Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@04:42:48 GMT

ارسال ۹۰ هزار بسته لوازم بهداشتی در مناطق محروم

تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۳۱۵۶۹۹

ارسال ۹۰ هزار بسته لوازم بهداشتی در مناطق محروم

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مخبر رئیس ستاد اجرایی فرمان امام صبح امروز در مراسم ارسال این بسته‌ها گفت: از همان روز اول شیوع این ویروس در ایران، ستاد مقابله با کرونا در ستاد اجرایی فرمان امام تشکیل شد و تمام امکانات ستاد برای مبارزه با آن بسیج شد و خط تولید چندین کارخانه را به خط تولید اقلام بهداشتی تغییر دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هم اکنون روزانه ۳۰۰ هزار ماسک، ۳۰۰ هزار لیتر مواد ضدعفونی کننده و ۵۰ دستگاه اکسیژن ساز و ماهیانه ۶۰ هزار لباس ایزوله پزشکان توسط ستاد اجرایی فرمان امام تولید و جهت توزیع به وزارت بهداشت تحویل داده می‌شود.

مخبر با اشاره به اقدامات پزشکی ستاد اجرایی فرمان امام افزود: اعزام ۱۰ کاروان سلامت به استان‌های درگیر و ارائه خدمات رایگان درمانی به بیماران، راه اندازی سامانه ۴۰۳۰ باحضور ۲۰۰۰ پزشک و پزشک یار و ایفای نقش جدی این سامانه در طرح ملی غربالگری مردم ازجمله خدمات ستاد دراین روزهاست.

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام با اشاره به فعالیت قرارگاه جهادی ستاد نیز خاطرنشان کرد: یکی از اقدامات ستاد اجرایی، ضدعفونی کردن اماکن و معابر عمومی شهرها و توزیع اقلام بهداشتی در مناطق محروم کشور توسط نیروهای جهادی همکار ستاد است.

وی افزود: امروز ۹۰ هزار بسته شامل ۱ میلیون ماسک و ۱۰۰ هزار لیتر محلول به ۳۱ استان کشور ارسال می‌کنیم تا توسط همین گروه‌های جهادی در این مناطق کم برخوردار توزیع شود.

مخبر با اشاره به حضور جهادی ستاد اجرایی فرمان امام در کنار مردم برای رفع کامل گرفتاری و نگرانی آنها گفت: به‌طور شبانه روزی و تمام وقت درخط مقدم مبارزه با این بیماری هستیم ودر تلاشیم تا خلأها و کمبودهای موجود را برطرف کنیم و تاکنون ۵۴ نفر از کارمندان و نیروهای ستاد در همین مسیر به این ویروس مبتلا و ۲ نفر ازآنها متأسفانه فوت کرده‌اند اما تا رفع کامل این بلیه از کشور در کنار مردم مشغول خدمت رسانی خواهیم ماند.

وی تحریم‌های دارویی امریکا را یک جنایت بشری خواند و افزود: امریکاییها و اروپاییها در ماجرای تحریم دارو و بستن مسیر جابجایی پول مرتکب جنایت بشری شدند و مسئولین حقوقی دولت ما باید این مسئله را پیگیری کنند.

مخبر خاطرنشان کرد: قطعاً ظرف یکی دو ماه آینده ضمن خودکفا کردن کشور در تولید اقلام بهداشتی و درمانی، ایران را به یک صادرکننده تبدیل خواهیم کرد.

مخبر در خصوص تلاش پژوهشگران شرکت‌های دارویی و دانش بنیان ستاد اجرایی فرمان امام هم گفت: به زودی خبرهای خوب دارویی و درمانی برای مردم خواهیم داشت که به محض تأیید توسط مراجع ذیصلاح اعلام خواهیم کرد.

کد خبر 4882089

منبع: مهر

کلیدواژه: محمد مخبر ایالات متحده آمریکا ستاد اجرایی فرمان حضرت امام ره وزارت بهداشت ویروس کرونا ویروس کرونا شهرداری تهران وزارت آموزش و پرورش نوروز شورای شهر تهران شهر تهران آموزش مکمل احتکار ضدعفونی نیروی انتظامی دستگیری سارق آتش نشانی تعطیلی مدارس محسن هاشمی ستاد اجرایی فرمان امام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۱۵۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علی جدی در گفت و گو با قدس: معافیت مالیاتی سرمایه گذاری در مناطق محروم باید حداکثری باشد

علی جدی در گفتگو با خبرنگار قدس با اشاره به ویژگی‌های ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم و ضرورت بررسی این لایحه در صحن علنی مجلس گفت: مشوق‌های مالیاتی همواره امری مطلوب است. اینکه ما مالیات کمتری از مردم در مناطق کمتر توسعه یافته دریافت کنیم بسیار مناسب است.

وی با بیان اینکه ما باید مالیات بر درآمد در مناطق محروم را کاهش دهیم اظهار کرد: تمرکز ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم بر کاهش مالیات بر عملکرد تولید از ۲۵ به ۱۵ درصد می تواند مشوق خوبی قلمداد شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه متاسفانه بسیاری از صنایع با مشکلات سرمایه در گردش و نقدینگی مواجه هستند، گفت: به عنوان مثال فردی تمام سرمایه و زندگی خود را برای رونق صنعت به کار گرفته اما شرایط به نحوی پیش رفته که معطل ۱۰ میلیارد تومان سرمایه در گردش است. بنابراین ما باید این موارد را هم در راستای جهش تولید به درستی دیده و آنها را مد نظر قرار دهیم.

وی با بیان اینکه موارد مطرح شده در ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم در راستای جهش تولید، موارد خوبیست بیان کرد: این امر می‌تواند موجب رونق سرمایه‌های خرد مردم شود. همچنین باید زمینه‌های ایجاد شود که مردم بتواند سرمایه‌های خرد خود را در موضوعات اقتصادی و تولیدی مشارکت داده و در قبال این مشارکت تضمین معافیت مالیاتی را داشته باشند.

وی با بیان اینکه نباید تضامین معافیت مالیاتی پس از انجام فعالیت، تغییر کند بیان کرد: این معافیت‌های مالیاتی نباید تغییر کند به مانند معافیت‌های مالیاتی که در مناطق محروم وجود دارد بنابراین این اقدامات، اقدامات خوبی است و دولت باید در این راستا کوشا باشد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه معافیت‌های در نظر گرفته شده در ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم می‌تواند مشارکت مردم در اقتصاد را افزایش دهد بیان کرد: معافیت‌های جدید و مشوق‌های مالیاتی حمایت از سرمایه‌گذاری خرد باعث می‌شود تا سرمایه‌گذار انگیزه و اقبال بیشتری برای مشارکت در سرمایه‌گذاری پیدا کند. کاهش مالیات تولید در کنار معافیت‌های موثر و هدفمند در ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم بسترساز افزایش مشارکت مردم در اقتصاد خواهد شد.

وی با بیان اینکه معافیت مالیاتی می‌تواند انگیزه خوبی برای سرمایه‌گذاری در مناطق کمتر برخوردار محسوب شود ادامه داد: اینکه برخی جهت سرمایه‌گذاری به مناطق آزاد و کمتر توسعه یافته می‌روند از باب این است که معافیت‌های مالیاتی در این مناطق در نظر گرفته شده است. بنابراین اگر مالیات‌ها به سرمایه‌گذاری در بخش مناطق محروم و همچنین سرمایه‌های خرد داده شود،قطعاً می‌تواند موثر و مفید باشد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به توجه ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به اعطای مشوق مالیاتی جهت جلوگیری از خام فروشی و تکمیل زنجیره ارزش تاکید کرد: به دلیل اینکه ما در کشور یک استراتژی مناسبی برای توسعه صنایع نداریم برخی اوقات در برخی از قسمت‌های زنجیره تولید، می‌بینیم گلوگاه است و در برخی جاها نیز مازاد داریم لذا اگر تکمیل زنجیره تولید به نیت اینکه ما صادرات محور شویم و محصول صادراتمان را افزایش دهیم مناسب است بنابراین اگر مشوق مالیاتی لازم در این بخش اعمال شود حتماً تاثیرات خوبی خواهد داشت.

وی تاکید کرد: حتماً اعطای مشوق مالیاتی می‌تواند حلقه‌های زنجیره ارزش تولید را تکمیل کرده تا در انتها با افزایش صادرات مواجه شویم. به عنوان مثال ما در بخش پتروشیمی ها و فولادی ها این مسائل را زیاد مشاهده می‌کنیم.

این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بنابراین اگر ما بتوانیم این بخش‌ها را با اعطای مشوق مالیاتی تقویت کنیم می‌توانند زنجیره ارزش تولید را تکمیل کنند.

وی با بیان اینکه ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم می‌تواند به عدالت مالیاتی کمک کند تاکید کرد: حتماً اگر این لایحه در صحن مجلس مورد بررسی قرار گیرد کمک می‌کنیم تا به سرعت و پس از چکش کاری به تصویب برسد.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • ۳ دهه خدمت در مناطق محروم / بازنشستگی که خوشایند نیست
  • مهلت ارسال اثر به رویداد جوانی جمعیت در سمنان تمدید شد
  • واکسیناسیون دامی به میزان ۸۰۰ هزار دز در میامی انجام شد
  • کشف لوازم آرایشی و بهداشتی غیر مجاز در کاشان
  • کاروان حرم مطهر رضوی به مناطق محروم گیلان می‌رود
  • علی جدی در گفت و گو با قدس: معافیت مالیاتی سرمایه گذاری در مناطق محروم باید حداکثری باشد
  • توزیع ۳۱۳ بسته معیشتی در طرح «قرار دوازدهم» رودسر
  • کشف و ضبط ۱۲۰۰ قلم لوازم آرایشی و بهداشتی غیرمجاز در کاشان
  • با مشارکت ۱۰هزار گروه جهادی بیش از ۲۰هزار پروژه در مناطق محروم اجرایی خواهد شد
  • فرمان امام علی (ع) به مالک اشتر با ترجمه سید مهدی شجاعی به چاپ ششم رسید