Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-30@02:05:47 GMT

خواهران بسیجی یزد ۷۵ هزار عدد ماسک تولید کردند

تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۳۲۰۶۵۸

خواهران بسیجی یزد ۷۵ هزار عدد ماسک تولید کردند

سرهنگ عباس جوکار روز پنجشنبه در گفت  و گو با ایرنا افزود: مواد اولیه مورد نیاز برای تولید ماسک با همکاری افراد خیر تامین می شود و دوخت ماسک داوطلبانه و با همکاری  خواهران بسیجی انجام می شود.

وی ادامه داد: در قدم اول بر حسب نیاز کارکنان درمانی و پزشکی ، ماسک ها، تحویل بیمارستان شد و  روزهای آینده نسبت به  توزیع آن در برخی مناطق اقدام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج مرکزی یزد ، دیگر فعالیت را  توزیع یک هزار بسته معیشتی شامل روغن، برنج، تن ماهی و گوشت سفید و قرمز بین نیازمندان این شهرستان ذکر کرد.

جوکار اظهار کرد: هزینه هر بسته حدود پنج میلیون ریال است که بودجه آن توسط سازمان بسیج تامین شد که این کار در آینده ادامه پیدا می‌کند.

وی همچنین به تداوم عملیات گندزدایی و ضدعفونی مراکز عمومی ، پایگاه‌ها ،سطح معابر و خیایان‌ها به صورت منظم و مستمر خبر داد.   

همچنین جانشین سپاه الغدیر یزد ۲۶ اسفندماه جاری به ایرنا گفته بود: نیروهای مقاومت بسیج استان تولید روزانه پنج هزار عدد ماسک مورد نیاز مراکز بهداشتی و درمانی و مردم را آغاز کردند.

سرهنگ حسین زارع کمالی افزود: این ماسک‌ها توسط کارگاه‌های خانگی زیرپوشش به همت بانوان و با همکاری پایگاه‌های مقاومت تولید می‌شود.

وی ادامه داد: علاوه بر توزیع بین مراکز بهداشتی و درمانی ، مردم مناطق حاشیه و کم برخوردار سطح شهر در توزیع ماسک در اولویت هستند و 

روزهای آینده بر حسب نیاز  نسبت به راه‌اندازی کارگاه‌های دیگر تولیدی و توزیعی تجهیزات بهداشتی اقدام می‌شود.

استان یزد با یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت ۳۲۰ هزار بسیجی سازماندهی شده دارد.

از ابتدای شیوع ویروس کرونا در استان یزد تاکنون ۵۴ نفر جان خود را از دست دادند که از این تعداد هفت نفر مربوط به شبانه روزگذشته (تا ظهر چهارشنبه) است .

در این مدت هزار و ٧٤٩ نفر با علایم مشکلات تنفسی در بیمارستان‌های استان بستری شدند که از این تعداد نمونه یک هزار و ۵۶  نفر جهت تایید نهایی به آزمایشگاه ارسال شد که تاکنون ۴۷۱ نفر در استان به کرونا مبتلا شدند.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا بهداشتی و درمانی بیمارستان گوشت ماسک یزد بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۲۰۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر : مودم‌ تولید داخل نمی‌تواند سرعت بالا داشته باشد

به گزارش صدای ایران از شفقنا، عیسی زارع‌پور درباره «پیرو اظهارات اخیر مدیر یکی از اپراتور‌های اینترنتی که مشکل شبکه را ناشی از استفاده از مودم‌های تولید داخل دانسته است، آیا این موضوع را بهانه تراشی اپراتور‌ها برای واردات مودم‌های ارزان قیمت و کارکرده چینی نمی‌دانید؟ و در راستای حمایت از تولید داخل چه برخوردی با این اپراتور داشته اید؟» گفت: بحثی که ایشان مطرح کرده در مورد مودم‌های فیبرنوری است که کلاً ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار مشترک دارد.

وی ادامه داد: موضوعی که مدیر این اپراتور مطرح کرده، عمومیت ندارد و دغدغه شخصی ایشان بوده از سوی دیگر مودم‌های تولید داخل قابلیت‌هایی که دارند، قابلیت‌هایی نیست که بتوانند سرعت‌های بالا داشته باشند.

زارع پور گفت: بخشی از صحبت‌های این مدیر اپراتور درست است، چون همین الان مودم‌های خارجی هم اگر نتوانند در فرکانس ۲.۴ کار کنند که فرکانس معمول وای فای است، سرعت بیش از ۱۰۰ گیگاهرتز را نمی‌توانند ارایه دهند. فرکانس ۶.۵ که استاندار وای فای ۶ و ۷ هست، می‌تواند از طریق سرعت‌های تا یک گیگ هم ارایه دهد. در حال حاضر وای فای ۷ استاندارد جدید تا ۱۰ گیک هم می‌تواند ارایه دهد. مودم باید مودمی باشد که این قابلیت را داشته باشد.

وی توضیح داد: برخی از مودم‌های تولید داخل این فرکانس‌ها را ساپورت نمی‌کنند، ولی اکنون در برنامه تولید شرکت یا سازنده مودم هست و باید هم حواسمان به تولید داخل باشد و هم از سوی دیگر باید محصولی که تولید می‌شود، کیفیت داشته باشد و قابلیت‌هایی که دارد قابلیت‌هایی باشد که متناسب با نیاز کاربران باشد.

زارع پور بیان کرد: مشکل از مودم نیست، در حال حاضر شبکه این قابلیت را دارد پیدا می‌کند و در شهر‌هایی که فیبرنوری راه می‌افتد، مشترکینی که فیبرنوری می‌گیرند می‌توانند سرعت تا هزار بگیرند، اما مودم فعلی که اکنون در بازار هست، ممکن است که این قابلیت را پشتیبانی نکند لذا نیازمند این هستیم که هم تولیدکنندگان محصولات خود را ارتقا دهند و اگر هم نیاز بود، تا وقتی تولید داخل به نقطه‌ای می‌رسد که این نیاز را برطرف کند، از طریق واردات، نیاز‌ها تأمین می‌شود.


دیگر خبرها

  • وزیر : مودم‌ تولید داخل نمی‌تواند سرعت بالا داشته باشد
  • صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد
  • آغاز توزیع تخم نوغان در شهرستان شفت
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • تولید الماس فقط در ۲ ساعت و نیم!
  • چگونه دانشمندان تنها در چند ساعت الماس تولید کردند
  • دانشمندان تنها در چند ساعت الماس تولید کردند
  • آغاز توزیع بیش از ۱۵ هزار جعبه تخم نوغان
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید
  • مانور نظارت بر مراکز تامین، تولید و توزیع کالا‌های اساسی در شهرستان یزد