Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- بچه مسجدی‌ها و جهادگرانه جبهه سلامت در جنوب کرمان شبانه‌روز و خستگی ناپذیر در خط مقدم تولید ماسک و نبرد با کرونا قرار دارند. ۲۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۹ استانها کرمان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از جیرفت، ویروس کرونا این روزها سبب ایجاد موج نگرانی و اضطراب برای مردم شده به طوری که عده‌ای با رعایت نکات بهداشتی هم هنوز نگران ابتلا به این ویروس هستند، اما آنچه در مقابل کرونا مهم است رعایت نکات بهداشتی، ماندن در خانه و پرهیز از حضور در اماکن عمومی است از این رو مسئولان و کادر درمان از مردم می‌خواهند در این روزها از مسافرت کردن بپرهیزند تا با این کار به شیوع این ویروس دامن نزنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به افزایش آمار مبتلایان به این ویروس در کشور به تبع آن در استان کرمان اگر مردم توصیه‌های کارشناسان و مسئولان را رعایت نکنند تعداد مبتلایان به کرونا در تعطیلات نوروزی نیز افزایش پیدا کرده و با سیر صعودی این ویروس مواجه می‌‌شویم و تنها با ماندن در خانه است که مردم می‌توانند به ریشه کن کردن این ویروس کمک کنند.

آخرین وضعیت کرونا در جنوب کرمان| نخستین فوتی کرونا در جنوب کرمان؛ بیمار کرونایی قلعه گنج درگذشتآخرین وضعیت کرونا در جنوب کرمان| آغاز طرح بسیج ملی ریشه‌کنی کرونا / ‌تست 2 بیمار مثبت شدآخرین جزئیات مقابله با کرونا در جنوب کرمان| از مراجعه 200 بیمار مشکوک تا پیش‌بینی نقاهتگاهتلاش شبانه‌روزی بچه‌های کانون‌های مساجد جنوب کرمان برای مقابله کرونا + عکس

این روزها نیز می‌‌گذرد اما آنچه باقی می‌ماند موج همدلی و مشارکت مردم در ریشه کن کندن و از بین بردن ویروس کرونا است به همین سبب باید با همکاری یکدیگر و رعایت نکات بهداشتی فردی در راستای از بین بردن کرونا و کاهش تعداد مبتلایان به این ویروس قدم برداریم.

با افزایش شمار مبتلایان ویروس کرونا در ایران بلافاصله برخی از سودجویان از این فرصت استفاده کردند و با احتکار و گرانفروشی ماسک‌ و اقلام بهداشتی در ایجاد التهاب در جاه برای فروش با قیمت بالای کالاهای خود تلاش کردند اما عده‌ای هم بودند که با وسایل شخصی خود در خانه شروع به تولید ماسک رایگان کردند.

وقتی عاشق مردمان کشورت  باشی دیگر زمان و مکان و شرایط برایت فرقی نمی‌کند و در هر شرایطی برای کمک به مردمان این سرزمین سر از پا نمی‌شناسی و به کمک مردمت می‌آیی.

چند روزی است که کرونا مهمان ناخوانده کشور و به تبع استان ما شده جهاد گران جنوب کرمان در حد توان چه کم و زیاد بسیج شده تا بتوانند این مهمان ناخوانده را از کشور بیرون کنند.

این روزها در جنوب کرمان کارگاه‌های کوچک و بزرگی توسط جهادگران و بچه‌های کانون مساجد جنوب کرمان راه‌اندازی شده و این جهادگران عرصه سلامت شب و روز نمی‌شناسند و شبانه روز در حال تولید ماسک و دستکش هستند تا بتوانند گوشه‌ای از غم مردم را با این کار خدا پسندانه بکاهند.

با این حال در مقابل برخی افراد فرصت طلب و سودجو که با احتکار ماسک، باعث گرانی و ایجاد جو روانی منفی در جامعه می‌شوند، گروه‌های جهادی کانون‌های مساجد جنوب کرمان با دوخت ماسک و پخش رایگان آن میان مردم  به کمک هموطنان خود شتافته‌اند.

در دیدار با این فرشته‌های کمک‌رسان دیدم که خستگی از سر و روی آنها می‌بارد اما همچنان پشت چرخ‌های دستی و برقی در حال کار هستند؛ متوجه شدم آنها شبانه روز کار می‌کنند و تعدادی از آنها شب‌ها هم به خانه نمی‌روند و شیفتی در حال تولید ماسک، دستکش و لباس برای کادر درمان هستند به این بهانه به سراغ آنها رفتم و با آنها به گفتگو نشستم.

