در دیدار مدیرعامل بانک ملی ایران و هیئت همراه را می‌خوانیم که به کلامِ نورانی امام علی(ع) هشدار می‌دهند: "مَا ضَرَبَ ‌الله الْعُبَاد بِسُوطٍ أَوْجَعُ مِنَ الْفَقْرِ؛ هیچ تازیانه‌ای بدتر از فقر نیست." این اصل اول؛ اصل دوم آن است که اگر کسی این تازیانه را خورد، از این طرف تازیانه به دوشش می‌خورد، از آن طرف دین از عقلش رخت برمی بندد." ایشان هشدار می‌دهند که، "حواستان جمع باشد. اگر کسی با دست خالی به منزل برود از خدای سبحان همان لحظه، تقاضای مرگ می‌کند؛ آبروریزی پیش زن و بچه قابل تحمل نیست."
 
ایشان حتی پاسخ آنانی که مدام "شعبِ‌ابی‌طالب" را به رخ می‌کشند تا به زعم خود مردم را به ضرورت مقاومت همیشگی توجه دهند را هم می‌دهند: در جریان شعب‌ابی‌طالب که مسلمانان، سه سال در محاصره بودند، پیغمبر امتحانش را پس داد،فرمود: "اللَّهُمَّ بَارِکْ لَنَا فِی الْخُبْزِ وَ لَا تُفَرِّقْ بَینَنَا وَ بَینَهُ فَلَوْ لَا الْخُبْزُ مَا صُمْنَا وَ لَا صَلَّینَا وَ لَا أَدَّینَا فَرَائِضَ رَبِّنَا عَزَّ وَ جَل‌؛ خدایا، بین ما و نان ما جدایی نیانداز!" دلیلش را هم کلام نبوی می‌دانند که اگر نان مردم قطع بشود و مردم در اقتصاد آسیب ببینند، سخن از دینداری باقی نخواهد ماند.
 
این مرجع حکیم، بر کار علمی و درس گرفتن از تجربه دیگران هم تأکید دارند که "چگونه می‌شود که قیمت یک نان را در چندین سال یک جا نگهداشت؟" ایشان بر اختلاس و ربا هم می‌خروشند و متولیان امر را به ضرورت راه بستن بر این مفاسد می‌خوانند. حضرت آیت‌الله جوادی آملی، اساس و وظیفه همه مسئولین را حفظِ آبروی مملکت می‌دانند. این هم زمانی اتفاق می‌افتد که "کسی با دست خالی به خانه‌اش نرود."
 
وجود شرایطی چنین هم "به تولید وابسته است. تولید هم سفارشی نیست. تولید نصیحت نیست، تولید خواهش نیست، تولید علم است و علم است و علم است و علم." این مرجع تقلید، آنچه "شرطِ بلاغ" است را با مسئولان گفت. حالا این حضرات هستند که از این سخن باید "پند" گیرند. اصلا هم حق ندارند "ملال" گیرند. کسی چنین اختیاری به آنان نداده است. هرچه تا کنون ملال گرفتند و گرفتند و باعث افزایش ملال و تلخ کامی مردم شدند کافی است. باید پند گیرند و به کار بندند تا امور به سامان برسد.

دیگر خبرها

  • ۱۳۸ صاحب ایده در رویداد شتاب قم با یکدیگر به رقابت پرداختند
  • با کاهش ساعات اداری حقوق افراد کاهش نخواهد داشت/ ساعات و روزهای کاری ما نسبت به برخی از کشورها بیشتر است
  • یاناس ویچیچ:میلیون‌ها ایرانی عاشق والیبال هستند
  • یولیا زوتوا: عروس ایرانی ها شدم و بسیار خوش شانس هستم
  • شوخی گلزار با مردم
  • میل مضر تکیه‌زدن بر رأس هرم
  • شوخی محمدرضا گلزار با خانواده‌ها در برنامه تلویزیونی
  • زندگی با چندفرزند لذت بخش است
  • شوخی گلزار با خانواده‌ها در برنامه تلویزیونی
  • ملت که نباید همیشه در شعب ابی طالب زندگی کنند