Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- همزمان با رسیدن شمار بیماران کرونایی در پاکستان به مرز ۲۰۰ نفر و تایید نخستین مرگ مربوط به این ویروس، تدابیر حفاظتی و پویش های مردمی برای مراقبت شدید در برابر تهدید شیوع کووید-۱۹ در این کشور، مقامات پاکستانی از مردم مُصرانه خواسته اند تا با جدی گرفتن موضوع «ماندن در خانه» برای کمک به مدیریت شیوع کرونا ابراز مسئوولیت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاریخ انتشار: 15:46 - 28 اسفند 1398 - کد خبر: ۶۰۷۰۲۵

به گزارش خبرگزاری میزان به نقل از رسانه های پاکستانی، شمار مبتلایان به ویروس کرونا در جنوب و شرق این کشور در حال افزایش است و آمار بیماران هر چند ساعت بعد افزایش می یابد.

تازه ترین گزارش ها حاکی از شناسایی موارد جدید ابتلا به کرونا در شهرهای کراچی، لاهور، دیره غازی خان و شهر ساکهر در جنوب پاکستان است.

آماری رسمی مبتلایان به ویروس کرونا در پاکستان تا عصر روز سه شنبه ۲۷ اسفند، ۱۹۳ نفر اعلام شده و یک نفر بر اثر ابتلا به این بیماری در شهر «لاهور» فوت کرد.

دولت پاکستان به ویژه مسئولان ایالتی از مردم می خواهند تا برای مقابله با کرونا بدون استرس و توجه به شایعات، با دولت همکاری کرده و ضمن رعایت بهداشت شخصی، از تردد در سطح شهر، معابر، مراکز شلوغ و دیگر مناطق خودداری کرده و گزینه «ماندن در خانه» را جدی بگیرند.

افزایش شمار بیماران کرونایی نه تنها چالش دولت و مسئولان در پاکستان را برای جلوگیری از شیوع آن مشکل کرده بلکه نگرانی اعضای خانواده این افراد نیز اکنون به چالش مسئولان اضافه شده است.

گزارش ها از شهرهای کویته و کراچی مراکز ایالات بلوچستان و سِند حاکی است که دولت ضمن انتقال مبتلایان به ویروس کرونا و سایر افرادی که با آنان در تماس بودند، به مراکز قرنطینه اعلام کرد: خانواده بیماران کرونا از همه لحاظ حمایت شده و نیازهای اولیه آنان شامل موادغذایی و سایر اقلام بهداشتی تامین خواهد شد.

در شهر کویته پاکستان از جمله منطقه مرزی «تفتان» نیز اقدامات دولت برای قرنطینه اتباع پاکستانی بازگشتی از ایران تشدید شده و گفته می شود که کارشکنی در فرآیند قرنطینه توسط مسئولان پاکستانی مشکلات سایر شهرها برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا را دشوار کرده است.

رهبران مذهبی پاکستان به شخصیت های نام آشنای شیعیان نیز طی دیدار با مقامات دولت و تماس با مسئولان ایالتی خواستار رسیدگی به وضعیت زائران پاکستانی در مرز تفتان شده و بر تضمین سلامت و حفظ کرامت انسانی این افراد تاکید کردند.

پس از ایالت سِند پاکستان با ۱۵۵ بیمار، ایالات خیبرپختونخوا، بلوچستان، گلگیت بلتستان، شهر اسلام‌آباد و ایالت پنجاب به ترتیب شاهد بیشترین موارد شناسایی بیماران کرونایی هستند.

تاکنون هیچ مورد ابتلا به ویروس کووید-۱۹ در منطقه کشمیر تحت کنترل دولت پاکستان گزارش نشده اما بنا بر گفته مقامات و رسانه‌های این کشور، ۵ بیمار کرونایی در کشمیر تحت کنترل هند شناسایی شده‌اند.

پس از نشست اخیر کمیته امنیت ملی پاکستان با حضور رهبران سیاسی و نظامی جهت بررسی مدیریت شیوع کرونا، اکنون نیروهای مسلح این کشور نیز کلیه امکانات و ظرفیت های خود را برای هرگونه وضعیت به حالت آماده باش درآورده است.

روابط عمومی ارتش پاکستان امروز اعلام کرد: نیروهای مسلح با هدف تقویت تلاش های ملی جهت مبارزه کرونا، تمامی ظرفیت های خود در حوزه بهداشت و درمان را به کار می گیرد.

بیشتر بخوانید: شیوع ویروس کرونا در چندین کشور جهان شورای امنیت ملی افغانستان اعلام کرد: مرز افغانستان و ایران باز شد
۸۰ درصد مبتلایان به کرونا بهبود می‌ یابند کرونا، تجارت "پاکستان و چین" را نشانه رفت آنچه روس‌ها برای مقابله با "شیوع کرونا" انجام دادند کرونا مرز پاکستان و افغانستان را هم بست طرح مقابله با شیوع کرونا به مدارس روسیه کشیده شد کرونا، تاجران پاکستانی را مجبور به تغییر مسیر صادرات کرد

بیمارستان های نظامی در سراسر پاکستان مجهز به کیت های تشخیص ویروس کرونا شده و آزمایشگاه های ویژه ای نیز برای معاینه و بررسی نتایج آزمایش موارد مشکوک به ویروس مقرر شده است.

فرمانده ارتش پاکستان به تمامی مسئولان بلندپایه نظامی و عملیاتی در سراسر این کشور فرمان آماده باش داده و از آنان خواسته تا از هیچ همکاری برای کمک به دولت جهت ایمنی و رفاه مردم دریغ نشود.

انتهای پیام/

ایرنا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا پاکستان بیماران کرونا ویروس کرونا شیوع کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۱۴۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه دروس مهارتی و اشتغال پذیری به دانشجویان از مهر ۱۴۰۳

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علو و فناوری آنا، رضا نقی‌زاده در نشست تخصصی و هم‌اندیشی در دهه سرآمدی آموزش، با حضور رئیس دانشگاه، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، مدیران مجموعه و روسا و معاونین آموزشی دانشکده‌های دانشگاه اصفهان، سه موضوع کلیدی؛ دروس مهارتی و اشتغال پذیری، استاد مشاور آموزشی و پذیرش استاد محور دانشجویان را مورد بحث و بررسی قرار داد.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی آموزش عالی وزارت علوم در این نشست تصریح کرد: دانشگاه اصفهان الحمدالله بسیار منظم این سه مسیر را پیش برده و به نتایج خیلی خوبی رسیده است.

نقی‌زاده افزود: برای دروس مهارتی و اشتغال پذیری برنامه‌ریزی‌های لازم در حال انجام است که از شروع مهر ۱۴۰۳ به صورت گسترده برای تمام دانشجویان دوره کارشناسی دانشگاه اصفهان این برنامه اجرا می‌شود.

وی تصریح کرد: امیدوار هستیم با توجه به بافت اقتصادی، صنعتی و اجتماعی شهر اصفهان این طرح به خوبی اجرا شود و نتایج خیلی خوبی در سطح استان و شهرستان داشته باشد.

نقی‌زاده با بیان این که در حوزه پذیرش بدون آزمون و استادمحور دانشجویان، کار‌های خوبی انجام شده است، اظهار کرد: دانشگاه اصفهان در سال گذشته جزء دانشگاه‌های بسیار خوب ما در اجرای این طرح بوده است که امسال نیز به صورت گسترده‌تری اساتید به پذیرش استادمحور استعداد‌های درخشان ورود کرده‌اند.

این مقام مسئول افزود: فکر می‌کنیم انشاالله آمار دو یا سه برابری را نسبت به سال گذشته در دانشگاه اصفهان در پذیرش استعداد‌های درخشان در مقاطع تحصیلات تکمیلی و دکتری تخصصی داشته باشیم.

وی تصریح کرد: یکی از کار‌های مهم دیگری که در دانشگاه اصفهان انجام شده، بحث استاد مشاور آموزشی است که در واقع یکی از رویکرد‌های وزارت علوم بحث شاگرد پروری و ارتباط عمیق‌تر استاد و دانشجو است که بر این اساس و مقررات یکپارجه آموزشی، بحث استاد مشاور آموزشی پیش‌بینی و شیوه‌نامه آن ابلاغ شد.

نقی زاده ادامه داد: دانشگاه اصفهان شیوه‌نامه‌ای را برای این موضوع تهیه کرده و روی آئین‌نامه وزارت علوم به جزئیات مسئله پرداخته و به نظر می‌رسد اجرای خوب این طرح می‌تواند ذیل تربیت رابطه استاد و دانشجو منجر به افزایش کیفیت آموزشی و کاهش سنوات آموزشی دانشجویان و ارتقای کیفیت و مهارت دانشجویان در حوزه‌های مختلف آموزشی پژوهشی و فناوری شود.

گفتنی است، نشست تخصصی و هم‌اندیشی در دهه سرآمدی آموزش، با حضور نقی‌زاده مدیر کل آموزشی وزارت علوم در جمع رئیس دانشگاه اصفهان، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، مدیران مجموعه و روسا و معاونین آموزشی دانشکده‌های این دانشگاه در تالار سردار شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار و در خصوص سه مسیر دروس مهارتی و اشتغال پذیری، استاد مشاور آموزشی و پذیرش استاد محور دانشجویان، بحث و تبادل و نظر شد.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • ارائه دروس مهارتی و اشتغال پذیری به دانشجویان از مهر ۱۴۰۳
  • آنروا درباره وقوع اپیدمی در غزه با آغاز فصل گرما هشدار داد
  • عدم تامین معیشت؛ مانع استقبال روحانیون از مسئولیت امامت جماعت
  • پلیس در خط مقدم مبارزه با بدحجابی
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور
  • بخش خصوصی؛ امید ایران توانمند
  • نامه نگاری های ارتقای آبسرد به بخش انجام شده است
  • ملت ایران با تبعیت پذیری از رهبری راه شهدا را ادامه می‌دهند