Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-26@05:44:51 GMT

الزامات جهش تولید در بخش مسکن

تاریخ انتشار: ۳ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۴۲۹۵۲

به گزارش اکوفارس، فرشید پورحاجت در گفت‌وگو با تسنیم در خصوص نامگذاری امسال به نام "جهش تولید" از سوی رهبر معظم انقلاب اظهار کرد: سال گذشته بحران و فراز و فرودهای اقتصادی، همه بخش های تولیدی را تحت تاثیر قرار داد.

وی ادامه داد:‌با وجود تلاش‌های بسیار، اما به نظر من دولت نتوانست نسبت به تحقق اقتصاد مقاومتی مورد تاکید رهبر معظم انقلاب و تحقق رونق اقتصادی اقدامات در خور از خود ارائه دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: در این مدت به‌گواه آمار بخش خصوصی روز به روز نحیف تر و لاغر تر شد و بسیاری از فعالان بخش خصوصی به لحاظ سیاست گذاری نامناسب سیاست ورزان از فرصت‌ها و نقاط قوت تحریم ها استفاده مناسبی نکردند.

دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان اضافه کرد: امسال که مزین به نام "جهش تولید" است انتظار می رود دولت و همه ارکان حاکمیتی با ارائه برنامه مشخص و مدون و ریل گذاری صحیح شرایطی را جهت ایجاد یک رفاه نسبی برای مردم و آرامش خاطر برای کارآفرینان در جهت تسهیل گری فضای کسب و کار ایجاد کرد.

پوحاجت گفت: از دولت به‌ویژه وزارت راه وشهرسازی می خواهیم با کنترل و نظارت قیمت‌ها در بخش مصالح، مالیات‌ها و خدمات دستگاه‌ها، نهادها و سازمان‌های مختلف نسبت به مهار تورم اقدام کرده تا از ریسک و خطر سرمایه‌گذاری انبوه سازان در بخش تولید مسکن کاسته شود.

وی تاکید کرد: چنانچه شرایطی فراهم شود که متکی بر اقتصاد مسکن، بند و زنجیرهای شبه قانونی از متولیان بخش خصوصی مسکن برداشته شود می توان به جهش و رونق تولید در این حوزه امیدوار بود.

به گفته وی، بخش مسکن با سیاست گذاری صحیح و استفاده از تجارب گرانبهای تولیدکنندگان و انبوه‌سازان می‌تواند شرایطی را فراهم آورد تا شاهد ایجاد اشتغال فراگیر و کمک به زنجیره‌های متصل صنایع و صنوف وابسته در این بخش بود.

وی در بخش دیگری از سخنانش به طرح ملی مسکن اشاره کرد و افزود: فراخوان اخیر وزرات راه وشهرسازی در طرح ملی مسکن و ثبت رکورد 1.6میلیون نفری نیاز به سرپناه امن و تولید مسکن را بیش از گذشته در جامعه نمایان کرده است. از سوی دیگر به نظر می رسد تعادل بخشی در کانال عرضه زمانی می‌تواند در این حوزه بالانس و متعادل شود که شرایطی مناسب از جمله تقویت قدرت خرید با سیستم بانکی با لحاظ  کاهش نرخ سود تسهیلات و ارائه زمین مناسب جهت ساخت برای تولید کننده و خریدار فراهم شود. در این صورت می توان شاهد یک جهش و شتاب فراگیر در بخش مسکن و صنوف مختلف بود.

وی در عین حال تاکید کرد: ولی چنانچه دَر بر همان پاشنه‌ای بچرخد که سال‌های پیش بود باید اذعان کرد که نه تنها جهشی در این حوزه در سال پیش رو اتفاق نمی افتد، بلکه همچنان رکود فراگیر همراه با تورم افسارگسیخته ورشکستگی و فرار سرمایه‌ها در بازار و صنایع و صنوف وابسته شاهد باشیم. روندی که در صورت اتفاق در تضاد با رهنمودها و توصیه‌های رهبر معظم انقلاب است.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۴۲۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از ظرفیت مردم در راستای جهش تولید، از مهم‌ترین راهبردهای کمیته امداد فارس

ایسنا/فارس مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) در استان فارس، یکی از ویژگی‌های مردم این استان را نیکوکار بودن و بی‌تفاوت نبودن نسبت به حال یکدیگر دانست.

