Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای آذربایجان‌شرقی از بازپس گیری یک‌هزار و 100 هکتار از اراضی کشور از رودخانه ارس در سال‌جاری خبر داد و گفت: در سال 98 بیش از 800 میلیارد تومان پروژه در بخش آب منطقه‌ای اجرا کردیم.

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، یوسف غفارزاده ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به جاری شدن سیل در ابتدای سال در تعدادی از استان‎های کشور اظهار کرد: سیل در استان ما به‌خوبی مدیریت شد و توانستیم از ظرفیت‌هایی که در سدها بود به خوبی استفاده و سیلاب را کنترل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نقش مدیریت سدها در کنترل سیلاب توضیح داد: سیل در استان می‌توانست خسارات زیادی داشته باشد که کنترل سیلاب در داخل مخزن سدها مانع این اتفاقات شد.

غفارزاده تصریح کرد: ما سعی کردیم این آب‌ها را در سدها ذخیره کرده و در رونق و توسعه کشاورزی و تامین منابع آب ضروری استان به‌کارگیری کنیم که قدم بسیار بزرگی در بخش آب بود.

افزایش 1.6 میلیارد متر مکعبی آب دریاچه ارومیه

این مسوول ادامه داد: برکت دیگر سیل کمک به احیای دریاچه ارومیه بود به‌طوریکه امسال حجم آن به 4 میلیارد متر مکعب رسید و در واقع به میزان یک میلیارد و 630 میلیون متر مکعب و در ارتفاع حدود 60 سانتی‌متر نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش یافته است.

وی ابراز داشت: در سال گذشته پروژه‌های بزرگی را اجرا کردیم که در پروژه‌های آبی عملکرد و دستاوردهای بسیار مطلوبی داشتیم که از جمله آنها اجرا و آب‌اندازی خط انتقال زرینه رود به تبریز در هفته دولت به طول 81 کیلومتر در لوله 2000 فولادی بود.

غفارزاده ادامه داد: در دهه فجر نیز 26 کیلومتر از پروژه را تمام کردیم و در مجموع به میزان 107 کیلومتر لوله‌های بتنی را جایگزین لوله‌های فولادی شد تا آب‌های شهرهای مسیر خط را تامین کنیم.

این مسوول با بیان اینکه سد حاجی‌لار را نیز با حجم مخزن 52 میلیون متر مکعب در هفته دولت افتتاح کردیم و آبگیری آن شروع شد، افزود: تغذیه مصنوعی سد شربیان نیز که آب‌های منطقه‌ای سراب را تغذیه خواهد کرد به اتمام رسیده و آبگیری آن شروع شده است.

وی همچنین به بهره‌برداری از 3 هزار و 500 هکتار شبکه پایاب مدرن در استان در شبکه‌های خداآفرین و توسعه ارس و سهند اشاره کرد.

غفارزاده اذعان داشت: برای جلوگیری از خسارت 140 کیلومتر از رودخانه‌های داخل استان اصلاح مسیر و بازگشایی شد؛در رودخانه مرزی ارس نیز ساحل‌سازی به طول 70 کیلومتر در چند سال گذشته اتفاق افتاده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌شرقی از بازپس‌گیری یک‌هزار و 100 هکتار از اراضی کشور از رودخانه ارس در سال‌جاری خبر داد و گفت: در سال 98 بیش از 800 میلیارد تومان پروژه در بخش آب منطقه‌ای اجرا کردیم.

 

684 میلیون یورو اعتبار موردنیاز تکمیل پروژه انتقال آب ارس به تبریز

این مسوول در بخش دیگری از صحبت‌های خود به پروژه انتقال آب ارس به تبریز اشاره و اضافه کرد: این پروژه یک ابرپروژه و از زیربنایی‌ترین پروژه‌های استان و شمال‌غرب کشور به‌شمار می‌‌رود که آب شرب یک جمعیت 3.5 میلیون نفری، آب صنعت و کشاورزی را تامین خواهد کرد.

وی افزود: برای تکمیل پروژه حدود 684 میلیون یورو اعتبار موردنیاز است که از طریق فاینانس خارجی باید تامین شود که به‌دلیل تحریم‌ها و ضعف ارتباطات بانکی با وقفه مواجه بوده و استان‌ها به جد پیگیر رفع مسئله و اجرای پروژه هستند.

غفارزاده در عین حال خاطرنشان کرد: یک شخص حقیقی برای سرمایه‌گذاری پروژه اعلام آمادگی کرده و در حال طی مراحل اداری هستیم و اگر اهلیت فرد توسط بانک مرکزی تائید شود اجرا آن به‌زودی شروع می‌شود.

انتهای پیام/60026/س

منبع: فارس

کلیدواژه: رودخانه ارس آب منطقه ای غفارزاده پایاب سد خبرگزاری فارس فارس تبریز فارس آذربایجان شرقی آبگیری پایاب سد یورو دلار فایناس خارجی سیلاب مخزن سد دریاچه ارومیه آب منطقه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۱۴۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکت به سمت قله و پیشرفت/ کشور وقت آزمون و خطا ندارد

به گزارش خبرنگار مهر، محسن منصوری عصر دوشنبه در آیین کلنگ زنی مینی پالایشگاه دهدشت، افزود: کشور وقت آزمون و خطا ندارد و هرجایی کار پیش نرود، اجحاف در حق مردم است.

وی با بیان اینکه کارهای بزرگی در کهگیلویه و بویراحمد در حال انجام است، ابراز کرد: در سفر رئیس جمهوری پروژه های مهمی در این استان افتتاح شد.

منصوری با بیان اینکه تکمیل پروژه های نیمه تمام نیز به شکل جدی در حال انجام است، اظهار کرد: استان ظرفیت های خوبی در بحث آب، کشاورزی، گردشگری و پتروشیمی دارد.

وی افزود: تلاش و عزم دولت بر این است که سود و منافع پتانسیل ها بر سر سفره مردم قرار بگیرد.

معاون اجرایی رئیس جمهور با بیان اینکه ۱۷ هزار میلیارد تومان منابع به پتروشیمی گچساران تزریق شد، اظهار کرد: چنین اقدامی در بحث پتروشیمی دهدشت نیز اجرایی می شود.

منصوری گفت: دولت تمام قد در خدمت به مردم کهگیلویه و یویراحمد پیگیری پروژه ها را تا روند تکمیل خواهد داشت.

کد خبر 6092398

دیگر خبرها

  • حرکت به سمت قله و پیشرفت/ کشور وقت آزمون و خطا ندارد
  • تامین اعتبار ویژه برای تکمیل پتروشیمی دهدشت
  • ۲۰۰ میلیون یورو ارز حاصل از فعالیت کارت‌های بازرگانی در کردستان بازگردانده شد
  • وعده معاون رئیس جمهور برای تکمیل خط انتقال آب شهرستان بهمئی
  • ۳۵۶ مورد کارت بازرگانی جدید در کردستان صادر شده است
  • پیشرفت ۶۳ درصدی کتابخانه مرکزی کرمانشاه
  • اصحاب رسانه به جای «اعتبار» برای اصفهان مطالبه «اختیار» کنند/همه چیز درباره پروژه انتقال آب، اتباع و فرونشست
  • نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش