Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-27@01:33:15 GMT

بانوان؛ رکن پیشگیری از کرونا در خانواده

تاریخ انتشار: ۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۲۸۱۱۶

بانوان؛ رکن پیشگیری از کرونا در خانواده

بانوان از ابتدای پیروزی انقلاب تاکنون در همه عرصه ها حضور تاثیرگذاری داشته و در دوران جنگ تحمیلی هشت ساله نیز به عنوان یکی از پشتوانه های حمایت از رزمندگان در مقابل دشمنان نقش مهمی داشتند.

رزمندگان با اتکا به حمایت همسران و مادران خود توانستند با حضور در جبهه های نبرد حق علیه باطل در مبارزه با دشمن متجاوز بعثی برای کشور افتخار آفرینی کنند و امروز هم بانوان طلایه دار پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا در خانواده ها به شمار می روند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقابله با بحران نیازمند عزم همگانی است و بدون یک اراده جمعی معطوف به مواجهه موثر با بیماری امکان رهایی از زنجیره و انتقال آن وجود ندارد و بر همین اساس به ابتکار سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی پویش اجتماعی برای فراخوان عمومی و عمل به مسوولیت پذیری جمعی در برابر شیوع ویروس کرونا به راه افتاده است.

یکی از بانوان ساکن خیابان ناصر خسرو گناباد به خبرنگار ایرنا گفت: همراهی بانوان با همسر و فرزندان و اعضای خانواده ملاک موفقیت آنها به شمار می رود و نقش آنان در پیشگیری از شیوع بیماری کرونا با رعایت دقیق مسائل بهداشتی و پیشگیرانه و تشویق به ماندن در خانه و ایجاد فضای امن و راحت برای خانواده بسیار مهم است.

محبوبه حسین زاده افزود: مادران و بانوان باید اهمیت رعایت بهداشت و پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا را برای فرزندان بازگو و با جلوگیری از خروج آنان از منزل در قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا نقش آفرین باشند.

سمیه عصمتی نیز گفت: استرس ناشی از شیوع بیماری کرونا سیستم دفاعی بدن را در برابر بیماریها به خصوص بیماری کرونا به خطر می اندازد و  زنان خانه دار در مدیریت استرس و امنیت روانی ناشی از این بیماری در کانون خانواده نقش مهمی دارند.

وی افزود: بانوان باید با برنامه ریزی صحیح و ایجاد فضای با نشاط و سرگرم کننده برای اعضای خانواده و فرزندان از بی حوصلگی آنان در شرایطی که باید ساعتهای بیشتری در منزل بمانند، جلوگیری کنند.

یکی از بانوان ساکن بلوار رسالت گناباد هم گفت: بانوان باید با تهیه برنامه غذایی و خوراکهای حاوی ویتامین لازم برای تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر بیماریها و جلوگیری از خرید فست فودها و تشویق اعضای خانواده به ماندن در خانه و  استفاده از ماسک به خصوص در زمان سرما خوردگی به نقش خود در مهار کرونا عمل کنند.

ملیحه نقوی افزود: بیماری کرونا در کنار مسائل و مشکلات برای جامعه و مردم فرصتی برای هم گرایی بیشتر بین اعضای خانواده ها به وجود آورده چون خانواده ها برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری فرصت بیشتری را در کنار هم بودن دارند.

وی ادامه داد: دور هم بودن اعضای خانواده فرصت بیشتری برای رسیدگی بیشتر به مسائل آموزشی فرزندان ایجاد کرده و با استفاده از ظرفیت اینترنت و فضای مجازی به وضعیت درسی آنان پرداخته می شود.

حمیده حیدری نسب هم با اشاره به نقش تاثیر گذار و مهم زنان خانه دار در پیشگیری از شیوع و ابتلا به بیماری کرونا گفت: رعایت مسائل بهداشت فردی و یشگیری‌ در برابر بیماریها از کانون خانواده آغاز می شود و بانوان باید به نقش خود در هم گرایی اعضای خانواده در پیشگیری از این بیماری عمل و اهمیت آن را برای فرزندان و اعضای خانواده تبین کنند.

