Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات مدیره شرکت بازآفرینی شهری ایران با تاکید بر اینکه شورای پول و اعتباریک قسط از چهار قسط تسهیلات از محل صندوق را واریز کرده است گفت:ابزارهای لازم برای موفقیت در بازآفرینی شهری مهم و بسیار ضروری است.

مجید روستا در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس در پاسخ به این سئوال که سال گذشته مقرر شد که از محل صندوق توسعه اعتباری بیش از 2700 میلیارد تومان برای بازآفرینی شهری اختصاص یابد آیا این اعتبار تخصیص یافت گفت:شورای پول و اعتبار از محل صندوق توسعه ملی برای بازآفرینی شهری اولین قسط به میزان 750 میلیارد تومان را ماههاست که اختصاص داده اما آنچه که برای بازافرینی شهری و احیای بافت های فرسوده مهم است این است که باید ابزارهای لازم در بازآفرینی شهری در کنار هم قرار بگیرند تا این طرح موفق تر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیات مدیره شرکت بازآفرینی شهری ایران تاکید کرد: شورای پول و اعتبار از چهار قسط مصوب شده پرداخت تسهیلات از محل صندوق توسعه تنها یک قسط برای احیای بافت های فرسوده را پرداخت کرده است بنابراین اگر هدف ما تسریع در احیای محلات هدف و بافت های قدیمی است باید تمام دستگاهها به فکر کمک به یکدیگر در این موضوع مهم باشند.

روستا گفت: طبق برنامه ششم توسعه سالیانه باید 10 درصد از بافت های فرسوده شهری نوسازی شود پس برای موفقیت در این برنامه باید تمام سازمانها و ارگانها با یدیگر همکاری کنند تا موفقیت لازم کسب شود.

عضو هیات مدیره شرکت بازآفرینی شهری با تاکید بر اینکه بازسازی بافت فرسوده مزایای زیادی برای تمام افراد و سازمانها دارد کرد: بااحیای بافت های فرسوده شهری 30 درصد هزینه‌های شهری در کشور کاهش می یابد و علاوه بر این امنیت نیز در این شهرها به صورت چشمگیری ارتقا پیدا می کند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس،شورای پول و اعتبار سال گذشته اولین قسط از چهار قسط مصوب پرداخت اعتبار از صندوق توسعه را به میزان 750 میلیارد تومان پرداخت کرد اما هنوز سه قسط دیگر باقی مانده است.

بازآفرینی و احیای بافت های فرسوده سالهاست که به یک کلاف سردرگم تبدیل شده و هر دولتی که بر سر کار آمده تلاش کرده تا بازسازی بافت فرسوده را به نحو احسن انجام دهد اما متاسفانه عدم همکاری سازمانها و نهادها و نگاه درامدی به این مناطق باعث شده تا بازسازی بافت های فرسوده هیچگاه از سرعت لازم برخوردار نباشد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: توسعه بافت تسهیلات بازسازی احیای بافت های فرسوده شورای پول و اعتبار بازآفرینی شهری بازسازی بافت محل صندوق صندوق توسعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۱۱۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتبار سدسازی در ایلام قطره چکانی است

به گزارش خبرنگار مهر، سعید هژبری معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام عصر چهارشنبه در جلسه بررسی وضعیت زیرساخت‌های آب و برق، سدها، انرژی، پسماند و حمل و نقل درون‌شهری استان با حضور دکتر هدایت مشاور و دستیار ویژه وزیر کشور، با بیان اینکه اعتبار سدسازی در ایلام قطره چکانی است، گفت: سد چناره در چرداول که تأمین کننده آب شرب سه شهرستان سیروان، چرداول و ایلام است با وجود انجام مطالعات، توسط کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از لیست اعتبارات خارج شده که درخواست رفع موانع آن را داریم.

وی افزود: شبکه‌های توزیع آب شهری خصوصاً در مرکز استان بسیار فرسوده است به طوری که ۴۰ درصد نشتی آب در این شبکه‌ها داریم که رفع آن اعتبار مناسب و کار شبانه روزی و جهادی می‌طلبد.

هژبری ضمن بیان اینکه شبکه انتقال ۲۳ کیلومتری آب از سد ایلام به مرکز استان و شبکه انتقال آب چشمه‌های گل‌گل فرسوده است، توضیح داد: برخی شهرستان‌های استان شبکه تصفیه خانه و دفع فاضلاب ندارند و ارتقای تصفیه خانه شهر مهران که گرانیگاه اربعین است به ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

وی در حوزه حمل و نقل درون شهری نیز خاطرنشان کرد: اتوبوس‌های درون شهری در ایلام بسیار فرسوده هستند و تقاضای اختصاص حداقل ۴۰ دستگاه اتوبوس جهت خدمت در اربعین و مرکز استان داریم که بسیاری از مشکلات را حل خواهد کرد.

کد خبر 6088259

دیگر خبرها

  • ۵۵ درصد از واحد‌های فرسوده در بافت‌های تاریخی قرار دارند
  • کاهش بافت فرسوده گرگان با افزایش نوسازی
  • ۳۰ درصد شهر اهر دارای بافت فرسوده و ناکارآمد است
  • بافت تاریخی بوشهر یکی از ظرفیت‌های مهم گردشگری ایران است
  • بیش از ۹۵ درصد زیرساخت عمرانی در بافت بوشهر تکمیل شد
  • بازآفرینی بافت تاریخی بوشهر با مشارکت مردم
  • شبکه‌های توزیع آب ایلام فرسوده است
  • اعتبار سدسازی در ایلام قطره چکانی است
  • پیشتازی شهرداری تبریز در تخفیف۸۰ درصدی صدور پروانه در بافت فرسوده
  • بررسی واگذاری بناهای تاریخی مناطق روستایی به دهیاری‌ها/اختصاص تسهیلات کم بهره جهت بازسازی بناها