Web Analytics Made Easy - Statcounter

صدای ایران- رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: بلافاصله بعد از تعطیلات عید نوروز و بازگشایی مجدد سیستم اجرایی کشور، موضوع تعیین زمان امتحانات سیستم آموزش عالی و آموزش و پرورش در اولویت کاری کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی قرار خواهد گرفت و این اطمینان را می دهیم که فرصت کافی و فاصله زمانی مناسب بین زمان برگزاری امتحانات نهایی و کنکور سال ۹۹ را فراهم خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، دکتر "محمدمهدی زاهدی" در گفت و گویی با اشاره به تاثیر کرونا بر روند آموزش گفت: این روزها شاهد ایثارگری و مجاهدت کادر پزشکی در بیمارستان های سراسر کشور هستیم که باید از تک تک کادر درمانی اعم از پزشکان، پرستاران و مدیران دانشگاه های علوم پزشکی تشکر کنیم.
وی با بیان اینکه همدلی و همراهی خوب ستاد استانی مقابله با کرونا سبب شد تاکنون استان کرمان نسبت به سایر استان های کشور، مشکل کمتری در مواجهه با ویروس کرونا داشته باشد تاکید کرد: همه مردم و به ویژه اصناف باید به این موضوع توجه داشته باشند که هرچه سختگیری بیشتر باشد، به نفع خود مردم استان کرمان خواهد بود و زودتر می توانیم این ویروس منحوس را کنترل کنیم.
زاهدی در بخش دیگری از صحبت های خود به تاثیر کرونا بر سیستم آموزشی کشور در بخش های آموزش عالی و آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: بحث برنامه ریزی و ارائه آموزش های مجازی در حوزه آموزش عالی راحتر از سیستم آموزش و پرورش است زیرا در حوزه آموزش عالی بسترهای آموزش مجازی از گذشته تا حدودی فراهم شده بود.
وی با اشاره به اینکه در حوزه آموزش و پرورش کار آموزش مجازی به خوبی نتوانست آنگونه که انتظار می رفت، پیش رود تصریح کرد: در برنامه ششم توسعه امر آموزش مجازی برای دانشگاه ها مطرح و این موضوع به صورت دانشگاه مرجع در دانشگاه پیام نور کشور اجرایی شده بود اما متاسفانه زیرساخت های آموزش مجازی در آموزش و پرورش مناسب نیست.
رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلاکی با اشاره به ارائه آموزش های مجازی در ایام تعطیلات ناشی از شیوع ویروس کرونا در کشور اظهار کرد: در آموزش و پرورش امکانات زیاد است اما بستر برای ارائه آموزش های مجازی هنوز فراهم نشده زیرا سیستم آموزش و پرورش پیش بینی چنین تعطیلاتی را نداشت و به همین جهت است که ارائه آموزش های صورت گرفته از طریق صدا و سیما و همچنین شبکه های مجازی تا نقطه مطلوب فاصله دارد.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی درباره تصمیمات اتخاذ شده برای شروع مجدد فعالیت سیستم آموزش عالی و مدارس در کشور گفت: با توجه به اینکه زمان دقیق پیک کرونا هنوز مشخص نشده و معلوم نیست که از چه زمانی روند نزولی مبتلایان و مرگ و میر ناشی از کرونا ویروس در کشور آغاز می شود، تصمیم گرفتن درباره فعالیت مجدد دانشگاه ها و مدارس زود خواهد بود اما آنچه که مشهود می باشد، این است که نیاز داریم بازه زمانی امتحانات مراکز آموزش عالی و مدارس را به عقب بیندازیم.
زاهدی با بیان اینکه تعویق زمان امتحانات نهایی سبب تاخیر در برگزاری کنکور سراسری نیز خواهد شد افزود: بلافاصله بعد از تعطیلات عید نوروز و بازگشایی مجدد سیستم اجرایی کشور، موضوع تعیین زمان امتحانات سیستم آموزش عالی و آموزش و پرورش در اولویت کاری کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی قرار خواهد گرفت و این اطمینان را می دهیم که فرصت کافی و فاصله زمانی مناسب بین زمان برگزاری امتحانات نهایی و کنکور سال ۹۹ را برای دانش آموزان فراهم خواهیم کرد.
وی با اشاره به اینکه می توان برای سیستم امتحانات آموزش و پرورش یک تاریخ معین برای کل کشور تعیین کرد اما برای دانشگاه ها تعیین این تاریخ سخت خواهد بود افزود: برای دانشگاه نمی توان همچون سیستم آموزش و پرورش نسخه واحد تعیین زمان مشخص امتحانات را پیچید.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: کنکور کنکور99 کنکور سراسری آموزش عالی و آموزش و پرورش مجلس شورای اسلامی زمان برگزاری امتحانات نهایی تاثیر کرونا کرونا ویروس فرصت کافی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای مجلس شورای اسلامی ارائه آموزش امتحانات نهایی زمان امتحانات آموزش و پرورش آموزش عالی سیستم آموزش آموزش مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۱۹۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر

آفتاب‌‌نیوز :

رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که «وزارت آموزش و پرورش برای افزایش کیفیت آموزشی و افزایش نمرات دانش‌آموزان در امتحان نهایی چه برنامه‌ای دارد؟»، اظهار کرد: موضوع ارتقای کیفیت آموزش و تقویت مدارس دولتی، هم اکنون یکی از دستورکا‌رهای اصلی ما هست که یکی از نقاط تمرکز آن، امتحانات نهایی است؛ نقطه تمرکز دیگر، تقویت امور تربیتی و پرورشی و همینطور تضمین کیفیت در سایر برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه سؤال شما درباره امتحانات نهایی است، بر این مسأله تمرکز می‌کنم. امسال امتحانات نهایی، ضریب قطعی ۵۰ درصد برای پایه دوازدهم و ۶۰ درصد برای پایه دهم و یازدهم در سال‌های آینده جهت ورود به دانشگاه‌ها خواهد داشت. بنابراین این امتحانات از اهمیت بسیار ویژه‌ای برخوردار هستند.

صحرایی اضافه کرد: هم‌اکنون نهضت ملی تقویت آموزش در دوره متوسطه دوم به راه افتاده است و مدیران یکایک مدارس کشور نمرات دانش‌آموزان پایه دوازدهم خود در سال ۱۴۰۲ را دریافت کردند و وضعیت آموزشی مدرسه خود را در تمام دروس نسبت به خودشان و نسبت به سایر مدارس شهرستان، استان و حتی نسبت به کل کشور می‌دانند.

 وی تصریح کرد: یک ستاد عالی آزمون در وزارت آموزش و پرورش شکل گرفته است که در آن ۶ کارگروه فعال هستند. کارگروه‌ها هر هفته جلسه می‌گیرند و هر دو هفته یکبار ستاد عالی آزمون نسبت به بررسی پیشنهادات سیاستی کارگروه‌ها اقدام کرده و پس از تصویب، آن‌ها را ابلاغ می‌کند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه دبیرخانه‌های کشوری دروس مختلف بیش از هر زمان دیگری پای کار آمده‌اند، افزود: گروه‌های آموزشی در سطح استان‌ها و مناطق فعال شدند و نمونه سؤالات مفهومی نیز تدوین شد؛ همزمان از طریق شبکه آموزشی شاد و همینطور مدرسه تلویزیونی ایران، همه درس‌هایی که بیشتر در دوران کرونا تولید شده بود در دسترس قرار گرفته است تا دانش‌آموزان از آن‌ها استفاده کنند. 

وی اضافه کرد: مناطق مختلف آموزشی در کشور برای تقویت دانش‌آموزان و ارتقای کیفیت نمرات آنها، اقدامات کم سابقه‌ای را در پیش گرفتند. فعال کردن اردو‌های علمی در درون مدرسه‌ها، گشودن قرائت‌خانه‌ها یا سالن‌های مطالعه به صورت شبانه‌روزی، باهمخوانی دانش‌آموزان و کلاس‌های رفع اشکال در دستور کار همه مناطق است. 

صحرایی با بیان اینکه آنچه امتحانات نهایی سال گذشته نشان داد تصویر واقعی نظام آموزشی کشور بود، گفت: خرسندیم که رئیس‌جمهور نسبت به این موضوع بسیار دغدغه‌مند بوده و موضوع کیفیت آموزش روی میز ایشان قرار گرفت. شاید بیش از سه دهه است که افت کیفیت آموزش هر از چندی در محافل و مجالس ملی مطرح می‌شود، اما سابقه‌ای ندارم که هیچکدام از رؤسای دولت‌های پیشین نسبت به این موضوع به اندازه آیت‌الله رئیسی دغدغه‌مند بوده باشند. این دغدغه و حساسیت ایشان مهمترین سرمایه برای ارتقای کیفیت آموزش و تقویت مدارس دولتی کشور است.

وی تصریح کرد: شورای عالی آموزش و پرورش هم در حال تهیه یک بسته برای تقویت مدارس دولتی است و موضوع دریافت مجوز‌های لازم از مجلس شورای اسلامی و حتی ارائه لایحه تحت عنوان تقویت مدرسه در دستور کار قرار گرفته است.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  •  تقویت یادگیری، هدف تغییر در نحوه طراحی سوالات امتحانات نهایی
  • ۶۰۰۰ حوزه برای برگزاری امتحانات نهایی آماده شده است
  • رسانه‌ عبری: بایدن ارسال سلاح به اسرائیل را به تعویق انداخت
  • طراحی سؤالات امتحانات نهایی فقط از کتب درسی است
  • چه نوع سؤالاتی در امتحان نهایی طرح می‌شود؟
  • سوالات امتحانات نهایی دانش‌آموزان چطور طراحی می‌شود؟
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • برگزاری امتحانان نهایی دانش آموزان در ۱۱۰ حوزه امتحانی چهارمحال و بختیاری
  • اکنون مهم‌ترین زمان برای اجرای وعده صادق در حوزه اقتصاد کشور است
  • مدارس کشور به واقعیت افزوده مجهز می‌شوند؟