Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ به گزارش گاردین، رسانه‌های ژاپنی روز چهارشنبه گفتند، مقامات پزشکی در چین اعلام کرده اند دارویی که در ژاپن برای درمان انواع جدید آنفلوانزا استفاده می‌شود، در درمان بیماران مبتلا به ویروس جدید کرونا مؤثر است.

ژانگ شینمین، یک مقام مسئول در وزارت علوم و فناوری چین، گفت که این دارو که با نام‌های فوپیراویر و آویگان (نام تجاری) شناخته می‌شود توسط یک شرکت تابعه از Fujifilm ساخته شده است و نتایج دلگرم کننده‌ای را در کارآزمایی‌های بالینی در ووهان و شنژن کسب کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نتایج، حاصل پژوهش روی ۳۴۰ بیمار است.


بیشتر بخوانید: صحبت‌های زنی که حاضر به زدن واکسن ویروس کرونا شد


ژانگ روز سه شنبه به خبرنگاران گفت: «این دارو از درجه ایمنی بالایی برخوردار است و به وضوح در درمان موثر است.» بر اساس داده‌های پژوهشگران چینی، بیماران مبتلا به کرونا که در شنژن از این دارو استفاده کرده بودند، در میانگین زمانی ۴ روز درمان شده اند و تست کرونای ان‌ها منفی اعلام شده است. در مقایسه با این افراد، گروهی که با دارو‌های رایج دیگر تحت معالجه بودند، تا ۱۱ روز دوران درمان داشتند.

بررسی وضعیت ریه این بیماران با کمک اشعه ایکس نشان داد که وضعیت ریه افرادی که با این دارو درمان شده اند تا ۹۱ درصد به حالت عادی برگشته، اما ریه‌های بیمارانی که با دارو‌های دیگر تحت درمان بودند، به طور میانگین تا ۶۲ درصد به وضعیت پیش از بیماری خود رسید.

این دارو در سال ۲۰۱۴ توسط Fujifilm Toyama Chemical تولید شده است. اما این شرکت تا این لحظه به ادعای پژوهشگران چینی واکنش نشان نداده است. از روز چهارشنبه و به دنبال اظهارات ژانگ، سهام این شرکت دارویی در بورس افزایش یافت و صبح امروز با ۱۴.۷ ٪ رشد به نرخ روزانه ۵.۲۳۸ ین رسید.

پزشکان در ژاپن از همین دارو در مطالعات بالینی روی بیماران مبتلا به کرونا با علائم خفیف تا متوسط ​​استفاده می‌کنند و امیدوارند که این امر مانع از تکثیر ویروس در بیماران شود. یک منبع آگاه در وزارت بهداشت ژاپن اظهار داشت: «این دارو در افرادی که علائم شدیدتری دارند، مؤثر نیست. ما به ۷۰ تا ۸۰ نفر آویگان داده ایم، اما به نظر نمی‌رسد افرادی که ویروس در بدن آن‌ها شدیدا تکثیر شده چندان تاثیری از این دارو بگیرند.»

این منبع افزود: «محدودیت‌هایی در مطالعات مربوط به بیماران مبتلا به کرونا برای استفاده از ترکیبی از ضد ویروس‌های HIV لوپیناویر و ریتونوویر مشخص شده است.»

در سال ۲۰۱۶، دولت ژاپن از همین دارو برای کمک فوری برای مقابله با شیوع ویروس ابولا در گینه استفاده کرد. برای استفاده در مقیاس بزرگی از بیماران مبتلا به Covid-۱۹، «فاویپیراویر» به تأیید دولت احتیاج دارد، زیرا در ابتدا با هدف درمان آنفولانزا مجوز دارویی دریافت کرده است.

منبع: انتخاب لینک کوتاه: www.rouydad24.ir/000s8z خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 واکسن کرونا ویروس کرونا درمان بیماری کرونا بیماران مبتلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۲۵۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور

معاون برنامه‌ریزی اداره کل داروی سازمان غذا و دارو با اشاره به راه‌اندازی سامانه برخط اعلام کمبودهای کشوری گفت: با راه‌اندازی این سامانه اطلاعات دقیق کمبودهای دارویی معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور در دسترس قرار می‌گیرد.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان غذا و دارو، ناصر هیراد با بیان به اینکه در گذشته افراد مختلف و حتی غیرمتخصص در خصوص کمبودهای دارویی اظهار نظر کرده و ارقام مختلفی را در مورد آن اعلام می‌کردند، اظهار کرد: از سال گذشته مسیرهای مختلفی برای احصای کمبودهای دارویی تعریف شده است که آمار جامعی را در اختیار سازمان غذا و دارو قرار می‌دهد.

وی گفت: لازم به ذکر است در منابع مختلف تعاریف متعددی برای کمبودهای دارویی ذکر شده است که اعلام اعداد متناقض خود گواه موضوع است، بدیهی است سازمان غذا و دارو مرجع رسمی اعلام کمبودهای دارویی است.

وی افزود: بررسی عملکرد شرکت‌های پخش از لحاظ نحوه توزیع و اعمال اقدامات اصلاحی به صورت مستمر در حال انجام بوده و طرح سامانه‌ای شدن برنامه توزیع داروها و توسعه سامانه اعلام کمبودهای دانشگاه از طریق اضافه شدن موجودی شرکت‌های پخش دارو در دست اقدام است، پایش کمبودهای دارویی و زنجیره تأمین به صورت ویژه با دو روش شناسه‌گذاری و رصد کمبود معاونت‌ها بر اساس مبتنی بودن شواهد نیز انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: با اقدامات انجام شده ضمن پایش بهتر کمبودها، امکان برنامه‌ریزی دقیق‌تر برای جبران آن وجود دارد، همچنین معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور با دسترسی به این سامانه می‌توانند از میزان موجودی دارو اطلاع یافته و نسبت به پیگیری و رفع مشکل حوزه خود اقدام کنند.

کد خبر 748678

دیگر خبرها

  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • فتوای رهبر انقلاب درباره مصرف داروی سقط جنین با احتمال بارداری و استشمام بوی خوش در اعتکاف
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • کشف و جمع آوری ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته در شهرستان بیرجند