Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ محمدرضا محمدی‌مقدم روز پنجشنبه به خبرنگاران تاکید کرد: در این مدت ۵۷ قاچاقچی اشیای تاریخی و فرهنگی در استان شناسایی، دستگر و تحول مراجع قضایی شد.

وی افزود: در طول سال‌۹۸ نیز ۱۳ دستگاه فلزیابی مرتبط با قاچاق اشیای تاریخی و فرهنگی در استان کشف و ضبط شد.

محمدی‌مقدم تصریح کرد: در این مدت ۹ مورد حفاری در چهارمحال و بختیاری شناسایی و با عوامل آن برخورد قانونی انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یادآور شد: نیروهای یگان حفاظت اداره کل اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان در سال ۹۸ نیز ۳۴ هزار و ۸۸۰ مورد سرکشی از تپه‌ها و محوطه‌های باستانی، اماکن و بناهای تاریخی این استان انجام دادند.

فرمانده یگان حفاظت اداره کل اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اظهار داشت: در یک‌سال اخیر ۸ قلم شی، ۴ لنگه درب مسروقه، یک دستگاه موتور برقی و یک دستگاه پیکور از متخلفان کشف و ضبط شد.

محمدی‌مقدم گفت: این یگان از دستاوردها و میراث‌فرهنگی و تاریخی استان به‌طور قاطع و جدی حفاظت می‌کند.

به گزارش ایرنا، به‌استناد ماده ۵۶۲ قانون مجازات‌اسلامی هرگونه حفاری و کاوش به قصد به‌دست آوردن اموال تاریخی و فرهنگی، ممنوع است و متخلفان به حبس از ۶ ماه تا ۳ سال و ضبط اشیای مکشوفه به‌نفع وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و ضبط آلات و ادوات حفاری به‌ نفع دولت محکوم می‌شوند.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا باستانی چهارمحال و بختیاری حبس قاچاق گردشگری و صنایع دستی بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی میراث فرهنگی اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۱۹۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش دو برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان گفت: در سال ۱۴۰۲ بیش از ۱۵ میلیون دلار محصولات صنایع دستی استان به خارج از کشور ارسال شد، که این میزان در مقایسه با صادرات هفت میلیون دلاری سال ۱۴۰۱، رشد دو برابری داشته است.
نورالله عبداللهی با بیان اینکه این آمار صادراتی جدا از ارسال شخصی هنرمندان است، افزود: دست بافته‌های داری، سفال، قلمکار و محصولات چوبی و فلزی همچون مینا از صنایع دستی است که در کشور‌های خارجی خریداران زیادی دارد.
معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان ادامه داد: آلمان، امارات متحده عربی، ترکیه، ترکمنستان، پاکستان، عراق و افغانستان از کشور‌های مقصد صادراتی گمرکی صنایع دستی استان اصفهان هستند.
به گفته مجد الدین تاج رئیس اتحادیه صنایع دستی اصفهان، استان اصفهان ۱۰۰ هنرمند شناسنامه دار فعال دارد.
استان اصفهان با داشتن یک سوم صنایع دستی جهان، مهد این هنر‌های دستی است.
۶۰۲ رشته صنایع دستی در دنیا شناسایی شده که ۲۹۹ رشته آن مربوط به ایران و از این تعداد، استان اصفهان میراث دار ۲۰۰ رشته است.
رشته‌های مینا، قلمکار، گلیم، قلمزنی، خاتم، فیروزه کوبی، منبت، خراطی و سفال از جمله صنایع دستی بومی استان اصفهان است.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی  

دیگر خبرها

  • تصویب محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان
  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • افزایش دو برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور
  • میراث‌فرهنگی اصفهان باید دوباره زنده شود
  • میدان داری میراث‌فرهنگی چهارمحال و بختیاری در نمایشگاه ایران اکسپو
  • دستگیری باند حفاران غیرمجاز حریم قلعه تاریخی هزاره اول پیش از میلاد
  • حضور میراث‌فرهنگی چهارمحال و بختیاری در نمایشگاه اکسپو
  • انهدام باند حفاران غیرمجاز در ارومیه
  • رسیدگی به بحث فرونشست از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است
  • ادعای عبور آزادراه قائمشهر ساری از محوطه تاریخی پایه علمی ندارد