Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@23:55:39 GMT

بخشی از ماسک و لباس بیمارستانی کشور تهیه می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۳۱۶۱۹۹

بخشی از ماسک و لباس بیمارستانی کشور تهیه می‌شود

سیده مرضیه شفاپور عصر چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی و هنری ایرنا با اشاره به جزئیات این تفاهمنامه و نیاز کشور در این برهه حساس مقابله با شیوع ویروس و بیماری کرونا، گفت:‌ مقرر شد با حمایت کارگروه ساماندهی مد و لباس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان دولت و همچنین شورای عالی برندها کار تولید ماسک و گان( لباس های ایزوله مخصوص بیمارستانی) را با بیش از ۳۵ کارگاه برعهده بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: خوشبختانه تمامی صفر تا صد همکاری اعضای شورای عالی برندها به صورت دلی و خودش است و بابت همکاری و فعالیت خود هیچگونه وجهی از وزارتخانه های فرهنگ و ارشاد اسلامی و بهداشت و درمان و آموزش پزشکی دریافت نمی کنند.

شفاپور دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور که در هنگام تهیه این مصاحبه در حال سرکشی از کارگاه های در حال فعالیت تولید ماسک و لباس بود، به دیدار روز گذشته اعضا و نمایندگان برندهای کشور با سید عباس صالحی اشاره کرد و گفت:‌ اعضای این گروه نیاز به حمایت داشت که خوشبختانه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بر حمایت همه جانبه این وزارتخانه از آنها تاکید کرد.

به گفته شفاپور، از آنجائیکه فعالیت و تلاش این گروه به صورت خود جوش است در بازدید و سرکشی از کارگاه ها مشاهده کردم که پارچه های برش داده شده مخصوص شب عید را همگی کنار گذاشته و تنها به تولید ماسک و لباس بیمارستانی اقدام می کنند که این عمل آنها واقعا جای تقدیر دارد.  

مفاد تفاهمنامه

دبیرکارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در ادامه با اشاره به مفاد تفاهمنامه امضا شده ،گفت: امروز رییس هیأت امنای ارزی وزارت بهداشت، برای استانداردسازی مواد اولیه و فرایند ایزوله، با کارگروه ساماندهی تفاهم کردند.

۱- مواد اولیه و فرایند کار، از این پس با استانداردهای وزارت بهداشت خواهد بود

۲- استریل و ایزوله تولیدات را خودشان انجام می‌دهند و تولید کننده نگرانی نخواهد داشت.

۳- توزیع در نقاطی صورت خواهد گرفت که نیاز شدید وجود دارد.

شاهرخ جعفری نماینده اعضای شورای عالی برندها هم دراین زمینه به ایرنا، گفت: از دو هفته پیش شورا با تصمیم‌گیری اعضا کار تولید ماسک و گان را آغاز کرد، در ابتدا تنها با دو کارگاه کار را آغاز کردیم اما خوشبختانه بعد از ده روز تعداد کارگاه به ۳۵ مجموعه ارتقا پیدا کرد.

وی ادامه داد: امروز کارگاه‌های درگیر با این موضوع به ظرفیت تولید ۴۵ هزار ماسک و ۲۰هزار گان در روز رسیده‌اند، این روند تا زمانی که مواد اولیه موجود باشد ادامه خواهد داشت، در این امر نیز برندها و خیرین مشترکا حضور دارند.

نماینده شورای عالی برندها خاطرنشان کرد: خوشبختانه مشکل برای تهیه پارچه حل شده است، اما این روزها به دلیل نبود قانون مناسبی برای کار کارگاه در ایام بحران و تعطیلی تمامی مراکز در ایام شیوع ویروس کرونا با مشکل غیرقانونی بودن فعالیت کارگاه‌ها روبرو هستیم، همچنین تامین الکل و اتانول برای ضدعفونی کردن کارگاه و کارگران از دیگر مشکلات موجود است.

جعفری تصریح کرد: همانطور که پرستاران و پزشکان مدافعان سلامت هستند امروز جامعه پوشاک کشور هم که متشکل از تعداد انبوهی از کارگران در بخش‌های مختلف است در صف مقدم سلامت قرار گرفته و تمام کارگران با تلاش شبانه‌روزی و بدون دریافت حقوقی تمام توان خود را برای تولید لباس و لوازم بهداشتی گذاشته‌ و در اکثر شهرها بدون در نظر گرفتن ایام تعطیل با توان بیشتر کار خود را ادامه می‌دهند.

وی در پایان گفت: امروز نزدیک به هزار کارگر درگیر موضوع تولید گان و ماسک هستند، برندها در صفحه‌ای جدا و حتی صفحات شخصی خود تلاش کارگران را به تصویر کشیدند، اما خواستاریم دستگاه‌های مربوط چون وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و به خصوص صدا و سیما تلاش بی‌وقفه این کارگران را به تصویر بکشند تا انگیزه مضاعفی برای کارگران ایجاد شود و همچنین کسانی که از این موضوع اطلاع ندارند پای کار بیایند، پیش‌بینی می‌کنیم در صورت دیده شدن عملکرد این قشر تعداد کارگران بالا رفته و بتوانیم به تولید روزانه ۱۰۰هزار گان و ماسک برسیم.

