Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@03:13:24 GMT

عصبانیت انگلیس از هجوم مردم به سوپرمارکت‌ها

تاریخ انتشار: ۳ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۴۴۷۹۳

عصبانیت انگلیس از هجوم مردم به سوپرمارکت‌ها

انگلیس روز شنبه پس از انتشار ویدیوی یک پرستار خسته، از افرادی که به دلیل شیوع ویروس کرونا به خرید وحشت زده و انبار کردن مواد غذایی می‌پردازند، خواست آرامش خود را حفظ کنند.

به گزارش ایسنا، خریداران در یک هفته گذشته که دولت انگلیس از مردم خواست در خانه بمانند و از تماس با دیگران خودداری کنند، قفسه کالاهای بسیاری از سوپرمارکتها را خالی کرده‌اند و به خرید انبوه دستمال کاغذی، پاستا و مواد غذایی منجمد پرداخته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جورج اوستیس، وزیر محیط زیست و غذای انگلیس اظهار کرد: یک میلیارد پوند (۱.۲ میلیارد دلار) غذای اضافی در سه هفته گذشته خریداری شده و فشار شدیدی را به سوپرمارکتها تحمیل کرده است. وی در یک کنفرانس مطبوعاتی از مردم خواست در هنگام خرید مسئولانه رفتار کرده و به دیگران هم فکر کنند.

با وجود این درخواستهای مکرر، قفسه‌های سوپرمارکتهای بزرگ روز شنبه از گوشت، پاستا، غذاهای کنسروی و دستمال کاغذی خالی بود. بعضی از فروشگاهها نگهبانان بیشتری گمارده و محدوده صف ویژه ایجاد کرده‌اند.

دولت مقرراتی را برای محدود کردن تحویل مواد غذایی به سوپرمارکتها وضع کرده تا به فروشگاهها برای تامین تقاضای رو به افزایش کمک کند.

در این بین ویدیویی از یک پرستار خسته مراقبتهای ویژه از کانال خبری بی بی سی پخش شد که نشان می‌داد پس از پایان شیفت کاری خود و مواجهه با قفسه‌های خالی فروشگاه غرق در اشک شده بود. استفن پاویس، مدیر پزشکی سرویس بهداشت ملی انگلیس دراین باره اظهار کرد: همه ما باید از آنچه که روی داده است، شرمسار باشیم. اینها افرادی هستند که شاید در هفته‌های آینده نیاز داشته باشیم مراقب ما و عزیزان ما باشند.

جذب هزاران فروشنده در سوپرمارکتهای انگلیس

سوپرمارکتهای انگلیس، در پی شیوع ویروس کرونا که باعث هجوم مردم برای خرید مایحتاج ضروری شده است، به منظور پاسخگویی به سیل خریداران هزاران نفر را استخدام می‌کنند.

شرکتهای زنجیره ای تسکو، آسدا، الدی و Lidl اعلام کردند در پی افزایش تقاضای خرید که باعث خالی شدن سریع قفسه‌های کالا شده است، هزاران نفر را استخدام می‌کنند.

شرکت تسکو که بزرگترین سوپرمارکت زنجیره‌ای انگلیس است، اعلام کرد ۲۰ هزار نفر را در شعبه‌هایش استخدام خواهد کرد تا حداقل در ۱۲ هفته آینده پاسخگوی افزایش بی‌سابقه تقاضای خرید مواد غذایی و سایر کالاهای مصرفی باشند.

ناتاشا آدامز، مدیر منابع انسانی تسکو در بیانیه‌ای اعلام کرد: صفحه مشاغل تسکو ۱۴۰ هزار بازدید داشته و در روزهای آینده هزاران همکار جدید به ما خواهند پیوست.

انگلیس همچنان شاهد خرید وحشت زده مردم است که از زمان گسترش شیوع بیماری کووید ۱۹، باعث خالی شدن قفسه سوپرمارکتها شده است و سوپرمارکتها از موج خرید وحشت زده مردم تحت فشار شدیدی قرار گرفته اند.

سوپرمارکتهای انگلیس برای مقابله با موج خرید وحشت زده، برای میزان خرید کالاها توسط مصرف کنندگان محدودیت گذاشته‌اند.

شرکت آسدا اعلام کرده از میان افرادی که شغلشان را به دلیل شیوع ویروس کرونا از دست داده‌اند، بیش از پنج هزار کارمند موقت استخدام می‌کند.

شرکت الدی هم به دنبال پر کردن پنج هزار پست شغلی موقت بوده و چهار هزار کارمند دائم برای فروشگاهها و مراکز توزیع خود استخدام می‌کند.

