Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه استقلال بعداز استعفای فتحی ، با سرپرستی خلیل زاده و فتح الله زاده ادامه داد و اکنون بعد از استعفای فتح الله زاده مدیری بالای سر خود نمی بیند.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

استقلال تهران باشگاهی با قدمتی ۷۴ساله روزهای سخت و دشواری را در این چندساله سپری کرده است. مشکلاتی که به نظر می رسد تمامی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱۹آذر ۹۸ بعد از کش و قوس های فراوان در رابطه با رفتن استراماچونی با استعفای فتحی موافقت شد و خیلی زود تصمیم برآن شد خلیل زاده سرپرست استقلال شود.

استقلال که تا صدرنشینی لیگ نیز رسیده بود بعد از تغییرات متعدد اعضای هیئت مدیره و مدیرعامل در این ماه ها و رسیدن صندلی سرپرستی به فتح الله زاده بعد از مدت کوتاهی دوباره بی مدیر شد. در حال حاضر اما با توجه به احکام جدید وزارت ورزش، حجت نظری و احمد سعادتمند به باشگاه استقلال اضافه شده اند تا کنار خلیل زاده (عضوهیئت مدیره و رئیس و سرپرست باشگاه) کار را پیش ببرند. البته مدیرعامل استقلال هنوز انتخاب نشده و همه چیز در حد گمانه زنی است. جالب اینکه در اردوی رقیب همیشگی درست ۲۴ساعت بعد از استعفای مدیرعامل سریعا سرپرست مدیرعاملی معرفی شد و اعضای هیئت مدیره با جلسه با سرمربی و سرپرست تیم و حضور در محل تمرینات اوضاع باشگاه را در دست گرفتند.

در حال حاضر فشار طلبکاران خارجی ، سررسید تعهدات داخلی به بازیکنان ،نفس استقلال و هواداران این تیم را به شماره انداخته و هوادار دل چرکین از همه جا از “مهندسی موضوع “صحبت می کند. این درحالیست که پرسپولیس با وجود همه مشکلات به دلیل ثبات در کادر در این مدت به حق ۷جام گرفته و به فینال لیگ قهرمانان آسیا رسیده است و اگرچه آنها نیز مشکلات خود را دارند اما برخلاف استقلال که جز در مدت کوتاه حضور فتح الله زاده نزدیک به ۴ ماه بدون مدیر مانده ،حداقل تکلیفش با خودش روشن است.

در این شرایط صحبتهایی مبنی بر حضور یک مدیرعامل خارج از حوزه فوتبال برای مدیریت استقلال به گوش می رسد. فردی که مدیر یک کارخانه مشهور صنایع غذایی است.

در عین حال فرد دیگری که ظاهرا به بازگشت به استقلال علاقه دارد، موسوی عضو سابق هیئت مدیره است که با مجادله با وزیر از استقلال بیرون رفت.او در حال حاضر حمایت برخی بازیکنان و سرمربی تیم را همراه خود دارد. در عین حال احمد سعادتمند عضو جدید هیئت مدیره هم عزم خود را برای مدیریت استقلال جزم کرده و باید دید کدام یک از این گزینه ها تبدیل به فرد اول اجرایی باشگاه خواهند شد.

شما هم نظر خود را با ما در میان بگذارید. فکر می‌‌کنید کدام مدیر و یا کدام شخص می‌تواند مرد اول اجرایی باشگاه برای عبور از بحران باشد؟

کامنتهای شما با حداقل زمان به نمایش در خواهد آمد تا شاید تاثیری بر نظر تصمیم گیران مدیریت کلان استقلال بگذارد.

استقلال تهران

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: استقلال استقلال اسماعیل خلیل زاده علی فتح الله زاده فتح الله زاده هیئت مدیره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۴۶۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وکیل جوان و سرپرست موقت هم از استقلال رفتنی است

سمیعی با تصمیم فوریتی هیات مدیره جایگزین خطیر شد ولی ظاهرا تغییرات زیادی در پایان این فصل در استقلال انجام خواهد شد و هیچ فردی از مدیران فعلی در راس آبی‌ها ابقا نخواهد شد.

به گزارش تابناک ورزشی؛ فرشید هاشم سمیعی وکیل جوانی که توسط مصطفی آجورلو به استقلال آورده شد و چندی قبل علی خطیر را یک مدیر نخبه قلمداد کرده بود، حالا جانشین او شده و با حکم موقت در استقلال کار می‌کند. آنچه مسلم است هیات مدیره استقلال باز هم تغییر خواهد کرد و با دستور مالک جدید باشگاه، افراد جدیدی خواهند آمد که در قواره این باشگاه بزرگ باشند نه اینکه اولین تجربه مدیریت شان، هیأت مدیره استقلال باشد.

سمیعی که به نوعی معاون خطیر بود باید همراه با او از باشگاه می‌رفت، اما این کار را نکرد، همانطور که بعداز آجورلو هم سرجایش ماند تا توسط حجت کریمی کنار گذاشته شود.

سپس او توسز کانال های ناشناخته، به حمید سجادی وصل شد و در استقلال به هیات مدیر ارتقا یافت. باید پذیرفت همان‌طور که خطیر در استقلال ماندنی نشد، سمیعی هم خیلی در باشگاه استقلال ماندگار نخواهد بود. سمیعی با مصاحبه های زیاد ، چهره رسانه ای پیدا کرد و طوری حرف زد که کانال های هواداری استقلال می پسندند. او در پی محبوبیت، بارها به تیم رقیب تاخت و چهره یک مدیر علمی را نداشت و بیشتر به درد جدال‌های هواداری خورد.

کاملا مشخص است که استقلال تغییرات مدیریتی دیگری هم در راه دارد البته به خطیر هم ایراداتی وارد بود. شاید او باید هر طور شده با نکونام تعامل می‌کرد و شاید نکونام هم باید به سمت تعامل می‌رفت، اما به هر حال قابل پیش بینی بود که حداقل یکی از این دو نفر آخر فصل را نمی‌بیند. 

در کوتاه مدت نگاه‌ها به قهرمانی لیگ است، اما انتظار می‌رود مدیران هلدینگ خلیج فارس یک مدیرعامل قوی برای تیمشان انتخاب کنند کسی که با کادر فنی تعامل داشته باشد و اشتباهات مدیران قبلی استقلال را هم تکرار نکند. این فرد هر که باشد قطعاً فرشید سمیعی نیست.

دیگر خبرها

  • استقلال در 10 سال به اندازه 30 سال مدیرعامل عوض کرد
  • شما مدیرعامل استقلال نخواهی شد! | تصمیم مالک جدید برای آبی ها در پایان فصل
  • مدیرعامل آینده باشگاه استقلال مشخص شد؟
  • مدیرعامل آینده استقلال مشخص شد
  • وکیل جوان و سرپرست موقت هم از استقلال رفتنی است
  • پاسخ به مهم‌ترین پرسش هواداران استقلال؛ مدیرعامل آینده آبی‌ها کیست؟
  • مدیرعامل پرخرج اما قهرمان در راه استقلال؟ | چه کسی جایگزین خطیر می‌شود؟
  • مدیرعامل آینده آبی‌ها کیست؟
  • مدیرعامل آینده آبی‌ها مشخص شد؟
  • مدیرعامل آینده آبی‌ها مشخص شد