مرتضی موصلی امروز، ۵ اردیبهشت در آئین نکوداشت و تجلیل از مؤسسات خیریه، گروه‌های جهادی و مراکز نیکوکاری استان، با بیان اینکه یکی از جهت‌گیری‌های کمیته امداد، توسعه انفاق و نیکوکاری و گسترش سنت‌های حسنه اسلامی است، گفت: یکی از بزرگترین برجستگی‌های استان فارس، نیکوکار بودن مردم استان و بی‌تفاوت نبودن نسبت به حال یکدیگر است و ما باید زمینه هم‌افزایی مردم و خیرین در این راه فراهم کنیم.

وی یکی از اهداف کمیته امداد در سال جاری را حرکت جمعی در مسیر تحقق منویات مقام معظم رهبری به ویژه در راستای شعار سال عنوان کرد و گفت: استفاده از ظرفیت مردم در راستای جهش تولید یکی از مهم‌ترین راهبردهای ما در سال ۱۴۰۳ خواهد بود.

موصلی با بیان اینکه شناسایی و معرفی الگوهای موفق در میان خیرین، یکی از کارهایی است که می‌تواند در زمینه ترویج کمک به نیازمندان موثر باشد، گفت: به‌عنوان مثال مجموعه‌ای را می‌شناسیم که بیش از ۴٠٠ مسکن را برای خانواده‌های نیازمند در دست احداث دارند، برخی موسسات از ظرفیت‌های خیرین استان فارسی خارج از کشور استفاده می‌کنند و بعضی دیگر هم در عرصه بین‌المللی فعالیت دارند که ما در تلاش هستیم تا از این الگوها استفاده کنیم.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان فارس با تاکید بر اینکه نهاد مقدس کمیته امداد، یک نهاد دینی، انقلابی و حاکمیتی است، گفت: کمیته امداد امام راحل بیش از چهار دهه است که در عرصه خدمتگزاری و فراهم کردن زمینه خدمت شایسته به خانواده‌هایی که از نظر اقتصادی ضعیف هستند تلاش می‌کند و هدف اصلی کمیته بر توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه‌های مختلفِ اقتصادی، فکری، فرهنگی و اجتماعی است.

وی در پایان به محورهای پیشنهادی خود در جهت هم‌افزایی ظرفیت‌ها پرداخت و گفت: ایجاد فرصتهای شغلی پایدار، توسعه کارکردهای کارآفرینی، احداث و یا خرید مسکن نیازمندان به خصوص با بهره‌گیری از ظرفیت نهضت ملی مسکن، کمک به تامین جهیزیه و تسهیل ازدواج، کمک به درمان بیماران صعب العلاج و زمین گیر، فراهم کردن زمینه تحصیل دانش‌آموزان و دانشجویان نخبه و هم‌افزایی در تامین منابع قرض الحسنه، از جمله مهمترین مسائلی هستند که در کمیته امداد آنها را دنبال می‌کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • از تولید مسکن تا آخرین وضعیت ابر پروژه باغ راه حضرت فاطمه
  • بررسی روند جذب اعتبارات عمراني در آب و فاضلاب آذربایجان غربی
  • رای پارلمان اروپا به تضعیف قواعد زیست محیطی به نفع کشاورزان
  • تکرار ماجرای هاشم آغاجری؛ حکم اعدام توماج صالحی در چه شرایطی اجرا نمی‌شود؟
  • استفاده از ظرفیت مردم در راستای جهش تولید، از مهم‌ترین راهبردهای کمیته امداد فارس
  • شکست طلسم 12 ماهه با گرامی (عکس)
  • الزامات و برنامه زمانبندی تشکیل مرکز ملی داده‌های زیارت بررسی شد
  • رقابت در سنگر تیم ملی شدت گرفت (عکس)
  • واکنش جنجالی مدافع شمس‌آذر بعد از بازی با استقلال
  • تحت چه شرایطی می‌توان معامله را فسخ کرد؟