Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@05:41:51 GMT

شمار بیماران مبتلا به کرونا در زنجان به ۳۶۶ نفر رسید

تاریخ انتشار: ۳ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۴۳۸۰۹

شمار بیماران مبتلا به کرونا در زنجان به ۳۶۶ نفر رسید

دکتر پرویز قزلباش روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بیماری کرونا در این استان سیر پیش رونده دارد و تا کنون بیش از هزار نفر در بیمارستان های زنجان و دیگر مناطق استان بستری شده اند.

وی از هم استانی ها خواست، در سال جدید متفاوت از سال های دیگر، بیش از هر زمان دیگری در قطع زنجیره این بیماری همکاری داشته باشند و از طرفی با رعایت نکات بهداشتی، حدود فاصله ها و موارد دیگر  اعلام شده در تحقق بهتر این موضوع کمک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسؤول ادامه داد: اگر هر فردی بنا به دلایلی در منزل بزرگترها حضور یافت، در صورت وجود علائم بیماری از جمله تب در هریک از طرفین به هیچ عنوان نباید ملاقات از نزدیک انجام شود.

قزلباش تاکید: افراد در صورت حضور در منازل بزرگترها به ویژه پدر بزرگ و یا مادر بزرگ ها  ملاقات  کوتاه و با توجه به فاصله اعلام شده انجام دهند و از طرفی توصیه می شود کودکان را با خود همراه نکنند چرا که این قشر می توانند ناقل بدون علامت این بیماری باشند که توجه به این نکات الزامی است.

وی با تا کید بر اینکه بیماری کرونا در استان طی هفته های دوم و سوم فروردین‌ به اوج خواهد رسید، اضافه کرد: امیدواریم چنین نشود اما  اگر بیماری با وضعیت فعلی پیش برود هم بیمار بستری و هم بیماران مثبت کرونایی در استان افزایش خواهد یافت.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان ادامه داد: همراهی مردم مبنی بر ماندن در خانه و مشارکت فعالانه  در این امر می تواند روند پیشرفت بیماری را کُند نگه دارد، موضوعی که از سوی برخی شهروندان زنجانی مورد توجه قرار نمی گیرد.

وی اظهار داشت: ممکن است دوره درگیری با بیماری کرونا طولانی تر شود و امیدواریم شمار افراد مشکوک، مبتلایان و حتی فوتی های این بیماری کاهش یابد.

قزلباش خاطرنشان کرد: حوزه بهداشت و درمان این استان نیز در قالب‌های مختلف کار اصلی آموزش عمومی را به گروه های مختلف انجام دادند، هرچند این کاری است که پایان ندارد و با گذشت زمان این مهم بیشتر احساس می شود.

بر اساس اطلاعات فعلی راه‌های انتقال ویروس کرونا، جدید همانند سایر کرونا ویروس‌ها و ویروس آنفلوانزاست؛ یعنی از تماس دست آلوده به ترشحات تنفسی با چشم، بینی و دهان، از راه قطره‌های تنفسی (عطسه، سرفه و صحبت کردن چهره به چهره به مدت طولانی) است بنابراین شست‌وشوی مکرر دست‌ها بسیار توصیه می‌شود.

سخنگوی وزارت بهداشت  درمان و آموزش پزشکی نیز روز گذشته   درباره آخرین آمار ابتلای قطعی و فوت ناشی از ابتلا به ویروس کرونا در کشور اعلام کرد: تاکنون ۲۰ هزار و ۶۱۰ نفر در کشور به ویروس کرونا مبتلا شده، هزار و ۵۵۶ نفر به علت ابتلا به این ویروس فوت کرده و ۷ هزار و ۶۳۵ نفر نیز بهبود یافته‌اند.

کیانوش جهانپور افزود: بر اساس نتایج و یافته های آزمایشگاهی، از ظهر دیروز تا امروز ۹۶۶ مورد جدید ابتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شد و تعداد مبتلایان به این بیماری در کشور به ۲۰۶۱۰ نفر افزایش یافت.

برچسب‌ها کرونا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا بهداشت و سلامت کرونا بهداشت و سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۴۳۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان

به گزارش جام جم آنلاین،حمیدرضا بدیعی گفت: علاقمندان می‌توانند چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت از ساعت ۸ و ۳۰ دقیقه تا ۱۳ با مراجعه به مرکز آموزشی درمانی آنکولوژی امیر به نشانی فرهنگ شهر، روبروی استخر کوثر، در طرح «اهدای خون؛ اهدای زندگی» که با همکاری سازمان انتقال خون اجرا می‌شود، مشارکت کنند.

او خطر خونریزی مغزی، خونریزی از بینی، دهان و لثه را از جمله مشکلاتی برشمرد که بیماران مبتلا به سرطان را در صورت دریافت نکردن پلاکت خون تهدید می‌کند.

مدیر بیمارستان آنکولوژی امیر، اضافه کرد: پلاکت‌ها در کنترل خونریزی و انعقاد طبیعی خون نقش حیاتی و اساسی دارند و در بیماران مبتلا به سرطان که تحت شیمی درمانی و پیوند مغز استخوان قرار می‌گیرند، بسیار ضروری است.

دیگر خبرها

  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • دعوت برای اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • فراخوان اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس