Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصوبات دومین جلسه کارگروه بررسی آسیب های کرونا در سینما اعلام شد.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا، در جلسه کارگروه بررسی آسیب های کرونا که روز گذشته ۲۸ اسفند به ریاست حسین انتظامی رییس سازمان سینمایی برگزار شد، موارد ذیل به تصویب رسید:

الف) جزئیات اعطای تسهیلات بانکی به سینماها که کلیات آن در جلسه قبل به تصویب رسیده‌ بود شامل:

۱- صرفا سینماهای فعال با مالکیت و یا بهره بردار بخش خصوصی مشمول دریافت این تسهیلات هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فهرست ۱۲۶ سینما (۳۱۴ سالن) مشمول این طرح به پیوست است.

۲- به ازا هر سالن سینما مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال به صورت قرض الحسنه اعطا می شود.

۳- نحوه بازپرداخت مبالغ دریافتی به‌ صورت یکباره (پایان شهریور ۱۳۹۹) برای سینماهایی که معدل فروش ماهانه آنها در سال ۱۳۹۸کمتر از ۵۰ میلیون تومان بوده، تا پایان اسفندماه ۱۳۹۹ خواهد بود.

۴- تسهیلات مذکور به سینماهایی که توسط مالکان آن اداره می شود، به مالک سینما و سینماهایی که توسط بهره بردار اداره می‌شود به بهره بردار سینما پرداخت می‌شود.

۵- مطابق هماهنگی به عمل‌آمده با صندوق اعتباری هنر، ارائه یک فقره چک معتبر معادل مبلغ تسهیلات به عنوان ضمانت از سوی متقاضی کافی است.

۶- سقف ارسال تقاضا برای دفتر نظارت بر نمایش تا ۳۱ فروردین ۹۹ است.

ب) پرداخت کمک هزینه سهم بیمه تامین اجتماعی کارفرمایان (۲۳درصد) شامل:

۱- مشمولان دریافت این کمک هزینه، سینماها، مراکز پشتیبانی فنی سینمایی(لابراتوارها و استودیوها) و آموزشگاه های آزاد سینمایی فعال بخش خصوصی و دارای مجوز از سازمان امور سینمایی هستند.

۲- برای سینماها، این حمایت صرفا شامل سینماهایی خواهد بود که معدل فروش آنها در سال ۱۳۹۸ کمتر از ۵۰ میلیون تومان بوده است. (۷۰ سینما از جدول پیوست)

۳- پرداخت کمک هزینه مذکور از اسفندماه ۱۳۹۸ تا زمانی‌که فعالیت های مراکز سینمایی به جهت رعایت سلامت فعالان و شهروندان تعطیل باشد، ادامه خواهد داشت.

۴- هر یک از واحدهای متقاضی لیست بیمه تامین اجتماعی دی ۹۸ خود را به حوزه‌های زیر ارائه کنند:

مراکز پشتیبانی فنی و آموزشگاه های آزاد سینمایی: معاونت‌ توسعه فن‌آوری و مطالعات سینمایی

سینماها: دفتر نظارت بر نمایش فیلم

۵-درخواست‌ها حداکثر تا پایان فروردین ماه ۱۳۹۹ پذیرش می‌شود.

۶- نام کارگاه باید دقیقا هم‌نام مجوز صادره باشد.

۷- کارگاه یا مراکز سینمایی مورد نظر نباید از بیمه بیکاری استفاده کرده باشند.

ج) حمایت از فیلم های سینمایی و غیرسینمایی

۱- در کنار فیلم های جدید، اکران فیلم هایی که نمایششان در اسفندماه متوقف شد بعد از باز شدن سینماها ادامه پیدا می کند و هزینه ای برای تبلیغات آنها در نظر گرفته می شود.

۲- فیلم های دارای پروانه ساخت سینمایی و غیرسینمایی داستانی اکران‌نشده درصورت عرضه در نمایش خانگی (حداکثر ۳۰ فیلم ) معادل ۲۰ درصد مبلغ قرارداد آنها علاوه بر قرارداد، توسط سازمان سینمایی پرداخت می‌شود.

د) کمک ویژه به برخی اعضای خانه سینما:

۱- مطابق جدول پیوست که از سوی خانه سینما ارائه شده، ۲۵۳۳ نفر از اعضای صنوف مطابق جدول پیوست ۵ میلیون ریال، حمایت می‌شوند.

۲- افراد مشمول باید از کسانی باشند که در سال جاری کمتر اشتغال به کار داشته‌اند و ضمنا اشتغال در نهاد دولتی یا بازنشسته حقوق‌بگیر نباشند.

۳- زنان سرپرست خانوار، از کار افتادگان، بیماران خاص، بیکاران فصلی و مشاغل سخت در اولویت قرار دارند.

۴- افراد مشمول باید به تایید هر صنف رسیده باشند.

۵- مبلغ درنظر گرفته شده به حساب قانونی مشمولان واریز می‌شود.

۶- اعضاء صنوف تهیه کنندگان، انجمن صنفی پخش کنندگان، انجمن سینماداران و انجمن مدرسان در این لیست قرار ندارند.

۷- این کمک ها به اعضای انجمن صنفی مدیران تدارکات، انجمن صنفی طراحان فنی و مجریان صحنه، انجمن صنفی دستیاران فیلمبردار، انجمن صنفی بدلکاران و هنروران و افراد تحت پوشش زنان سرپرست خانوار یا بازماندگان درگذشتگان شامل ۱۲۰۵ نفر تا پایان سال جاری پرداخت خواهد شد.

۸- برای صنوف غیر از بند فوق، به محض معرفی اعضای مشمول توسط رئیس صنف پرداخت می‌شود.

۹- خانه سینما اسامی دریافت‌کنندگان این عیدی را در اختیار سازمان سینمایی قرار خواهد داد اما به جهت رعایت حرمت این عزیزان، منتشر نخواهد شد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سینما ویروس کرونا کارگروه بررسی آسیب های کرونا در سینما انجمن صنفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۳۴۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش پررنگ سینما در آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد


مهدی چراغ کارشناس حقوقی قوه قضائیه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما درباره تصویری که از زندان ها در فلیم های سینمایی ارائه می شود گفت: متاسفانه بینندگان فیلم های سینمایی تصویر درستی از مسائل حقوقی در آثار نمی بینند و معمولا در پایان فیلم معمایی و جنایی با یک حس بد و ناامید کننده نسبت به دستگاه قضایی مواجه می شوند.

وی با تاکید بر اینکه می توان از رسانه به عنوان ابزاری برای آموزش استفاده کرد، افزود: روایت درست در سینما می تواند موجب کاهش مراجعات مردمی به دستگاه قضایی شود. سینما می تواند همانند یک مدرسه امور حقوقی را به مردم آموزش دهد.

چراغ اظهار داشت: بیشتر فیلم های سینمایی که در دهه نود تولید شده اند روی جرائم عمد تاکید داشتند و یا در این فیلم ها، زندان محل قاچاق مواد مخدر و حتی محل جرائم سازمان یافته دیگری بوده است. متاسفانه هیچ یک از آثار جنبه آموزشی زندان ها را نشان نداده اند. در صورتی که سینما می تواند تصویر واقعی از بازپروری زندانیان را نشان دهد.

وی افزود: ستاد دیه و یا سازمان زندان ها در اکثر مناسبت ها برای زندانیان مالی قدم های بزرگ برمی دارند اما خیلی کم دیده شده که داستان این کمک ها در فیلم های سینمایی روایت شود. در حالی که این روایت ها می تواند دیدگاه مردم را به زندانیان تغییر دهد و آنها را به مشارکت در آزادسازی زندانی های غیرعمد تشویق کند.

این کارشناس حقوقی، آشنایی نویسنده و کارگردان با مسائل حقوقی را یکی از شرایط اصلی ساخت فیلم درباره پرونده های حقوقی دانست و گفت: عدم آگاهی فیلمسازان از مسائل حقوقی باعث می شود که هیچ کدام از آثار، پرداخت درستی به کانون اصلاح و تربیت نوجوانان و همچنین کارگاه های فرهنگی و مهارت آموزی در زندان ها نداشته باشند. باید کارشناسان حقوقی و فیلمسازان با مشارکت یکدیگر برای ساخت فیلم های واقعی از پرونده های حقوقی قدم بردارند. 

دیگر خبرها

  • سینما اسیر سندرم فتوشاپ
  • آمار فروش فیلم‌های سینمایی در اولین هفته اردیبهشت/ «مست عشق» از «تمساح خونی» سبقت گرفت
  • بهره‌برداری از ۱۷ سالن سینما در استان فارس
  • ۵۸۹ هزار مخاطب به سینما رفتند/ صدرنشینی «مست عشق»
  • نکوداشت اکبر زنجانپور در نوزدهمین «شب کارگردان»
  • پشت صحنه تازه‌ترین فیلم پارسا پیروزفر در سینما
  • اکران مردمی فیلم سینمایی آپاراتچی در برخوار
  • نقش پررنگ سینما در آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد
  • پرفروش‌ترین سینما‌های کشور در فروردین اعلام شد
  • پرفروش‌ترین سینما‌های کشور در فروردین اعلام شد/ جمع کل؛ بیش از ۱۴۶ میلیارد و ۸۵۱ میلیون تومان