لباس صرفا یک پوشاک عام نیست

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به وضعیت حساس کشور در مقابله با شیوع بیماری کرونا، گفت: اینکه لباس چگونه می‌تواند با حوزه‌های خاص به ویژه حوزه‌های بهداشتی و درمانی ارتباط برقرار کند نشان داد که لباس صرفا یک پوشاک عام نیست، امروز ظرفیت پوشاک کشور در یک فاصله کوتاه در اختیار بهداشت کشور قرار گرفته و برای آینده هم می‌توان به ارتباط لباس و حوزه بهداشت فکر کرد.

سید عباس صالحی عصر سه شنبه در دیدار با اعضای شورای عالی برندهای کشور با اشاره به اینکه پیش از بحران شیوع کرونا در کشور موضوع لباس به عنوان یک نیاز اولیه دیده می‌شد اما با همه مشکلات و مسائلی که کرونا برای کشور داشته و دارد فرصت‌ها و دریچه‌هایی را برای کشور باز می‌کند که در آینده شاهد آن خواهیم بود.

وی ادامه داد: اینکه لباس چگونه می‌تواند با حوزه‌های خاص به ویژه حوزه‌های بهداشتی و درمانی ارتباط برقرار کند نشان داد که لباس صرفا یک پوشاک عام نیست، امروز ظرفیت پوشاک کشور در یک فاصله کوتاه در اختیار بهداشت کشور قرار گرفته و برای آینده هم می‌توان به ارتباط لباس و حوزه بهداشت فکر کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به امضای تفاهم‌نامه‌ میان شورای عالی برندها و بنیاد ملی مد و لباس گفت: این تفاهم‌نامه طی روزهای آینده با سرعت امضا خواهد شد تا از این طریق بخشی از نیازهای کارگاه‌ها برطرف شود.

صالحی یادآور شد: لازم است از این ایامی که در آن هستیم یک گزارش مستند خوب تهیه شود، باید فضای مستند قابل عرضه تولید کرد تا عملا ظرفیت شورای عالی برندها و مجموعه پوشاک کشور و همچنین فضای تعاون اجتماعی نمایان شود.

وی افزود: کارگرها باید اطمینان خاطر بیشتری از نظر پروتکل داشته باشند که این نیاز در ستاد ملی مبارزه با کرونا یا معاونت حقوقی وزاتخانه متبوع پیگیری خواهد شد تا ممنوعیت کار کردن کارگاه در ایام شیوع کرونا برطرف شود.

کرونا و آخرین اطلاعات پیرامون آن

معاون وزیر بهداشت اعلام کرد: تاکنون ۱۷ هزار و ۳۶۱ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و هزار و ۱۳۵ نفر به علت ابتلا به این ویروس فوت کرده و ۵ هزار و ۷۱۰ نفر نیز بهبود یافته‌اند.

علیرضا رئیسی روز چهارشنبه درباره آخرین آمار ابتلای قطعی و فوت ناشی از ویروس کرونا در کشور بیان کرد: از ظهر دیروز تا امروز و بر اساس نتایج آزمایشگاهی، ۱۱۹۲ مورد جدید ابتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شد و شمار مبتلایان به این بیماری در کشور به ۱۷ هزار و ۳۶۱ نفر رسید.

وی ادامه داد: خوشبختانه ۵۷۱۰ نفر از بیماران کووید ۱۹ در کشور بهبود یافته و ترخیص شده اند و این آمار روز به روز در حال افزایش است.

معاون وزیر بهداشت گفت: متاسفانه با جان باختن ۱۴۷ نفر از بیماران، مجموع درگذشتگان بر اثر این بیماری در کشور به ۱۱۳۵ نفر رسید.

معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره موارد جدید بیماران کووید ۱۹ در کشور به تفکیک استان‌ها گفت: تهران ۲۱۳ نفر، قم ۲۲ نفر، گیلان ۲۱ نفر، اصفهان ۱۶۲ نفر، البرز ۷۶ نفر، مازندران ۶۱ نفر، مرکزی ۲۳ نفر، قزوین ۵۳ نفر، سمنان ۶۰  نفر، گلستان ۲۰ نفر، خراسان رضوی ۳۰ نفر، فارس ۶۰ نفر، لرستان ۳۹ نفر، آذربایجان شرقی ۸۴ نفر، خوزستان ۲۸ نفر، یزد ۴۵ نفر، زنجان ۲۰ نفر، کردستان ۲۲ نفر، اردبیل ۱۰ نفر، کرمانشاه ۷ نفر، کرمان ۱۱ نفر، همدان ۱۳ نفر، سیستان و بلوچستان ۶ نفر، هرمزگان ۱۲ نفر، خراسان جنوبی ۲۱ نفر، چهارمحال و بختیاری ۴ نفر، ایلام ۱۰ نفر، آذربایجان غربی ۴۲ نفر، کهگیلویه و بویراحمد ۱۳ نفر، بوشهر ۴ نفر به این ویروس مبتلا شده‌اند.

