Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور خاطرنشان کرد: سال 98 نشان داد حتی شیوع یک ویروس منحوس می‌تواند فرصتی برای ایجاد همبستگی ملی باشد.

به گزارش حوزه امنیت دفاعی خبرگزاری فارس، سردار غلامرضا جلالی، رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با صدور پیامی فرارسیدن سال نو را تبریک گفت.

متن پیام رئیس سازمان پدافند غیرعامل به این شرح است:

بسمه تعالی

یامقلب القلوب والابصار یا مدبر الیل والنهار یامحول الحول والاحوال، حول حالنا الی احسن الحال

سرانجام سال 1398 با تمام فراز و فرودها، حماسه‌سازی‌های ملت و دسیسه‌های دشمنان و بدخواهان به پایان رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سالی که برای چندمین بار ثابت کرد ملت ایران برای دشمنان نظام و ملت هرگز قابل پیش بینی نیست.

سالی که ثابت شد اراده ملت و روحیه جهادی بر سخت‌ترین و مخرب‌ترین سیل‌ها و زلزله‌ها غلبه خواهد کرد. سالی که ثابت کرد این مردم همچنان پای نظامشان ایستاده‌اند و در تشییع سرباز میهنشان رکوردهای جهانی را به همراه هیمنه دشمنان درهم می‌شکنند. سالی که نشان داد حتی شیوع یک ویروس منحوس می‌تواند فرصتی برای ایجاد همبستگی ملی باشد و دفاع از میهن پرستار و پاسدار نمی شناسد و چه هوشمندانه رهبر عزیزمان مبارزه با این ویروس را رزمایش بیولوژیک تعبیر کردند. تا نه از آن بهراسیم و نه آن را دستکم بگیریم بلکه از آن درس بگیریم و نقاط قوت، ضعف، فرصتها و تهدیدها را از نو بشناسیم.

ما اکنون درگیر یک مبارزه، جهاد یا دفاع جانانه در برابر یک تهدید بیولوژیک و زیستی قرار داریم، جدا از اینکه منشاء تهدید چه باشد، اکنون وقت انتقاد و بحث نیست. امروز باید در کمک به مدافعان سلامت همه همت‌مان را بکار بندیم اما در فرصت مناسب پرداختن به بررسی نقاط قوت و ضعف راهبردی و طراحی و باز مهندسی دوباره ساختار دفاع بیولوژیک و زیستی کشور یک ضرورت جدی است.

شرایط امروز اهمیت و ضرورت پرداختن به پدافند غیرعامل را در شرایط قبل از حادثه دو چندان نشان داد.

امسال سفره ما یک سین کم دارد، سپهبد حاج قاسم سلیمانی دیگر در بین ما نیست اما به برکت خونش بر سر هر سفره هفت سین ایرانی یک سلیمانی نشسته است. 

همزمانی حلول سال نو و بهار 1399 با سالروز شهادت باب الحوائج شاید یک نشانه و تلنگر باشد برای گشایش در کارها به قول آیه 33 سوره عنکبوت «لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ إِنَّا مُنَجُّوکَ» نترس و غمگین مباش، ما تو را نجات خواهیم داد.

کشور امروز در شرایط ویژه قرار دارد و اکنون سلامت همه افراد جامعه، اولویت کشور است. یقین دارم با صبر و بردباری از این پیچ تاریخی نیز به سلامت خواهیم گذشت و این بار بیش از پیش قدردان دو نعمت سلامتی و امنیت خواهیم بود.

برای همه مردم عزیز در سال جدید که به نام جهش تولید نامگذاری شده است سلامت و موفقیت را از درگاه خداومند متعال خواستارم و دست همه مدافعان سلامت را می‌بوسم و جان فشانی‌هایشان را ارج می نهم.

از همه کسانی که با درک شرایط کشور و فهم انقلابی با همبستگی ملی در حال خدمت به مردم و دفاع از کیان انقلاب اسلامی هستند تقدیر و تشکر می‌کنم.

امید است سال ۹۹، سال آسانی، فرصت‌ها و گشایش اقتصادی برای ملت بزرگ و با اراده ایران اسلامی باشد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: پرستار همبستگی ملی پدافند غیرعامل سلامت کرونا پدافند غیرعامل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۳۰۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اراده کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شیراز برای رفع فقر

رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز از اراده این کمیته برای رفع فقر از محلات و مناطق کم‌برخوردار این کلان‌شهر خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، سیده مریم حسینی با همراهی جمعی از کارکنان شهرداری شیراز، اعضای قرارگاه محرومیت‌زدایی احمدبن موسی (ع) و خبرنگاران و عکاسان رسانه‌های ملی و استانی از تعدادی منازل، بازسازی و نوسازی شده منطقه کم‌برخوردار در چند محله بافت تاریخی و مهدی‌آباد بازدید و از نزدیک به بررسی روند اجرای تفاهم‌نامه سه‌جانبه محرومیت‌زدایی پرداخت.

وی افزود: براساس تفاهم‌نامه سه‌جانبه میان شورای اسلامی شهر، شهرداری شیراز و قرارگاه محرومیت‌زدایی احمدبن موسی(ع) سپاه فجر فارس باید یک‌هزار خانه در 40 محله محروم شناسایی و احیا شود تا با این کار محرومیت‌زدایی در این مناطق احیا شود.

رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز افزود: بر اساس این تفاهم‌نامه خانه‌های مورد نظر توسط یاوران و معتمدین محله، گروه‌های جهادی، پایگاه‌های مقاومت بسیج و ... شناسایی و بعد نیرو‌های جهادی و کارشناسان شورای اسلامی شهر به منزل مورد نظر مراجعه و در رابطه با واجد شرایط بودم آن تحقیق می‌کنند.

حسینی بیان کرد: پس از شناسایی و تأیید، منازل محروم نیازسنجی و در فهرست محرومیت‌زدایی قرار می‌گیرند و کار با همکاری نیرو‌های جهادی برای احیای آنها آغاز می‌شود. این خانه‌ها به قدری فرسوده و نامناسب هستند که فقر آنها، محله را آزار می‌دهد و با درست کردن این خانه‌ها امنیت محله هم افزایش می‌یابد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به اهمیت حضور خیرین در زمینه محرومیت‌زدایی از چهره شهر در خصوص برخی بند‌های تفاهم‌نامه سه جانبه اظهار کرد: بر اساس این تفاهم. نامه سه جانبه قرار شد یک هزار خانه در 40 محله محروم شناسایی و 500 خانه توسط شهرداری و 500 خانه توسط قرارگاه محرومیت زدایی احمدبن موسی(ع) احیا و بازسازی شود.

حسینی گفت: بر این اساس قرار شد به طور میانگین برای هر منزل 60 میلیون تومان هزینه شود که 15 میلیارد تومان سهم شهرداری و 15 میلیارد تومان سهم قرارگاه تعیین شد که سپاه بیشتر نسبت به احیای خانه‌های اطراف شهر و شهرداری نسبت به محرومیت‌زدایی از منازل درون شهر اقدام کردند. امسال سهم هر کدام از طرفین 30 میلیارد تومان تعیین شده و قرار است یک هزار منزل نیز امسال از محرومیت خارج شوند.

رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به اجرای این طرح در تمامی مناطق یازده‌گانه شهرداری این کلان‌شهر اضافه کرد: در این راستا در کل مناطق یازده‌گانه از یاوران شورا خواستیم منازل محروم را شناسایی کنند و بعد نسبت به تایید آغاز طریق بخش‌های مرتبط، اقدام می‌شود.

حسینی افزود: مسأله اصلی ما در این راستا برخی کار‌های عقب افتاده است که در گذشته انجام نشده و به امروز افتاده است، مانند خانه‌های فرسوده‌ای که در برخی نقاط مانند بافت تاریخی برجامانده و امروز به معضلی برای این محل تبدیل شده است، چراکه انجام اموری مثل سنگ‌فرش برخی معابر که امروز برای آن تصمیم‌گیری شده جزو کار‌های روزمره است.

وی با اشاره به وجود انبوه منازل فرسوده و محروم در بافت تاریخی و مشکل ساخت‌وساز در این بافت گفت: بنابر آمار غیر رسمی در منطقه تاریخی فرهنگی، بیش‌از 100 خانه میراثی داریم که احیا و نوسازی آنها مشکل است و علاوه بر مشکل نوسازی و مقاوم‌سازی وجود این منازل باعث مشکلات بهداشتی زیادی نظیر سالک شده که مردم بافت را تهدید می‌کند.

 رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز در خصوص مشکل برخی از منازل اجاره‌ای نیز گفت: البته ما این مشکل را در سعدی هم داشتیم که برخی صاحبخانه‌ها به دلیل مشکل محله، منازل خود را به قیمت کمتری اجاره دادند و خود در یک محله دیگر منزلی را اجاره کرده‌اند.

سخنگوی شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به ارائه برخی تسهیلات برای محرومیت‌زدایی محلات کم برخوردار بیان کرد: ما سعی داریم که صاحبان این منازل هم برای نوسازی و بهسازی منزل خود و حتی بازگشت به بافت سعدی ترغیب شوند و در این راستا، لایحه‌ای برای تسهیل ارائه شده تا حتی اگر بخواهند منزل خود را مرمت کنند، نیاز به پرداخت هزینه پروانه و پایان کار هم نباشد. معتقدیم با مرمت این منازل اعتبار و امنیت محله را افزایش می‌دهیم.

انتهای پیام/424/

دیگر خبرها

  • ایران با اراده مصمم، فناوری هسته‌ای را گسترش خواهد داد
  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • ۱۰ سال بعد از طرح تحول سلامت؛ سرمایه‌گذاری‌ بی‌سابقه برای سلامت مردم/ «این طرح نشان داد ظرفیت پاسخ دادن به نیازهای بزرگ کشور وجود دارد»
  • اراده کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شیراز برای رفع فقر
  • خواص شگفت‌انگیز این میوه برای سلامت قلب
  • غلبه بر عفونت سینوس بدون نیاز به دارو
  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت
  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت/ اصلاح پرداخت تعرفه زایمان