Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-30@04:41:14 GMT

کمک‌های دولتی نباشد، ایرلاین‌ها دوام نمی‌آورند!

تاریخ انتشار: ۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۲۷۸۹۷

شرکت هواپیمایی لوفت‌هانزا در آلمان به تازگی اعلام کرده در صورتی که کمک و مساعده دولت‌ها در کار نباشد، صنعت هوانوردی و ایرلاین‌ها تحت تاثیر شیوع ویروس کرونا و افت شدید تقاضای سفرهای هوایی، نمی توانند دوام بیاورند.  

به گزارش ایسنا، به نقل از رویترز، شرکت هواپیمایی لوفت‌هانزای آلمان به تازگی از لزوم کمک، مساعده و تسهیلات مالی ویژه دولت‌های مختلف به منظور جلوگیری از ورشکستگی و فروپاشی ایرلاین‌های فعال در سراسر جهان سخن گفته و خاطر نشان کرده است در صورتی که شیوع گسترده و ویروس کرونا برای مدت بیشتری طول بکشد، صنعت هوانوردی و ایرلاین ها قادر به ادامه حیات و فعالیت خود نخواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دو روز پیش، این ایرلاین بزرگ آلمانی از کاهش ۹۰ درصدی حجم و ظرفیت پروازهای بین المللی خود خبر داده بود.

خبری که روز سه شنبه در وبسایت timesleader  منتشر شده بود، حاکی از آن بود که خطوط هواپیمایی بزرگ در ایالات متحده آمریکا که تاکنون از گسترش ویروس کرونا و افت شدید سفرهای هوایی ضرر و زیان‌های گسترده‌ای را متحمل شده‌اند، از دولت این کشور به منظور استقامت و دوام آوردن در شرایط بحرانی به وجود آمده در حال حاضر مبلغ ۵۰ میلیارد دلار وام و مساعده در خواست کرده‌ اند تا بدین ترتیب از ورشکستگی و فروپاشی خود جلوگیری به عمل بیاورند.

بر اساس این گزارش، ۲۵ میلیارد دلار از این میزان به صورت وام و ۲۵ میلیارد دیگر به صورت مساعده درخواست شده بود. فرودگاه ها نیز اکنون میزبان خیل عظیمی از هواپیماهای زمین‌گیر شده هستند ۱۰ میلیارد دلار مساعدت فوری از سوی دولت آمریکا را تقاضا کرده بودند که به نظر می رسد دونالد ترامپ، رئیس جمهوری ایالات متحده نیز  باارائه این کمک و تسهیلات مالی حمایت کرده و وعده داده است که برای استقامت و دوام آوردن آنها در این شرایط بحرانی کمک های بسیاری خواهد کرد.

همزمان با شیوع گسترده ویروس کرونا در کشورهای مختلف جهان بسیاری از ایرلاین‌ها به منظور جلوگیری از انتشار بیشترین ویروس و همچنین حفظ سلامت و بهداشت جامعه پروازهای خود به مناطق گسترده‌ای از جهان که هم اکنون با کرونا بشدت درگیرند را تا اطلاع ثانوی لغو کرده و به حالت تعلیق درآورده اند.

همین لغو پروازها موجب شده که شرکت‌های هواپیمایی ضرر و زیان های مالی گسترده‌ای را متحمل شوند و بسیاری از خطوط هوایی پرتردد و درآمدزایی آنها به حالت غیرفعال تغییر حالت دهد. بسیاری از هواپیماها نیز هم اکنون در فرودگاه های بزرگ و پر تردد جهان زمین گیر شده اند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: کروناویروس نوروز 99 حمید کهرام جنگ هیبریدی پاندمی ملی شدن صنعت نفت لوفت هانزا ایرلاین ها آلمان کروناویروس نوروز 99 حمید کهرام جنگ هیبریدی پاندمی ملی شدن صنعت نفت ویروس کرونا ایرلاین ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۲۷۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟

آیا این امکان وجود دارد که نانوذرات از دستگاه گوارش عبور کرده و دارو را مستقیم به بافت مغز برسانند؟ محققان دانشگاه ایالتی میشیگان می‌گویند بله و انتظار می‌رود آخرین یافته‌های آنها برای بیماران مبتلا به اختلالات نورودژنراتیو مانند مولتیپل اسکلروزیس یا ام‌اس، اسکلروز جانبی آمیوتروفیک یا ALS و بیماری پارکینسون یا PD مفید باشد. این کار با همکاری شرکت کلین نانومدیسین انجام شده است.

