Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش در چهارمین گردهمایی مشترک مدیران و معاونان ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها و اعضای شورای معاونان که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، با تبریک و تهنیت فرا رسیدن سال جدید اظهار کرد: به تمام همکارانم تبریک می‌گویم چرا که این روزها، در آموزش و پرورش اقدامات مهمی در زمینه آموزش مجازی دانش‌آموزان انجام شده است و باید این اقدامات ادامه پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: در سختی‌هاست که جوهره افراد، سازمان‌ها و نهادها آشکار می‌شود و جهش‌های بزرگ در تاریخ ملت‌ها از درون سختی‌ها اتفاق افتاده است.

حاجی میرزایی گفت: خوشبختانه آموزش و پرورش توانست به سرعت و چابکی به یک سازمان کوچک تبدیل شود و البته کاستی‌هایی وجود دارد اما این حجم مسؤولیت پذیری قابل تقدیر است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه برای جمع بندی اقدامات انجام گرفته بهتر است در پایان سال ٩٨ کمی صریح‌تر و صمیمی‌تر صحبت کنیم،گفت: شروع سال نو نقطه عطفی است که با نگاهی به گذشته و برداشتن توشه برای آینده، آغاز می‌کنیم.

وی ادامه داد: به عنوان فردی که علاقه‌مند به مسائل نظام تعلیم و تربیت هستم و از بیرون به مجموعه آموزش و پرورش پیوستم با گذشت 6 ماه از حضورم به دستاوردهای مهمی دست پیدا کردم.

حاجی میرزایی تصریح کرد: مجموعه‌ها شخصیتی اجتماعی دارند و آموزش و پرورش در چارچوب‌های نظری به عنوان نهاد برتر شناخته می‌شود اما در میدان واقع مهم این است که ما چه سهمی از مناسبات اجتماعی را برعهده داریم و چه اندازه درک جامعه از ما درک هوشیارانه و آگاهانه‌ای است.

وی با بیان اینکه برای پاسخ به این سوال سنخ‌شناسی از مدیریت می‌کنم،گفت: اصولاً مدیران با تغییرات و تمایزاتی که به وجود می‌آورند؛ شناخته می‌شوند و مدیران باید دارای استراتژی مشخص و هدفمند در امور باشند.

وزیر آموزش و پرورش اذعان کرد: مدیرانی که استراتژی دارند تغییرات و تمایزات را می‌دانند و مسائل را شناسایی می‌کنند تا به اهداف مورد نظر برسند.

حاجی میرزایی تاکید کرد: آموزش و پرورش مسؤولیت دارد که سند تحول بنیادین را اجرا کند و بسترهای اجرایی شدن را فراهم کند به همین دلیل ابتدا زیر نظام‌ها تصویب شد.

وی با بیان اینکه برای اجرایی شدن سند تحول بنیادین باید نتایج آن را در نظر بگیریم، افزود: باید بسته‌های تحولی مبتنی بر سندتحول بنیادین را تعریف کنیم به گونه‌ای که خروجی این بسته‌ها مطالب جذاب برای دانش آموزان، خانواده‌ها و معلمان باشد و تقاضای اجتماعی را به وجود آورد.

وی با بیان اینکه نقطه اصلی تحولات، برنامه‌ریزی درسی است،گفت: اگر بخواهیم صبر کنیم تا برنامه‌درسی تدوین شود سال‌ها باید منتظر باشیم که این فرصت وجود ندارد، لذا١٠ بسته تحولی طراحی شده است و البته این بسته‌ها را جایگزین برنامه‌ها نمی‌کنیم بلکه این بسته‌ها برخی برنامه‌ها را در خود دارند.

وزیر آموزش و پرورش تأکید کرد: با این بسته‌ها می‌توانیم با جامعه صحبت کنیم و اقبال اجتماعی را به سمت خود سوق دهیم تا تأثیرگذاری‌های ما قابل مشاهده باشد.

وی افزود: باید مدارک تحصیلی در آموزش و پرورش معنا داشته باشد و فردی که مثلا دیپلم از این نظام  آموزشی می‌گیرد قادر به درک و انتقال مفاهیم باشد و روی پای خود بایستد؛ جهت‌گیری ما در بسته‌های تحولی این است که خلق دستاوردهای قابل ارائه به نظام آموزشی، جامعه و خانواده‌ها داشته باشیم.

وزیر آموزش و پرورش  بیان کرد: مدیر واقعی باید توانایی استراتژی و اجرا و پیاده‌سازی آن را داشته باشد و یکی از دلایلی که اجرای این نکته را در آموزش و پرورش جدی می‌بینم نحوه گزارش‌دهی است.

وی با بیان اینکه باید در اقدامات و فعالیت‌ها معطوف به دستاورد باشیم،گفت: در جامعه‌ای زندگی می‌کنیم که یکی از کلیدی‌ترین قدرت‌های یک مدیر ارائه کردن دستاوردهاست.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه باید منظم‌تر به حوزه کاری خود فکر کنیم، اظهار کرد: باید هدف‌گذاری کنیم و نقاط روشنی را برای سال جدید ایجاد و برنامه‌ریزی کنیم.