شرکت Lidl هم با اشاره به اذحام بیش از حد خریداران، اعلام کرد حدود ۲۵۰۰ نفر را به صورت موقتی برای حضور در ۸۰۰ شعبه خود در انگلیس استخدام خواهد کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کرونا در جهان خرید وحشت زده مواد غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۴۴۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکست سنگین حزب سوناک در انتخابات شوراهای شهر/حزب مخالف خواستار برگزاری انتخابات سراسری شد

به گزارش قدس آنلاین «کی‌یر استارمر» امروز جمعه در جمع خبرنگاران و حامیان حزب کارگر گفت: «ما خواهان برگزاری انتخابات سراسری هستیم. می‌خواهیم در انتخابات پیروز شویم و کشور را در مسیر پیشرفت قرار دهیم».

او در حالی این مطلب را بیان کرد که بر اساس آخرین نتایج آراء در ۳۵ شورای شهر از ۱۰۷ حوزه، حزب کارگر موفق به کسب ۳۱۹ کرسی شده است که ۵۲ کرسی نسبت به انتخابات دور قبل افزایش نشان می‌دهد.

این درحالیست که حزب حاکم محافظه‌کار با از دست دادن ۱۲۲ کرسی، ۱۱۷ کرسی تصاحب کرده و در مسیر یک شکست سنگین قرار دارد.

از طرفی احزاب کوچکتر لیبرال دمکرات و حزب سبز نیز به ترتیب با کسب ۱۸ و ۱۳ کرسی اضافی، موفق به تصاحب ۱۱۴ و ۲۱ کرسی شده‌ و تا زمان انتشار این خبر، پیروزی قابل توجهی را رقم‌ زده‌اند.

کارشناسان معتقدند که اگر انتخابات سراسری برگزار شود، حزب محافظه‌کار شکست سنگینی را تجربه خواهد کرد.

پروفسور مایکل تراشر انتخابات پژوه برجسته انگلیسی می‌گوید که تحلیل نتیجه انتخابات شوراها پیچیده اما آنچه بدیهی به نظر می‌رسد این است که محبوبیت حزب محافظه‌کار از سال ۲۰۲۱ سقوط و در مقابل حزب کارگر اعتبار چشم‌گیری را کسب کرده است.

او گفت: «این خبر بسیار بدی برای محافظه‌کاران است زیرا پیروزی آنها در انتخابات سال ۲۰۱۹ به لطف جلب حمایت مردمی بود که در همه‌پرسی سال ۲۰۱۶ به برگزیت رای دادند. اما آراء دیشب نشان می‌دهد در مناطق حامی برگزیت، رأی محافظه‌کاران حدود ۱۸ درصد کاهش یافته است».

این تحلیل‌گر انگلیسی شرایط را مشابه سال ۱۹۹۸ تشبیه کرد که محبوبیت محافظه‌کاران به رهبری جان میجر در حدی سقوط کرد که حزب کارگر به رهبری تونی بلر موفق شد با کسب ۴۱۸ کرسی در انتخابات سراسری یک رکورد تاریخی ثبت کند.

وی بیان داشت: «اگر آرای محافظه‌کاران در انتخابات سراسری آتی تا این حد کم باشد، همین سرنوشت در انتظار آن‌ها خواهد بود».

رهبر حزب کارگر انگلیس می‌گوید که دولت ریشی سوناک پشتوانه عمومی خود را از دست داده و باید انتخابات سراسری برگزار شود. او در پی تصاحب کرسی حوزه انتخابیه بلک‌پول توسط یکی از نمایندگان حزب کارگر گفت: «انتخابات میان‌دوره‌ای در این حوزه، پیام مستقیم به نخست وزیر است. مردم این منطقه از وضع آشفته و سیاست‌های شکست خورده دولت به ستوه آمده و خواهان تغییر هستند».

استارمر اضافه کرد که مردم بلک‌پول نماینده تمام مردمی هستند که خواهان برگزاری انتخابات و روی کار آمدن دولت حزب کارگر هستند.

مردم انگلیس دیروز برای تعیین نمایندگان ۱۰۷ شورای شهر، شهردار لندن، کمیسرهای ۳۷ پاسگاه پلیس و جانشین نماینده مستعفی منطقه بلک‌پول پای صندوق‌های رای رفتند. شمارش آراء هنوز به پایان نرسیده اما نتایج اولیه نشانگر پیروزی چشم‌گیر حزب کارگر است.

این درحالیست که مردم انگلیس باید ظرف چند ماه دیگر برای تعیین دولت جدید در انتخابات سراسری شرکت کنند. انتخابات سراسری در انگلیس هر پنج سال برگزار می‌شود.