زینب کمالی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم گفت: بخاطر آرامش مردم و کادر درمان تلاش می‌کنیم تا با تولید ماسک بتوانیم از دغدغه آنها کم کنیم.

وی گفت: یک هفته شبانه روز با بچه‌های کانون‌های مساجد در این کارگاه در حال دوخت ماسک و دستکش هستیم که روزانه بیش از هزارعدد تولید داریم.

محدثه پاینده خیاط دیگر این کارگاه در گفت‌وگو با تسنیم با بیان اینکه در این شرایط همه باید دست به دست هم دهیم تا بتوانیم از دغدغه مردم کم کنیم اظهارداشت: ما در این کارگاه شبانه روز در دو شیفت کار می‌کنیم چرا که معتقدیم بیشتر از این باید به مردم خدمت کنیم و در روزهای سخت یاری‌گر مردم باشیم.

پاینده با بیان اینکه هر کدام از بانوان از چرخ شخصی خود استفاه می‌کنند، گفت: خانم‌های شرکت‌کننده در این طرح با عشق کار می‌کنند و اصلا خستگی ندارند و هر چه هم خرج می‌کنند همه از هزینه شخصی خودشان است.

زهرا سالاری نیز با بیان اینکه ما از بچه‌های کانون‌های مساجد هستیم که به‌صورت خود جوش و داوطلب شرکت کرده‌ایم و شبانه روز در حال تلاش هستیم عنوان کرد: بچه‌ها اینجا خسته می‌شوند اما به روی خودشان نمی‌آورند و ما فقط توقع داریم مردم در خانه‌هایشان بمانند تا شر این ویروس از سر ما کم شود.

سالاری بیان کرد: ما احساس می‌کنیم زمان جنگ است و باید پشت جبهه‌ها کار کنیم تا کادر درمان بتوانند با آرامش خاطر کار خود را انجام دهند.

وی با بیان اینکه ما با عشق این کار را انجام می‌دهیم افزود: مقابله با کرونا نیازمند جهادی همگانی است شاید این جهاد پیچیده‌تر از میدان‌های نبرد سخت باشد.

مجید خوبی‌زاده مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد جنوب کرمان نیز در بازدید از این کانون‌ها گفت: جنوب کرمان دارای بیش از 500 کانون فرهنگی هنری مساجد است و با توجه به حضور جوانان و نوجوانان در این کانون‌ها و پتاسیل موجود برنامه‌ریزی‌هایی جهت پیشگیری و مبارزه با ویروس کرونا انجام شده است.

وی تصریح کرد: باتوجه به هماهنگی با مراکز بهداشتی تصمیم گرفتیم اقدام به ضدعفونی مراکز مساجد و تکایا، راه‌اندازی کارگاه‌های تولید ماسک و غیره را با همکاری دیگر نهادها انجام دهیم.

خوبی‌زاده تصریح کرد: با توجه به ضرورت تولید ماسک ودستکش و با همکاری خیرین و مردم اقدام به راه‌اندازی کارگاه دوخت و دوز در کانون‌های مساجد جنوب کرمان کردیم که اقداماتی از جمله تهیه پارچه و در اختیار گذاشتن امکانات اولیه کانون‌ها جهت این امر انجام شده است.

وی با اشاره به راه‌اندازی کمپین حفظ بهداشت فردی و در خانه ماندن، عنوان کرد: تمامی  خواهرانی که عضو کانون‌های فرهنگی هنری مساجد هستند در این شرایط نسبت به دوخت ماسک در منازل خود اقدام کرده‌اند.

انتهای پیام/513/

R7860/P4001/S6,67/CT7

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کرونا در جنوب کرمان مساجد جنوب کرمان کانون های مساجد بچه های کانون شبانه روز تولید ماسک ویروس کرونا راه اندازی کادر درمان کانون ها بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۱۳۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۱۰ بازارچه محله‌ای «از تولید به مصرف» تا پایان سال‌جاری

معاون خدمات‌شهری شهردار کرمان گفت: قصد داریم تا پایان سال‌جاری تعداد بازارچه‌های محله‌ای «از تولید به مصرف» را به ۱۰ بازارچه برسانیم که همه مردم شهر کرمان از این خدمت بهره‌مند شوند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی شهرداری، محمود ایرانمنش امروز _پنج‌شنبه ششم اردیبهشت_ در نشست با رئیس اتحادیه صنف میدان‌داران میوه و تره‌بار کرمان در خصوص بررسی عملکرد بازارچه‌های محله‌ای «از تولید به مصرف» و چگونگی توسعه این بازارچه‌ها در سطح شهر اظهار کرد: با توجه به ضرورتی که در شهر کرمان وجود داشت، بازارچه‌های محله‌ای دائمی «از تولید به مصرف» راه‌اندازی شد.

وی با بیان اینکه هدف از راه‌اندازی این بازارچه‌ها، جلب رضایت مردم است، افزود: در انتخاب محل بازارچه‌ها چند نکته را مدنظر داشتیم؛ ازجمله اینکه در محل‌هایی باشد که اقشار متوسط و پایین جامعه در آن ساکن هستند و تراکم جمعیت بالا داشته و از هسته مرکزی شهر فاصله داشته باشد.

معاون خدمات‌شهری شهردار کرمان بیان کرد: راه‌اندازی، فعالیت و نظارت بر بازارچه‌های محله‌ای با همکاری متقابل اتحادیه صنف میدان‌داران میوه و تره‌بار کرمان انجام می‌شود و خوشبختانه سه بازارچه‌ای که از ابتدای فروردین‌ماه فعالیت خود را آغاز کرده‌اند، نمونه‌های موفقی هستند.

وی بابیان اینکه قصد داریم تا پایان سال‌جاری تعداد بازارچه‌ها را به ۱۰ بازارچه برسانیم تا همه مردم شهر کرمان از این خدمت بهره‌مند شوند و میوه باکیفیت و با قیمت مناسب به دست مردم برسد، گفت: برای واگذاری بازارچه‌ها مزایده برگزار می‌شود و قراردادهای شش‌ماهه منعقد خواهد شد و فقط افراد مورد تأیید اتحادیه می‌توانند در مزایده شرکت کنند.

محمدرضا حاج‌عباسی رئیس اتحادیه صنف میدان‌داران میوه و تره‌بار کرمان نیز در این نشست بیان کرد: سال گذشته چندین جلسه برای هماهنگی راه‌اندازی بازارچه‌های محله‌ای تشکیل شد تا این اتفاق رقم خورد و خوشبختانه بازخورد خوبی از مردم گرفتیم.

وی با اشاره به نظارت دائمی بر فعالیت بازارچه‌های محله‌ای به لحاظ کیفیت و قیمت عرضه، خاطرنشان کرد: سعی کردیم عوامل و واسطه‌هایی که موجب گرانی میوه می‌شود را برطرف و حذف کنیم تا قیمت نهایی جهت عرضه به شهروندان، کاهش یابد.

وی افزود: قیمت میوه‌های عرضه‌شده در بازارچه‌های محله‌ای به قیمت میدان میوه و تره‌بار و بعضاً کمتر از آن است و یکی از مهم‌ترین مزایای این بازارچه‌ها، متعادل کردن قیمت بازار است.

امیر هاشمی مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری کرمان نیز گفت: پس از صدور دستور راه‌اندازی بازارچه‌های محله‌ای توسط معاون خدمات‌شهری شهردار کرمان، تیمی تشکیل شد و موانع را برطرف کردیم و کار را به‌صورت جهادی پیش بردیم.

وی با بیان اینکه پس از شروع کار، مهم‌ترین نکته تداوم و حفظ دستاوردهای آن است که نیاز به نظارت و تلاش جدی دارد و دغدغه همه کسانی که به این حوزه ورود کرده‌اند، کسب رضایت مردم است، گفت: از ابتدا موارد تأسیساتی موردنیاز بازارچه‌ها را با جدیت فراهم کردیم و همچنان پای کار هستیم.

مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری کرمان اظهار کرد: توسعه بازارچه‌ها و مکان‌یابی مناسب را با مشورت اتحادیه انجام خواهیم داد و از افراد مورد اعتماد اتحادیه و خوشنام در بین مردم برای مدیریت بازارچه‌ها استفاده خواهد شد.

گفتنی است، سه بازارچه محله‌ای «از تولید به مصرف» شهر کرمان واقع در میدان غدیر ۲، بلوار پزشک و شهرک شهید مطهری انتهای بلوار حضرت ابوالفضل (ع)، از اول فروردین‌ماه سال‌جاری کار خود را آغاز کرده‌اند و هم‌اکنون در حال فعالیت هستند.

کد خبر 747921

دیگر خبرها

  • مردمی کردن بازسازی عتبات، ایده‌ شهید حاج قاسم سلیمانی بود
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • بازسازی منازل محرومان روستای دولت‌آباد به همت جهادگران قمی
  • تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری به کرمان آمد
  • بازدید شبانه استاندار از مناطق تحت تاثیر سیلاب شرق استان کرمان
  • ساخت ۱۰ بازارچه محله‌ای «از تولید به مصرف» تا پایان سال‌جاری
  • افزایش رطوبت هوا در برخی مناطق خوزستان
  • حمله‌های شبانه ارتش رژیم صهیونیستی به رفح