وزیر آموزش و پرورش گفت: به سمت معنا‌دار کردن نتایج و دستاوردها برای خود و جامعه حرکت کنیم چرا که هیچ سازمانی به اندازه وزارت آموزش و پرورش ظرفیت گفت‌وگو با جامعه و خلق نتایج با ارزش و پایدار را ندارد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: آموزش و پرورش فرهنگیان معلمان اخبار فرهنگیان اخبار استخدامی آموزش و پرورش اخبار معلمان خبرگزاری فرهنگیان اخبار آموزش و پرورش آخرین اخبار آموزش و پرورش آخرین اخبار فرهنگیان اخبار استخدام آموزش و پرورش وزیر آموزش و پرورش حاجی میرزایی بسته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۱۶۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر ضعیف را استاندار نکنید!

به گزارش «تابناک»، رضا غبیشاوی در عصرایران نوشت: وزیری که به دلیل ضعف و ناکارآمدی از سمت خود برکنار شده / کنار گذاشته شده نباید در سمت مهم دیگری منصوب شود و پاداش بگیرد. چنین فردی را از دایره مدیریت های مهم کنار می گذارند تا جلوی تکرار اشتباه گرفته شود.

به تازگی، دولت، یوسف نوری را به عنوان استاندار جدید مازندران تعیین کرد. این در حالی است که او دقیقا یک سال قبل (فروردین ۱۴۰۲) به دلیل تقصیر وزارت آموزش و پرورش در ماجرای تاخیر پرداخت حقوق معلمان، در قالب استعفا، از سمت وزیر آموزش و پرورش برکنار شد.  

تنها چند روز قبل از برکناری، مخبر معاون اول رئیس جمهوری، وزارت آموزش و پرورش را مقصر اعلام کرد تا شمارش معکوس برای پایان حضور یوسف نوری در ساختمان خیابان قرنی شروع شود و ۵ روز بعد هم خبر استعفای برکنارگونه منتشر شد. البته هیچ کدام از متن‌های استعفای یوسف نوری و موافقت رئیسی با استعفا منتشر نشدند.

تاخیر پرداخت حقوق معلمان در آخرین روز اسفند ۱۴۰۱، فاجعه تمام عیاری را رقم زد. وزارت آموزش و پرورش و سازمان برنامه و بودجه یکدیگر را متهم کردند و اختلاف به وجود آمد. در نهایت با بررسی معاون اول رئیس جمهوری به دستور رئیس جمهوری، وزارتخانه یوسف نوری، به عنوان مقصر معرفی و چند روز بعد هم  طبق انتظارات از سمت خود کناره گیری کرد / کنار گذاشته شد.

ضمن اینکه سوابق یوسف نوری قبل و هنگام وزارت آموزش و پرورش نشان می دهد او نه در کلام و واکنش و نه در عملکرد، فرد اجرایی موفقی نیست. سپردن مسوولیت استانداری به این وزیر سابق، تنها زمینه ای را برای بروز اشتباهات بزرگتر فراهم می کند. آن هم در مازندانی که همسایه تهران است.

پس قابل پیش بینی است: یوسف نوری در مقام استاندار مازندران، با بروز سلسله اشتباهاتی، مجبور به کناره گیری یا برکنار می شود و دوره ماموریت خود را در ساری تکمیل نخواهد کرد.

وزیران یا براساس اختلاف نظر با رئیس جمهور یا دیگر مقامات یا فشار مجلس، برکنار یا استعفا می‌کنند یا به دلیل استیضاح موفق مجلس، مجبور به کناره گیری می‌شوند و در همه این موارد انتصاب آن‌ها به دیگر سمت‌ها از جمله مشاور و سفیر، قابل توجیه و معمول است. اما اینکه وزیری به دلیل ناتوانی عیان در اداره بدیهیات وزارتخانه تحت اداره خود، برکنار شود / استعفا دهد و سپس یک سال بعد به سمت استاندار معرفی شود از عجایب و غرایب روزگار ماست. آن هم وزارتخانه‌ای که یوسف نوری کارمند رسمی آن است و ۳۰ سال درآن سابقه دارد.

قابل توجه اینکه ۲ وزیر سابق که در دولت رئیسی به سمت استاندار منصوب شدند نتوانستند دوره خود را تکمیل کنند و به شکلی، برکنار یا کنار گذاشته شدند. صادق خلیلیان، وزیر کشاورزی دولت احمدی نژاد، در دولت رئیسی، استاندار خوزستان معرفی شد و بعد از گذشت یک سال و چند ماه کنار گذاشته شد.

حسین مدرس خیابانی قائم مقام و سرپرست وزارت صمت دولت حسن روحانی نیز در این دولت به عنوان اولین استاندار سیستان و بلوچستان معرفی شد، اما بعد از ۱۶ ماه، تغییر داده شد. او البته هم اکنون به عنوان مدیرعامل شرکت ملی مس ایران منصوب شده است.

استاندار، مسوولیت مهم و حساسی است. استاندار استانی، چون مازندران در کشوری، چون ایران، نیروی قدرتمند و شجاعی می‌طلبد که سابقه ارزشمندی از کارآمدی داشته باشد نه اینکه در نگارش رزومه شخصی خود، اسباب انبساط خاطر دیگران را فراهم کرده باشد.

دیگر خبرها

  • سند تحول آموزش و پرورش به طور کامل اجرا شود
  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش
  • ۱۰ امتیاز برای دانشجومعلمان در مرحله ارتقای رتبه‌بندی
  • ریل جذب در آموزش و پرورش توسط فرهنگیان جوان انقلابی تغییر کرد
  • هیچ منعی برای ثبت‌نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد
  • هیچ منع قانونی برای ثبت‌ نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد
  • وزیر ضعیف را استاندار نکنید!
  • تصویب نخستین آیین نامه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • نخستین آیین نامه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تصویب شد
  • آئین نامه مدرسه تراز سند تحول نهایی شد