Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج،  حسین کلانتری استاندار کهگیلویه وبویراحمد با بیان اینکه سلامت مردم و مقابله جانانه برای پیشگیری از بیماری کرونا اولویت نخست همه دست اندرکاران و متولیان امر است گفت: فرصتی برای ایجاد حاشیه و جوسازی‌ها نیست، تسویه حساب‌های شخصی، جناحی و یا گروهی به زمان دیگر موکول شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او وضعیت حاکم بر ستاد مدیریت کرونا و همچنین برنامه‌های مقابله‌ای در سایه همدلی، هماهنگی و تعامل میان همه اعضا و نهاد‌های مرتبط با این بیماری را در سطح استان رو به جلو، امیدوارکننده و مثبت ارزیابی کرد.

استاندار کهگیلویه وبویراحمد تاکید کرد: اگر چه در روز‌های نخست مقابله و مدیریت کرونا در استان از جمله غربالگری در مسیر‌های ورودی با برخی چالش‌ها و تنگنا‌هایی روبرو بودیم، اما هم اینک با همت و نگاه ویژه دولت، وزارت بهداشت، ورود محسوس بخش خصوصی، سپاه و سایر متولیان امر اوضاع به خوبی و بر روی ریل قرار گرفته رفته است.

کلانتری با تقدیر از حوزه معاونت بهداشتی و مجموعه دانشگاه علوم پزشکی بویژه تیم سلامت در مراکز و خانه‌های بهداشت و درمان در جای جای این استان گفت: بر اساس اعلام وزارت بهداشت و سامانه سیب میزان غربالگری از خانواده‌ها و مردم استان هم اینک به حدود ۶۳ درصد رسیده است.

او تصریح کرد: این در حالی است که برخی استان‌ها بویژه استان‌های درگیر و با شدت مبتلایان به کرونا بیش از ۱۰ روز زودتر از این استان کار غربالگری را آغاز کرده بودند، اما در یک کار جهادی و منسجم و با تلاش بی وقفه مراکز بهداشتی از استان کهگیلویه وبویراحمد از رتبه ۳۱ کشور به رتبه پنجم رسیده است.   پیش بینی مقابله‌ای برای وضعیت بد   استاندار کهگیلویه وبویراحمد همچنین با توجه به روند افزایشی آمار مبتلایان به بیماری کرونا در سطح استان و همچنین سیر صعودی آن طی روز‌های آینده گفت که پیش بینی‌های لازم برای ایجاد بیمارستان‌های صحرایی، نقاهتگاه و یا مکان‌های جدید قرنطینه‌ای در استان انجام شده است.

او دانشگاه علوم پزشکی استان را موظف کرد که ظرف ۲۴ ساعت آینده تکلیف نهایی این مکان‌های جدید قرنطینه‌ای برای ویروس کرونا در سطح شهر‌ها و مناطق مختلف استان را مشخص کند و اقدامات لازم را برای تجهیز و استقرار امکانات درمانی و بهداشتی در این مکان‌ها در اسرع وقت انجام دهند.   اهدای ۱۰ هزار عدد ماسک از سوی معاون مهندسی رزمی سپاه استاندار کهگیلویه وبویراحمد همچنین از همه خیرین، بخش خصوصی و سایر افراد ذی نفوذی که در تامین امکانات و اقلام و لوازم بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و کادر درمانی استان را برای مقابله با بیماری کرونا یاری داده ند، قدردانی کرد.

او همچنین تقدیر تلاش‌ها و رایزنی سردار جواد عظیمی فر معاون مهندسی رزمی نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و از سرداران و فرزندان پرافتخار استان جهت تامین بیش از ۱۰ هزار عدد ماسک برای مراکز درمانی استان، گفت: ظرف هفته جاری نیز کمک‌های دیگری از سوی وزارت دفاع و با همکاری این سردار سرافراز به استان ارسال خواهد شد.

کلانتری همچنین از همکاری و رایزنی منتخبان ملت در مجلس شورای اسلامی و رئیس کمیسیون برنامه و بودجه برای تامین اعتبارات مورد نیاز برای مقابله با بیماری کرونا ظرف روز‌ها و هفته‌های اخیر نیز قدردانی کرد.

او یادآور شد: همچنین با توجه به رایزنی‌های انجام شده و همکاری غلامرضا تاجگردون رئیس کمیسیون برنامه و بودجه ظرف روز‌های آینده حدود ۱۰۰ میلیارد ریال برای مقابله با بیماری کرونا به استان تخصیص خواهد یافت.  
تعطیل نشدن مشروط بازار  
کلانتری با قدردانی از اصناف و بازاریانی که ظرف روز‌ها و هفته‌های اخیر در شیوع بیماری کرونا داوطلبانه و خودجوش برای همکاری و رعایت مسایل و موازین بهداشتی ستاد مدیریت کرونا در استان را یاری دادند، تاکید کرد: بازاریان و اصنافی که در این راستا همکاری کردند مورد تشویق قرا خواهند گرفت.

