Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک استاد سرشناس حقوق و تاریخ با اشاره به دوران تلخی که در سال گذشته پشت سر گذاشته ایم از مردم خواست تا برای رسیدن به رنسانس معنوی و رستاخیز فرهنگی تلاش کنند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ سیدحسن امین، استاد سرشناس ایرانشناسی، تاریخ‌دان، ادیب و حقوقدان گفت: در سال جدید مشکلاتی که تاکنون تجربه کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مردم این تجربیاj را پشت سر خود بگذارند و آن‌ها را جز تاریخ بگذارند و از نو آغاز کنند.

او افزود: باید راهی برای پیشرفت ایران و رنسانس معنوی و رستاخیز فرهنگی ایجاد کنیم.

پروفسور امین ضمن توصیه به دولت گفت: این پیام را برای دولت دارم که در سال پایانی خدمت با مردم صادق باشد و برنامه‌هایش را شفاف اعلام کند و قصور و تقصیر خود را به ملت اعلام کند و پرونده درست و صحیحی از کار خود نشان دهد.

این استاد سرشناس حقوق ادامه داد: بدین ترتیب دولتی بعدی را باید در شرایطی قرار دهد که بتواند از صفر شروع کند تا کار اساسی در مقام رفاه مردم و در مقام بهبود وضعیت مردم انجام بدهد.

پروفسور امین در توصیه‌ای به دانش‌آموزان و دانشجویان اظهار کرد: این پیام را به دانش‌آموزان و دانشجویان دارم که در مقام ارتقا علمی و سطح آگاهی خودشان و تحصیل دانش و معرفت بیشتر تلاش کنند.

او اضافه کرد: اما سعی کنند پس از تکمیل تحصیلات‌شان در همین کشور خدمتگزاری کنند. راضی نیستم نخبگان ایران از وطن مهاجرت بی بازگشت داشته باشند. استادان خوبی در همین کشور داریم که می‌توانند در پرورش نخبگان ایرانی موثر باشند.

این استاد سرشناس حوزه تاریخ و ادب گفت: به‌علاوه بایستی مهاجرت معکوس برای رشد بیشتر دانش داشته باشیم یعنی کسانی که از ایران رفته‌اند و در کشورهای توسعه یافته توانسته‌اند پیشرفت کنند و تجربه خوبی کسب کنند به هر ترتیبی که هست باید خواهش کنیم برای رنسانس ایران و برای ایجاد رستاخیر فرهنگی به ایران بازگردند.

پروفسور امین ادامه داد: این جوانان با استعداد ایران را باید آموزش بدهند و در همین کشور فضایی ایجاد شود که از توان دانش آموزان، دانشجویان و اساتید حسن استفاده شود و ما صادر کننده مغز به کشورهای دیگر نباشیم بلکه بتوانیم در داخل کشور علم و فناوری تولید کنیم و آثار و تولیدات علمی و فناورانه خود را به دیگر کشورها صارد کنیم نه مغزهای خودمان را.

او در پایان تصریح کرد: زندگی حاصل عشق است و امید کسی از یاس به جایی نرسید. ممکن است ما در شرایط بسیار بدی قرار داشته باشیم اما در نومیدی بسی امید است و پایان شب سیه سپید است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا کرونا در ایران سید حسن امین استاد سرشناس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۱۸۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر صمت: پایش همه کشور در بخش معدن تا پایان سال

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عباس علی آبادی در برنامه صف اول با موضوع "عملکرد وزارت صمت در برگزاری اجلاس ایران و آفریقا تا تحقق شعار سال" گفت: برنامه داریم تا انتهای سال ۱۴۰۳ همه کشور را پایش کنیم، از همه ظرفیت‌ها استفاده کنیم، فراخوان می‌دهیم که بدانیم چه داریم، چون ما بعد از این که بدانیم چه داریم، اینها را به مزایده می‌گذاریم، مردم در صندوق‌های طرح‌های مردمی که بسیار سودآور هم هستند، می‌توانند شرکت کنند.
وی با تاکید بر مشارکت مردمی در افزایش تولید در بخش معدن در سال ۱۴۰۳ گفت: درحال حاضر پایشی که انجام دادیم نشان می‌دهد که اغلب نقاط کشور آنومالی‌های خیلی خوبی داریم، یعنی مناطقی که امید بسیار زیادی برای معادن ارزشمند در آن جا وجود دارد، ارزشمندترین معادن مثلا معادن فلزی هستند مثل معدن طلا، معدن مس و معدن آهن هستند که ما تلاش می‌کنیم همه ظرفیت‌ها را برای حداکثر کردن ِ اکتشاف، به کار گیریم. حتی تلاش می‌کنیم که از ظرفیت‌های خارج از کشور استفاده کنیم، چون باید زودتر بدانیم چی و کجا داریم و بعد به مزایده بگذاریم و استفاده کنیم از منابع مردم و از منابع سرمایه گذاران بزرگ، البته با رعایت ملاحظاتی که قانون برای ما تکلیف کرده است.
وزیر صمت همچنین با اشاره به اینکه برنامه هفتم توسعه رشد سیزده درصدی را در بخش معدن دیده است افزود: ما در بخش معدن ظرفیت‌های خوبی داریم، متاسفانه تا به امروز به قدر کافی به این موضوع پرداخته نشده است و در فرمایشات مقام معظم رهبری به وضوح این را می‌بینیم، بار‌ها تاکید داشتند و همین امسال هم تاکید داشتند که از فرصت معدن استفاده شود، اتفاق خوبی که باید بیافتد و تا حالا نیافتده است اکتشاف است ما باید اول ببینیم چه داریم، در این بخش، نمی‌گویم خوب کار نشده است، به نظر من، کم کار شده است، بیشتر باید کار شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • پارسانیا: باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان از دستاوردهای دولت سیزدهم است
  • وقوع مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان
  • رسالت معلمان ارتقای علمی و معنوی دانش آموزان است
  • ببینید | ادعای عجیب معاون رئیسی درباره مهاجرت مردم از ایران
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فتاوری «وعده صادق»
  • وزیر صمت: پایش همه کشور در بخش معدن تا پایان سال
  • مأموریت ویژه جامعه قرآنی ارتقای ظرفیت‌های معنوی کشور است
  • راه‌های تقویت اعتماد به نفس با افزایش سن