Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-28@12:52:37 GMT

کمبود اقلام بهداشتی در شرق استان سمنان

تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۳۱۳۵۰۶

کمبود اقلام بهداشتی در شرق استان سمنان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شاهرود گفت: کمبود اقلام بهداشتی همچنان در شرق استان سمنان وجود دارد و با وجود پیگیری‌ها، این دغدغه تاکنون به‌صورت ۱۰۰ درصدی برطرف نشده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، رضا چمن ظهر امروز در نشست ویدئوکنفرانسی ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استانداری سمنان و ستاد مقابله با کرونا ویروس در استان سمنان اظهار کرد: باید آسیب‌شناسی دقیقی از روند اقدام‌های انجام‌شده برای مقابله با کرونا ویروس در استان سمنان انجام شود و باید بدانیم که تاکنون چه اقدامی انجام دادیم و قرار است در آینده چه برنامه‌هایی داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: روند بهبود بیماران کرونا ویروس در استان سمنان قابل توجه بوده و این امر نشان می‌دهد اقدام‌های پزشکی برای مقابله با کرونا ویروس در دانشگاه‌های استان به‌درستی در حال انجام است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شاهرود اضافه کرد: عملکرد خیران و سازمان‌های مردم‌نهاد و شهرداری‌ها برای مقابله با کرونا ویروس بسیار مطلوب بوده است.

چمن بیان کرد: رسانه‌ها و صداوسیما برای فرهنگ‌سازی و آموزش، مقابله با کرونا ویروس در روزهای گذشته خوش درخشیدند.

وی گفت: کمبود اقلام بهداشتی همچنان در شرق استان سمنان وجود دارد و باوجود پیگیری‌های مستمر استاندار سمنان، این دغدغه تاکنون به‌صورت 100 درصدی برطرف نشده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شاهرود افزود: مدیریت و آموزش در منازل برای مقابله با کرونا ویروس باید مورد توجه باشد و خانواده‌ها به نکات بهداشتی توجه داشته باشند.

چمن با بیان اینکه تدوین سناریو برای مقابله به کرونا ویروس توجه به حداکثرهاست، اضافه کرد: باید فرهنگ‌سازی‌ها برای مقابله با کرونا ویروس افزایش یابد و با برنامه‌ریزی‌های اصولی باید برای مقابله با کرونا ویروس اقدام کرد.

وی افزود: متوسط سن افرادی که به دلیل کرونا ویروس در شرق استان سمنان جان باختند، ۷۲ سال و متوسط سنی ابتلا شده‌ها و افراد مبتلا ۶۰ سال است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شاهرود بیان کرد: امیدوار هستیم با اقدام‌های انجام‌شده، در ماه اردیبهشت روند مقابله با کرونا ویروس به سرانجام برسد و باید در حال حاضر تمام سناریوها برای بدترین سناریوها تدوین شود.

انتهای پیام/74001/ن/

منبع: فارس

کلیدواژه: استان سمنان دانشگاه علوم پزشکی آموزش ویروس برای مقابله با کرونا ویروس مقابله با کرونا ویروس شرق استان سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۱۳۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۵۰۰ میلیون دلار اقلام نساجی در سال گذشته

میزان صادرات محصولات نساجی در سال گذشته به حدود ۵۰۰ میلیون دلار رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی به مقصد کشورهای عراق، افغانستان و روسیه بوده است که به ترتیب 26، 18 و 6 درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی ایران را به خود اختصاص دادند.
 کف‌پوش‌های غیر‌مخملی باف با رقمی بالغ بر 220 میلیون دلار، عمده‌ترین کالای صادر شده در بین این محصولات بوده است.
بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی در سال 1402 از طریق گمرکات کاشان با اختصاص سهم 16 درصد از ارزش کل صادرات این محصول انجام گرفته است، پس از آن، گمرک مشهد با 11.5 درصد و غرب تهران با 9.5 درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی در مدت یاد شده، در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.
 در این مدت 2 میلیارد و 200 میلیون دلار محصولات نساجی وارد کشور شده است که این میزان نسبت به سال ماقبل آن 12 درصد افزایش نشان می دهد.
امارات متحده عربی با 38 درصد از ارزش کل واردات محصولات نساجی، چین با 22 درصد و ترکیه با 17.6 درصد عمده‌ترین کشورهای طرف معامله در واردات این محصول در سال 1402 بوده اند.
 بیشترین میزان واردات محصولات نساجی از گمرکات شهید رجایی، خرمشهر و سرخس انجام گرفته است، افزود: عمده‌ترین قلم وارداتی در بین محصولات نساجی در سال 1402 به پارچه‌های تار و پود‌باف با 433 میلیون دلار اختصاص داشت که نسبت به سال ماقبل آن 21.5 درصد افزایش نشان می‌دهد.
شایان ذکر است، آمار صادرات و واردات محصولات نساجی که در این گزارش آمده است از فصول 50 الی 60 کتاب مقررات صادرات و واردات استخراج شده است و از آنجایی که فصول 63 _ 61 کتاب مقررات صادرات واردات جزو مصنوعات ساخته شده شامل پوشاک و البسه است و اکثر کد تعرفه های مشمول این فصول، ممنوعیت در واردات داشته‌اند، آمار مربوطه در این گزارش لحاظ نشده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • کشف ۴ میلیارد تومان داروی غیرمجاز و تاریخ گذشته در پردیس
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • صادرات ۵۰۰ میلیون دلار اقلام نساجی در سال گذشته
  • ساخت پایگاه سلامت در محله تاریخی کهنه‌دژ سمنان آغاز شد
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند