Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-08@03:06:54 GMT

سقوط قیمت نفت برای اقتصاد روسیه فاجعه‌بار نیست

تاریخ انتشار: ۲ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۳۶۸۵۱

سقوط قیمت نفت برای اقتصاد روسیه فاجعه‌بار نیست

سخنگوی کاخ کرملین گفت:« اخیراً شرایط قیمت نفت مناسب نیست ولی نمی توانیم قبول کنیم که این در میان مدت برای روسیه یک فاجعه است چون دولت ما ذخایری دارد که می تواند چندین سال تمام مخارج اجتماعی و طرح های توسعه ای و ... را تأمین کند». ۰۲ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۲ اقتصادی اقتصاد جهان نظرات - اخبار اقتصادی -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، دمیتری پسکوف، سخنگوی کاخ کرملین با اشاره به این نکته که روسیه ذخایر امنی دارد گفت آشفتگی فعلی در بازار جهانی نفت برای روسیه فاجعه بار نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 روسیه ذخایر بالای طلا و ارز خارجی دارد که می تواند از آن برای ثبات اقتصادش در زمان بی‌ثباتی های اقتصادی استفاده کند. کل ذخایر طلای روسیه در اول فوریه به 73.2 میلیون اونس (2276.8 تن) رسید که ارزش آن حدود 116 میلیارد دلار است، در حالی که آخرین اطلاعات بانک مرکزی روسیه نشان می‌دهد کل ذخایر این کشور اخیراً به 850 میلیارد دلار رسیده است.

« اخیراً شرایط قیمت مناسب نیست ولی نمی توانیم قبول کنیم که این در میان مدت برای روسیه یک فاجعه است چون دولت ما ذخایری دارد که می تواند چندین سال تمام مخارج اجتماعی و طرح های توسعه ای و ... را تأمین کند».

پسکوف زمانی را یادآور شد که قیمت نفت پایین تر از این حد هم بود و گفت هیچ کس نمی‌تواند به دقت شرایط نفت را برای چند سال آینده پیش بینی کند. وی همچنین آغاز جنگ قیمت بین عربستان و روسیه را در بازار نفت رد کرد و گفت این شرایط برای بسیاری کشورها نامطلوب است.

جنگ نفتی روسیه و عربستان؛کدامیک زودتر تسلیم می شود؟چرا روسیه با کاهش تولید نفت مخالفت کرد؟

 سخنگوی کرملین اشاره کرد هر کشور پارامترهای بودجه خود را دارد که تعیین کننده سیاست آن هستند. وی گفت:« همانطور که می دانید بودجه روسیه با نفت بشکه ای 42 دلار بسته شده است، البته قیمت فعلی نفت برای ما مناسب نیست ولی ما ذخایری داریم که در صورت لزوم از آن استفاده می کنیم. در کوتاه مدت و میان مدت هیچ اتفاق بدی نخواهد افتاد».

 قیمت نفت در روز پنجشنبه به پایین‌ترین حد طی 20 سال گذشته رسید. بانک های مرکزی سراسر جهان همچنان اقدامات بیشتری برای حمایت از بازارهای مالی جهان انجام می دهند.

قیمت نفت خام برنت در روز جمعه 2.7 درصد نسبت به روز قبل افزایش داشت و به 29.66 دلار در هر بشکه رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با 6 درصد افزایش قیمت 26.56 دلار در هر بشکه معامله شد.

 انتهای پیام/82

R7586/P/S7,80,85/CT10

منبع: تسنیم

کلیدواژه: قیمت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۳۶۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت تجاری روسیه با چین در آسیای مرکزی داغ شد

چین از روسیه به عنوان بزرگترین شریک تجاری همه پنج کشور آسیای مرکزی، سبقت گرفته است.

به گزارش ایسنا، به نظر می‌رسد کرملین به سختی می تواند قبول کند که روسیه در تجارت با آسیای مرکزی، از چین عقب مانده است.

بی‌میلی مقامات روسی به اذعان به این واقعیت تجاری، در نمایشگاه تجاری که اواخر آوریل در تاشکند -پایتخت ازبکستان- برگزار شد، نمایان شد.

طبق گزارش خبرگزاری تاس، ایگور کامینین، معاون وزیر بازرگانی روسیه، حداقل در مورد ازبکستان، مدعی شد روسیه و چین از نظر سران ازبکستان، شرکای برابر با سهم برابر در گردش تجاری هستند.

استدلال کامینین، به معنای واقعی کلمه بر پایه امید و آرزو بود. این مقام روسی برای قرار دادن روسیه و چین در سطح تجاری یکسان، به اهداف تجاری پیش بینی شده برای سال ۲۰۳۰ اشاره کرد که در آن ازبکستان امیدوار بود گردش مالی سالانه تجارت با مسکو و پکن را به ۲۰ میلیارد دلار افزایش دهد.

اما آمار تجاری رسمی ازبکستان برای سال ۲۰۲۳، شکاف گسترده مبادلات تجاری بین روسیه و چین در حال حاضر را نشان می‌دهد. گردش مالی تجاری میان ازبکستان و روسیه در سال میلادی گذشته، به ۹.۸ میلیارد دلار رسید که تقریبا ۳۰ درصد کمتر از مجموع ۱۳.۷ میلیارد دلار تجارت میان ازبکستان و چین است.

به گفته منابع رسمی ازبکستان، چین از ابتدای سال میلادی جاری تاکنون، برتری خود را در گردش تجاری حفظ کرده است. حجم مبادلات تجاری دوجانبه با چین در سه ماهه اول سال ۲۰۲۴، بالغ بر ۳.۰۱ میلیارد دلار بود و در مقابل، این رقم برای روسیه، ۲.۵ میلیارد دلار بوده است.

بر اساس گزارش اویل پرایس، ازبکستان در رقابت تجاری منطقه‌ای روسیه و چین یک ناهنجاری محسوب نمی‌شود. آمار رسمی برای سال ۲۰۲۳ نشان می‌دهد چین از نظر حجم معاملات تجاری با هر پنج کشور منطقه آسیایی، از روسیه سبقت گرفته است.

دیگر خبرها

  • با سقوط اوکراین آمریکا وارد جنگ می شود؟/ اوکراین: ترور زلنسکی توسط روسیه خنثی شد/ تهدید بلاروس به اقدام نظامی علیه لهستان
  • با سقوط اوکراین آمریکا وارد جنگ می شود؟
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت!
  • اختلاف نرخ ارز، زخمی کهنه بر پیکر اقتصاد ایران؛ ضرورت تصمیم قاطع دولت برای تک نرخی کردن دلار
  • رقابت تجاری روسیه با چین در آسیای مرکزی داغ شد
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت؛ واقعی یا کیک؟
  • سهم اقتصاد روسیه از اقتصاد جهانی به پایین‌ترین سطح می رسد
  • اقتصاد این کشور غافلگیر شد
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت واقعی است؟
  • گشتی در اقتصاد جهان | صادرات گاز ترکمنستان به چین از روسیه بیشتر شد