به گزارش ایسنا، مرتضی محمودی، دانشیار گروه رادیولوژی در کالج‌های پزشکی استئوپاتی و پزشکی انسانی و سلامت دقیق دانشگاه ایالتی میشیگان می‌گوید: ما بر روی شناسایی هویت بیولوژیکی نانوذرات از جمله نوعی از پروتئین‌ها که به سطح می‌آیند، متمرکز هستیم. این موضوع مهم است زیرا نوع پروتئین‌هایی که به سطح می‌آیند، الگوی منحصربه‌فردی را ارائه می‌دهند که می‌تواند ما را برای عبور از سد خونی مغز و کار مستقیم در بافت‌های مغز یاری کند.

محمودی و تیم تحقیقاتی او دو مقاله در مورد هویت بیولوژیکی نانوذرات منتشر کرده‌اند. اولین مورد با عنوان «Measurements of heterogeneity in proteomics analysis of the nanoparticle protein corona across core facilities » در سال ۲۰۲۲ در نشریه Nature Communications منتشر شد.

دومین مقاله این گروه با عنوان « A uniform data processing pipeline enables harmonized nanoparticle protein corona analysis across proteomics core facilities » در ماه ژانویه ۲۰۲۴ در Nature Communications منتشر شد.

محمودی می‌گوید: نانوذرات یکسان با پروتئین کرونا را تهیه و به ۱۷ مرکز ارزیابی مختلف ارسال کردیم. ما تنوع داده‌های قابل‌توجهی را از پروتئین‌های ارسالی دریافت کردیم، بنابراین روشی برای تجزیه و تحلیل برای کمک به آزمایشگاه‌ها در بازتولید دقیق‌تر داده‌ها از هویت بیولوژیکی نانوذرات ایجاد کردیم. این ابزار به جامعه علمی کمک می‌کند تا در تحلیل نتایج هماهنگ‌تر شوند.

محمودی می‌گوید: از آنجایی که ما بیش از ۱۵ سال تجربه تجزیه و تحلیل قوی کرونا پروتئین را داریم، توانستیم با شرکت کلین نانومدیسین (Clene Nanomedicine) برای روشن کردن هویت بیولوژیکی نانوذرات آنها همکاری کنیم.

CNM-Au۸ سوسپانسیونی از نانوبلورهای طلا است که بیماران می‌توانند به صورت خوراکی مصرف کنند. نانوکریستال‌ها از طریق دستگاه گوارش عبور کرده و وارد سیستم گردش خون بدن می‌شوند، جایی که با پروتئین‌های خون و سایر مولکول‌های زیستی برهم‌کنش می‌کنند و توسط آنها پوشانده می‌شوند.

به نقل از ستاد نانو، محمودی توضیح داد که این ترکیب توانایی نانوبلورها را برای عبور از سد خونی مغزی افزایش می‌دهد. تحقیقات ما نشان می‌دهد که این نانوبلورهای طلا که با استفاده از روشی جدید برای تشکیل ساختارهای خاص و بدون سورفکتانت‌ها ساخته شده‌اند، می‌توانند یک کرونا پروتئین متمایز تشکیل دهند که دسترسی به بافت مغز را تسهیل ‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خوردنی هایی که افسردگی می‌آورند
  • خوردنی و غذاهایی که افسردگی شدید می آورند
  • همه کارهایی که باید قبل از پرواز انجام داد
  • گواردیولا: مقابل ناتینگهام فارست خوش‌شانس بودیم؛ فقط با مالکیت توپ دوام آوردیم
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • به روز رسانی| پائز: حضور ستاره‌ها مهم نیست/ اگر بازیکنی به عشق برای تیم ملی باور ندارد بهتر است در تیم ملی نباشد
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • رجبی: تراکتور می‌خواهد امتیاز بگیرد ولی استقلال «تیم تر» است/نظارت نباشد باشگاه به قهقرا می‌رود