Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران گفت: «در واحدهای بهشهر و قائم‌شهر کارگاه‌های تولید ماسک و لباس برای پرستاران بیمارستانی دایر شده است.»

حسین کرمانیان در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا با اشاره به اقدامات انجام شده در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران در راستای مبارزه با ویروس کرونا اظهار کرد: «ستاد کنترل، پیشگیری و مبارزه با کرونا در تاریخ 5 اسفند در استان مازندران تشکیل و با معرفی ملودی عمرانی‌نوا متخصص عفونی به‌عنوان سخنگوی این ستاد اقدامات لازم انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی با بیان اینکه با هماهنگی بخش اداری واحد ساری تجهیزات با محلول آب ژاول در مکان‌های  پرتردد دانشگاه و اتاق همکاران ضدعفونی شد، اضافه کرد:  «همچنین حضور کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری در محل خدمت براساس نیاز واحدها و معاونت‌ها به اطلاع همکاران رسیده و نسبت به شیفت‌بندی آنان اقدامات لازم صورت گرفت.»

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، اقدام بعدی این دانشگاه را تعطیلی خوابگاه‌های دانشجویی عنوان کرد و افزود: «برای حفظ سلامت کارکنان حراست واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی مازندران مواد شوینده، دستکش و ماسک در اختیار آنان قرار گرفت.»

کرمانیان، تعطیلی کلاس‌های آموزشی و کارآموزی بیمارستانی تا اطلاع ثانوی را در سطح دانشگاه‌های آزاد استان مازندران و برداشته شدن سیستم اثر انگشت برای حضور و غیاب پرسنل را از دیگر اقدامات این دانشگاه عنوان کرد.

کارورزان بیمارستان‌های ساری ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده گرفتند

وی ادامه داد: «طی مدت اعلام شیوع ویروس کرونا محوطه واحد ساری در چندین نوبت ضدعفونی شد و فیلم آموزشی به‌صورت مصاحبه با متخصص عفونی عضو هیئت‌علمی دانشگاه تهیه و در اختیار دانشجویان قرار گرفت.»

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران همچنین از تشکیل کلاس‌های غیرحضوری در واحدهای این دانشگاه براساس جدول زمانبندی شده و با مشارکت حداکثری استادان و پشتیبانی همکاران بخش فناوری اطلاعات خبر داد.

کرمانیان مطرح کرد: «همچنین به‌‌صورت ویدئوکنفرانس با روسای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران درباره اقدامات انجام شده برای مبارزه و پیشگیری از ویروس کرونا جلسه‌ای برگزار شد.»

وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: «برای پیشگیری از ابتلای کارورزان پزشکی به بیماری کرونا تعداد 500 عدد ماسك N95, 200 عدد شيلد محافظ، 200 عينک محافظ، 300 گان محافظ و بيش از 300 محلول و ژل ضدعفونیكننده در اختيار كارورزان  بيمارستان‌های زارع، بوعلی و وليعصر(عج) ساری قرار می‌گيرد.»

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران تشریح کرد: «بیمارستان احمدنژاد کتالم رامسر توسط پرسنل گروه پزشکی واحد تنکابن در حال سرویس‌دهی به بیماران مراجعه‌کننده ویروس کروناست و در واحدهای بهشهر و قائم‌شهر کارگاه‌های تولید ماسک و لباس برای پرستاران بیمارستانی دایر شده است.»

انتهای پیام/4078/

منبع: آنا

کلیدواژه: کرونا دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران ویروس کرونا استان مازندران تولید ماسک سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۱۴۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر رضوی برپا شد

داود منافی پور دبیر مجمع جهانی علی اصغر گفت: دوخت لباس شیرخوارگان حسینی از سال ۱۳۸۶ به طور رسمی و با هزینه‌های مردمی آغاز شد و داوطلبان هر ساله از ولادت حضرت علی اصغر (ع) تا اولین جمعه ماه محرم در این کارگاه گرد هم می‌آیند و شروع به دوخت لباس‌های سبز علوی برای این مراسم می‌کنند..

او افزود: هر ساله حدود ۵۰۰ هزار دست لباس دوخته و در سطح کشور توزیع می‌شود. کارگاه دوخت لباس مرکزی که در تهران برپا می‌شود علاوه بر دوخت لباس‌های استان تهران، لباس‌های شیرخوارگان حسینی را در سطح بین المللی نیز تامین می‌کند.

دبیر مجمع جهانی علی اصغر ادامه داد: هزینه‌های این کارگاه کاملا مردمی است و خرید پارچه، نخ و مابقی مایحتاج از نذورات مردمی تهیه می‌شود. این لباس‌ها پس از دوخت توسط بانوان بسته بندی شده و مزین به سربند یا صاحب‌الزمان (عج) می‌شود.

منافی پور بیان کرد: همزمان با افتتاح این کارگاه ۷۲ کارگاه دوخت لباس در ایران اسلامی و چهار کشور بحرین، عراق، هندوستان و ترکیه کار خود را آغاز خواهند کرد.

او تصریح کرد: بزرگ‌ترین محفل شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر رضوی و در نخستین جمعه ماه محرم برپا خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است
  • کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران دهم خرداد برگزار می‌شود
  • سلسله کارگاه راه‌اندازی کسب و کار در دانشگاه شهید چمران اهواز
  • برگزاری کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در روز دهم خرداد
  • کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران برگزار می‌شود
  • از تولید توربین تا توسعه گلخانه‌های تولید بذر ودام اصلاح شده
  • کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر رضوی برپا شد
  • کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر راه‌اندازی شد/مهیای نذر جمعه اول
  • نجات گردشگران گم‌شده در جنگل‌های خلیل‌شهر بهشهر
  • لباس شیرخوارگان حسینی در حرم رضوی دوخته می‌شود.