زمان برگزاری این رویداد، طبق یک سنت دیرینه، در فصل بهار یا پائیز است. انتخابات باید طبق قانون حداکثر تا پیش از ۲۸ ژانویه ۲۰۲۵ (۹ بهمن) برگزار شود اما نخست وزیر انگلیس هنوز تاریخ آن را اعلام نکرده است.

حزب محافظه‌کار از سال ۲۰۱۰ میلادی سکان دولت را در دست داشته و محبوبیت آن طبق بیشتر نظرسنجی‌ها به پائین‌ترین سطح در ۴۶ سال گذشته رسیده است.

سوناک با اذعان به این مساله، وضع موجود را ناشی از تبعات همه‌گیری کرونا و جنگ در اوکراین دانسته و ادعا می‌کند که مردم این کشور طی سال‌های اخیر دوران سختی را سپری کرده‌اند.

او با بیان این ادعا که اوضاع اقتصادی کشور از ابتدای امسال (۲۰۲۴) مسیر بهبودی را طی می‌کند از مردم انگلیس خواسته است که برای پنج سال دیگر به حزب او اعتماد کنند.

این درحالیست که محافظه‌کاران با ۲۰ درصد اختلاف در بیشتر نظرسنجی‌ها هیچ شانسی برای پیروزی در انتخابات ندارند. آخرین نظرسنجی صورت گرفته توسط شبکه خبری اسکای نشان می‌دهد اگر فردا انتخابات سراسری برگزار شود ۴۳.۶ درصد مردم به حزب کارگر به رهبری «کی‌یر استارمر» و ۲۳.۲ درصد به حزب محافظه‌کار رای خواهند داد.

تحقیقات نشریه گاردین هم حاکیست که حزب کارگر می‌تواند ۴۵۸ کرسی پارلمان را کسب و یک رکورد تاریخی در صحنه سیاسی انگلیس ثبت کند.

در مقابل حزب حاکم محافظه‌کار با خطر حذف شدن در بیشتر حوزه‌های انتخابیه مواجه است و پیش‌بینی می‌شود که تنها ۹۰ کرسی در انتخابات کسب کند.

این روزها زمزمه برگزاری انتخابات سراسری در ماه جولای، یعنی پیش از تعطیلات تابستانی پارلمان سر زبان‌ها افتاده است. سوناک هم این ایده را نه تائید و نه رد نکرده است.

نخست وزیر انگلیس یکشنبه گذشته در گفت‌ وگوی تلویزیونی اعلام کرد که انتخابات زمانی برگزار می‌شود که گزینه‌ها برای مردم روشن باشد. او از پاسخ به پرسش مجری شبکه خبری اسکای درباره احتمال برگزاری انتخابات در ماه جولای، طفره رفت و گفت: «نگاه کنید، وقتی نوبت به یک انتخابات عمومی می‌رسد، من چندین بار در مورد آن صحبت کرده‌ام و چیزی بیشتر از آنچه گفته‌ام، نمی‌گویم».

زمانی که مجری درباره این پرسش پافشاری کرد، وی پاسخ داد: «شما می‌توانید از سخنان من هر نتیجه‌ای را بگیرید اما من تکرار می‌کنم، انتخابات سراسری هنگامی خواهد بود که گزینه‌ها برای مردم روشن باشد».

به هر روی مردم انگلیس ظرف ماه‌های آینده پای صندوق‌های رای خواهند رفت تا درباره سرنوشت سیاسی این کشور تصمیم‌گیری کنند و طبق بیشتر نظرسنجی‌ها حزب حاکم محافظه‌کار روزهای پایانی خود را در قدرت سپری می‌کند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • بنگاه دروغ پراکنی انگلیس
  • تجمع ضد آمریکا و انگلیس در بورکینافاسو
  • فیلم قدیمی؛ ترفند افراد خلخالی برای هجوم به خانه مردم!
  • عصبانیت کیهان از ارسال کمک‌های مردمی به حساب عبدالحمید
  • عصبانیت کیهان از ارسال کمک های مردمی به حساب مولانا عبدالحمید /یکی از افراد نزدیک به او و خانواده اش در هتل های گران‌قیمت تهران اقامت داشتند
  • عصبانیت لاپورتا از شکست بارسا: باورم نمی‌شود
  • لحظه سوت پایان بازی ایپسویچ؛ هجوم تماشاگران به داخل زمین و جشن صعود به لیگ برتر انگلیس
  • تاثیر عجیب این ویتامین روی عصبانیت
  • شکست سنگین حزب سوناک در انتخابات شورا‌های شهر
  • شکست سنگین حزب سوناک در انتخابات شوراهای شهر/حزب مخالف خواستار برگزاری انتخابات سراسری شد