تعداد بیماران مبتلا به کرونا در شهرستان‌های گناباد و بجستان به ۲۱ نفر افزایش یافته و سه بیمار مبتلا به کرونا نیز طی چند روز گذشته در این شهرستان‌ها جان خود را از دست داده اند.

شهرستان ۹۰ هزار نفری گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا ابتلا به بیماری استفاده از ظرفیت اینترنت خانواده ماسک بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی اعضای خانواده بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۲۸۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف انتقال محلی مالاریا در خوزستان در ۱۰ سال اخیر

ایسنا/خوزستان مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت خوزستان با بیان اینکه در ۱۰ سال اخیر موردی از انتقال محلی بیماری مالاریا در استان خوزستان مشاهده نشده است، از حذف این بیماری در استان خبر داد.

همایون امیری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به ۲۵ آوریل روز جهانی مالاریا اظهار کرد: سازمان جهانی بهداشت با نامگذاری روزی به نام روز جهانی مالاریا، بر مبارزه جمعی و آگاهانه با هدف جهانی عاری از مالاریا، تاکید می‌کند. شعار سازمان جهانی بهداشت برای روز جهانی مالاریا در سال ۲۰۲۴، «پیاده‌سازی استراتژی‌های جدید و اقدامات نوآورانه در حذف مالاریا به ویژه در مناطق محروم » تعیین شده است.

 مالاریا یکی از قدیمی‌ترین بیماری‌های عفونی شناخته شده در جهان است و هنوز در بسیاری از کشورها از مشکلات مهم بهداشتی است. انگل این بیماری توسط نیش پشه‌های آنوفل آلوده، از فرد بیمار به فرد سالم منتقل و موجب بروز بیماری می‌شود. پشه آنوفل بومی ایران است.

وی با بیان اینکه در تمام مناطق کشور، گونه‌های مختلف این پشه وجود دارد، گفت: استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و جنوب کرمان بیشترین موارد مالاریا بومی کشور را به خود اختصاص داده‌اند.

مهمترین علائم بیماری شامل تب، لرز، تهوع و استفراغ، خستگی و رنگ پریدگی است.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت خوزستان افزود: با توجه به اهمیت این بیماری، بسیاری از کشورهای جهان از جمله ایران برنامه حذف مالاریا را در دستور کار خود قرار داده‌اند.

امیری گفت: در خوزستان با انجام اقداماتی مانند بیماریابی فعال، اجرای نظام مراقبت سندرمیک و اجرای مراقبت حشره‌شناسی، در ۱۰ سال اخیر هیچ موردی از «انتقال محلی» بیماری مالاریا مشاهده نشده و همه بیماران شناسایی‌شده، در خارج از خوزستان آلوده شده‌اند و این روند موجب شده است خوزستان به هدف حذف مالاریا دست یابد.

وی بیان کرد: بیماریابی فعال در جمعیت‌های هدف به منظور پیشگیری از انتقال بیماری انجام می‌شود و پرسنل بهداشت علاوه بر اینکه در طول ماه در مناطق مختلف کار شناسایی این بیماری را از طریق نمونه‌گیری از افراد مشکوک و بررسی آب‌های راکد رصد می‌کنند، در صورت شناسایی یک فرد مبتلا، اخذ نمونه از اطرافیان وی و همچنین درمان و پیگیری مبتلایان را نیز بر عهده دارند.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت خوزستان گفت: تمامی مراکز، پایگاه‌ها و خانه‌های بهداشت آمادگی ارائه خدمات بیماریابی و درمان مالاریا را دارند. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • خوزستان عاری از بیماری مالاریا
  •  سومین دوره ملی مهارت‌های زندگی و بالندگی فرزندان دانش‌آموز به کار خود پایان داد
  • حذف انتقال محلی مالاریا در خوزستان در ۱۰ سال اخیر
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • تجلیل از ۱۰۰ فعال حوزه سلامت چهارمحال و بختیاری
  • خبر خوش به بانوان بهزیستی | فرزندان این گروه از خدمت سربازی معاف می‌شوند
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • جذب ۳ هزار و ۱۰۱ حامی جدید برای حمایت از فرزندان ایتام و محسنین