برچسب‌ها ویروس کرونا سید عباس صالحی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کارگروه ساماندهی مد و لباس پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا سید عباس صالحی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کارگروه ساماندهی مد و لباس ویروس کرونا سید عباس صالحی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کارگروه ساماندهی مد و لباس کارگروه ساماندهی مد و لباس وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تولید ماسک ویروس کرونا پوشاک کشور کارگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۱۶۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است

سرپرست آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: با توجه به شرایط اقتصادی خانوارهای استان هرگونه اجبار توسط مدیران مدارس ممنوع و در صورت مشاهده و یا دریافت گزارش و شکایات مردمی با مدیر مدرسه متخلف برخورد قانونی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، محمد جمالی آرند، امروز _جمعه، چهاردهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در نخستین کارگروه تولید، ساماندهی، نظارت و توزیع لباس فرم دانش‌آموزان استان در سال تحصیلی جدید، چگونگی پوشش، نظارت و توزیع لباس‌های فرم دانش‌آموزان بررسی شد.

وی افزود: داشتن روپوش یکسان و متحدالشکل برای هر دوره تحصیلی در مدرسه علاوه بر تقویت حس و روحیه همدلی و دوستی بیشتر در بین دانش‌آموزان، باعث رشد تحصیلی آنها، کاهش استرس ناشی از نحوه مد و لباس، ایجاد آرامش، تمرکز فکری بیشتر آنها بر روی درس و تحصیل و از همه مهم‌تر کاهش هزینه‌های مالی برای خانواده‌ها می‌شود.

سرپرست آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه این مسئله به منزله الزام و اجبارخانواده‌ها برای تهیه لباس فرم جدید مدرسه در تمام مقاطع تحصیلی مدارس دولتی و غیر دولتی استان نیست، گفت: با توجه به شرایط اقتصادی خانوارهای استان هرگونه اجبار توسط مدیران مدارس ممنوع و در صورت مشاهده و یا دریافت گزارش و شکایات مردمی با مدیر مدرسه متخلف برخورد قانونی می‌شود.

وی با بیان اینکه چنانچه لباس فرم امسال دانش‌آموزی مرتب و قابل استفاده مجدد در سال تحصیلی جدید برای آن باشد، اجباری برای خرید و تهیه لباس فرم جدید در سال تحصیلی پیش رو نیست، تصریح کرد: بر اساس دستورالعمل ساماندهی و نظارت بر تهیه و توزیع پوشاک دانش‌آموزان، هیچ مدیر مدرسه‌ای مجاز نیست با تولید کننده و یا فرد خیاط برای تولید و تهیه لباس فرم دانش آموزان انعقاد قرارداد کند و به اجبار، دانش‌آموز و یا اولیا را به خیاط مورد نظر خود معرفی کند.

جمالی‌آرند خاطرنشان کرد: انتخاب لباس فرم دانش‌آموزان بر اساس نمادها و الگوهای ایرانی_اسلامی با بهره‌گیری از جدیدترین جدول استاندارد سازمان ملی استاندارد در زمینه پارچه‌های روپوش مدارس، طراحی لباس بر اساس الگوهای بومی، منطقه‌ای، نیازهای مناطق و همچنین اقتضائات جمعیتی، سنی، جنسیتی وقومیت‌های مختلف و نیز برنامه‌ریزی‌های لازم جهت آشنایی دانش‌آموزان و خانواده‌ها با شیوه و مظاهر تهاجم فرهنگی غرب توسط شورای مدرسه و انجمن اولیا و مربیان مدارس دولتی و غیردولتی استان مورد تأکید است.

وی افزود: تشکیل کارگروه تعیین نرخ لباس فرم مدرسه در اسرع وقت توسط دستگاه‌های متولی و اعلام آن به خیاطان از پیش تعیین شده، مدیران مدارس و خانواده‌ها شد در دستور کار قرار دارد.

سرپرست آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: علاوه بر تعیین نرخ باید الگو، جنس، طرح و رنگ پارچه مشخص و به ذی‌نفعان اعلام و در محل‌های مشخص برای توزیع لباس فرم در دید اولیا قرار گیرد.

کد خبر 750285

دیگر خبرها

  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • اجبار دانش آموزان برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است
  • اجباری نبودن لباس فرم برای دانش آموزان
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • پلمب کارگاه غیرمجاز تولید فلافل غیربهداشتی در مهرشهر
  • کارکرد انتقادی فیلم‌های مستند کمرنگ شده است
  • تهیه کننده نون خ سریال جدید می‌سازد
  • احمدرضا درویش امسال «کندو» را کلید می‌زند؟/ توافقات اولیه سریال
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است