او البته تعطیل نکردن بازار و صنوف مختلف در استان را مشروط به رعایت مسایل بهداشتی و تجهیز به تمامی اقلام و وسایل بهداشت عمومی دانست و گفت: معاون اقتصادی استاندار کمیته‌ای را با هماهنگی ستاد مدیریت کرونا در این راستا تشکیل دهد و با نظارت دقیق و رصد کامل اصناف و بازرگانی که اقدام به رعایت مسایل بهداشتی نکنند با آن‌ها برخورد قاطع شود.

کلانتری بار دیگر بر تشدید کنترل‌ها و غربالگری منظم و منسجم در ورودی‌های استان نیز تاکید کرد و گفت: با توجه با مصوبه شورای تامین استان هر فردی که دارای علائم بیماری کرونا از نظر کادر درمانی تشخیص داده شد موظف به قرنطینه خود به مدت تعیین شده حدود ۱۴ روز است.

او گفت: افرادی که به هر دلایلی از این پروتکل و دستورالعمل بهداشتی تمرد کنند با حکم و برخورد دستگاه قضایی مجبور به قرنطینه و نگهداری ۱۴ روز خواهند شد.

معاون وزیر بهداشت دیروز اعلام کرد: تاکنون ۱۷ هزار و ۳۶۱ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و هزار و ۱۳۵ نفر به علت ابتلا به این ویروس فوت کرده و ۵ هزار و ۷۱۰ نفر نیز بهبود یافته‌اند.

شمار مبتلایان قطعی به بیماری کرونا در استان کهگیلویه و بویراحمد نیز با ۱۳ نفر افزایش تا ظهر امروز به ۴۵ نفر رسید است. انتهای پیام/غ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کرونا ویروس استانداری علوم پزشکی سپاه بهداشت و درمان استاندار کهگیلویه وبویراحمد مدیریت کرونا بیماری کرونا روز ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۱۹۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این استان رکورد دار آمار حیوان گزیدگی در کشور

حمد جعفرزاده از استقرار و خدمات رایگان ۱۷ مرکز شبانه روزی در سطح استان برای حیوان گزیدگی خبر داد و تصریح کرد: در سال ۱۴۰۱ تعداد ۵ هزار و ۸۵۸ نفر حیوان گزیدگی گزارش شده بود که در سال ۱۴۰۲ این آمار به ۶ هزار و ۷۳۷ نفر افزایش یافت.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به اینکه ۵۰ درصد موارد حیوان گزیدگی مربوط به گروه سنی زیر ۱۵ سال است، اظهار کرد: ۷۷ درصد حیوان گزیدگی توسط سگها، ۱۷ درصد مربوط به گربه ها، ۲ درصد توسط گاو و گوسفندان و ۴ درصد نیز توسط سایر حیوانات انجام می‌شود.

معاون بهداشت علوم پزشکی اردبیل ادامه داد: ۴۹ درصد حیوان گزیدگی توسط سگ‌های ولگرد و ۵۱ درصد نیز توسط سگ‌های دارای مالک صورت می‌گیرد، اما با توجه به اینکه سگ‌های ولگرد شهری و روستایی واکسیناسیون ندارند، گزیدگی این سگ‌ها بیش از اندازه خطرناک هستند.

جعفرزاده با بیان اینکه تاکنون مرگ انسانی ناشی از هاری در استان اردبیل گزارش نشده است و انتقال بیماری هاری بسیار نادر است، افزود: این بیماری در صورتی از طریق انسان به انسان انتقال می‌یابد که با عدم اطلاع پیوند اعضاء انجام شود.

این مقام درمانی و بهداشتی اردبیل با اذعان بر اینکه استان اردبیل جزو استان‌هایی با بروز بالای حیوان گزیدگی است، خاطرنشان کرد: بیماری هاری درمان ندارد. هم استانی‌ها در مواجه با حیوان گزیدگی از پانسمان و بخیه اجتناب نمایند و حتما محل حیوان گزیدگی را به مدت ۲۰ دقیقه با صابون و آب پرفشار شستشو دهند و سپس با محلول بتادین ضدعفونی کنند.

دیگر خبرها

  • ساماندهی بهداشتی اسکله‌های صیادی و محصولات شیلاتی استان بوشهر
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • آمار بالای حیوان گزیدگی در اردبیل
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • این استان رکورد دار آمار حیوان گزیدگی در کشور
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • تغییرات اقلیمی دشمن پنهان کارگران است
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند