Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@13:14:06 GMT

بارگذاری ۵۰۰ محتوای آموزشی در سامانه مازندمحتوا

تاریخ انتشار: ۲ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۳۵۳۴۲

بارگذاری ۵۰۰ محتوای آموزشی در سامانه مازندمحتوا

علیرضا سعدی پور روز شنبه درگفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در حال حاضر ۲ هزار محتوای آموزشی دیگر نیز در حال بررسی و بارگذاری در سانمانه آموزشی مازندمحتوا است. 

وی با بیان اینکه این سامانه دارای محتوای آموزشی برای تمامی دانش آموزان از مقاطع مختلف است ، گفت: محتوای این سامانه آموزشی از سوی معلمان استان و بر اساس نیاز دانش آموزان تهیه و بارگذاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران ادامه داد: محتواهای آموزشی سامانه مازندمحتوا به صورت فیلم، فایل صوتی و متن (pdf) است که دسترسی به آن برای همه دانش آموزان استان و کشور رایگان و آزاد است. 

به گفته سعدی پور یکی از ویژگی های سامانه مازند محتوا ارسال درخواست محتوای آموزشی از سوی دانش آموزان است تا نیازهای خود در این سامانه را مطرح کنند و حداکثر پس از ۴۸ ساعت محتوای مورد نظر خود را دریافت کنند. 

وی همچنین به میزان بازدید از این سامانه اشاره کرد و گفت: تا به امروز محتواهای موجود در سامانه آموزش مجازی مازندران ۲۵ هزار بار بازدید و دریافت شد. 

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با بیان اینکه ۱۷ هزار مورد از بازدید و دریافت محتوای آموزشی از سوی دانش آموزان استان انجام شد افزود: حدود هشت هزار بازدید از این سامانه توسط کاربران انجام شد که استان تهران با سه هزار بازدید و گیلان با ۲ هزار بازدید بیشترین میزان دریافتی محتواهای آموزشی را از این سامانه ثبت کردند. 

سعدی پور به دریافت محتواهای آموزشی از استان های دیگر کشور و دانش آموزان ایرانی خارج از کشور اشاره کرد و گفت: هر روزه بیش از ۲ هزار بار محتواهای آموزشی سامانه مازندمحتوا دریافت می شوند. 

بهانه ای قبول نیست

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با بیان اینکه در حال حاضر تمامی شرایط برای آموزش از راه دور دراستان فراهم است تاکید کرد: هیچ بهانه ای برای دانش آموزان و معلمان برای توقف در تداوم تحصیل پذیرفتنی نیست. 

سعدی پور آموزش از راه دور و آموزش مجازی را برای معلمان و دانش آموزان یک فرصت دانست تا هم نسبت به تغییرات آموزشی تجربه کسب کرده و همچنین ظرفیت های مثبت فضای مجازی را بهتر بشناسند. 

او اظهارداشت : در صورت طولانی شدن تعطیلی مدارس به دلیل ویروس کرونا آموزش و پرورش مازندران هیچگونه مشکلی برای تهیه محتوای آموزشی و تداوم تدریس نخواهد داشت. 

 زیرساخت های اینترنت مازندران بزرگ ترین ظرفیت آموزشی

مدیرکل آموزش و پرورش با اشاره به موفقیت این سامانه در تداوم تحصیلی دانش آموزان گفت: مهم ترین ظرفیت مازندران که آموزش از راه دور را به یک فرصت تبدیل کرده است دسترسی تقریبا تمامی مردم استان به زیرساخت های فناوری ارتباطات و اینترنت است. 

وی با بیان اینکه اکنون بیش از ۹۸ درصد مردم مازندران از اینترنت پرسرعت بهره‌مند و به آن دسترسی آسان دارند افزود: مازندران در مقایسه با استان های دیگر از ظرفیت بالای دسترسی اینترنت برخوردار است که بزرگ ترین مزیت استان محسوب می شود. 

برچسب‌ها ویروس کرونا اداره کل آموزش و پرورش مازندران پروندهٔ خبری آموزش مجازی ؛ تجربه ای نو در سایه کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا اداره کل آموزش و پرورش مازندران ویروس کرونا اداره کل آموزش و پرورش مازندران آموزش و پرورش مازندران مدیرکل آموزش و پرورش محتواهای آموزشی محتوای آموزشی دانش آموزان سعدی پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۳۵۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی/ تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان

معاون تربیت و آموزش فراجا از تغییر در محتوای آموزشی پلیس خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردار  محمدحسین حمیدی در مراسم گرامیداشت روز معلم که صبح امروز در ستاد فراجا برگزار شد؛ گفت: ارکان ترتبیت در آموزش فراجا به این شکل است که شامل مربی، مدرسان و مربیان است و آنها در مراکز مختلف آموزشی، از منابع آموزشی مختلفی استفاده می‌کنند. ما در راستای بازنگری و به روز شدن سرفصل‌ها و محتوای آموزشی اقداماتی را انجام داده‌ایم.

وی با اشاره به آمار گروه‌های علمی گفت: در حال حاضر ۴۵ حوزه مرکزی، ۳۴ مرکز فرماندهی استان، هشت آموزشگاه تخصصی و عمومی، ۲۴ دانشکده ذیل دانشگاه امام حسن مجتبی ، ۱۵ دانشگاه جامع و هشت دانشگاه علمی کاربردی فعال در سراسر کشور داریم. همچنین ۲۷۷هیئت علمی ۱۶۵۰ مدرس مراکز آموزشی ۳۷۳۵ نفر مربی داریم و ۷هزار و ۹۳ نفر در سراسر کشور در حال آموزش هستند.

حمیدی ادامه داد: پرورش پلیس‌های تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت، هدف اصلی ما در آموزش است که برنامه ها بر اساس آن شکل می‌گیرد. همچنین بازنگری های بسیاری در سرفصل ها و برنامه های عملیاتی با رویکرد مهارت محور در دستور کار قرار گرفت.

معاون تربیت و آموزش فراجا ادامه داد: دوره‌های تخصصی تکمیلی ترفیعاتی به دوره‌های تخصصی مبتنی بر شغل تبدیل خواهد شد تا هم در درجه و هم آموزش های علمی تاثیرات مفیدتری داشته باشد.

حمیدی گفت: واکاوی و تحلیل عملیات‌های انتظامی با استفاده از خبرگان مرکز اجرایی آموزش در مراکز آموزشی انجام می‌شود و ما برنامه‌های بسیار خوبی در زمینه تغییر در آموزش‌ها و منابع درسی داریم که ان‌شاءالله موثرتر واقع خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی / تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی/ تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • اردو‌های تابستانی دانش‌آموزان یمنی 
  • ۴۵ درصد دانش‌آموزان مازنی در فنی و حرفه‌ای تحصیل می‌کنند
  • برگزاری جشنواره خوشنویسی «کاتبان وحی» ویژه دانش‌آموزان مقطع ابتدایی
  • ارتقای سرانه آموزشی هرمزگان با ساخت ۶۰۰ کلاس درس جدید در سال جاری
  • ۶۰۰ کلاس درس جدید در هرمزگان ساخته می‌شود
  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس