Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین،  به نقل از سازمان برنامه و بودجه، محمدباقر نوبخت در دومین جلسه ستاد برنامه‌ریزی و راهبری جهش تولید که با حضور نمایندگان دستگاههای مختلف در سازمان برنامه و بودجه برگزار شد گفت: ۷۰ هزار میلیارد تومان اعتبارات عمرانی، ۴۰ هزار میلیارد تومان منابع مختلف موجود در بودجه و همچنین سرمایه گذاری ۱۰۰ هزار میلیاردی شرکتهای دولتی بخشی از منابع قابل استفاده در راستای حمایت از پروژه‌هایی است که در راستای جهش تولید اولویت‌بندی خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایسنا که این خبر را منتشر کرده می‌افزاید، رئیس ستاد برنامه ریزی و راهبری جهش تولید گفت: این منابع ۲۰۰ هزار میلیارد تومانی جدا از منابعی است که می‌توان از طریق سیستم بانکی و هم چنین آورده بخش خصوصی در راستای تحقق برنامه‌های جهش تولید استفاده کرد.

پیش‌نویس اولیه سند آمایش سرزمینی

وی با بیان اینکه در یک اقدام فشرده طی دو سال اخیر پیش‌نویس اولیه سند آمایش سرزمینی فراهم شده است گفت: استفاده از این سند نیز در تحقق سیاست جهش تولید بسیار موثر است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه تاکید کرد:  اواخر هفته جاری جلسه بعدی ستاد راهبری و برنامه‌ریزی جهش تولید برگزار خواهد شد و در این جلسه ضمن دریافت نقطه نظرات دستگاه‌ها، گزارشی از ظرفیت و پتانسیلهای قابل توجه ۳۱ استان نیز ارائه خواهد شد.
 نوبخت با بیان اینکه در جلسه امروز ماموریتهای پنج گانه برای دستگاه‌های مختلف عضو ستاد تعیین شد گفت: سیاست جهش تولید همراهی کننده برنامه‌های موجود و در دست اقدام است و بر این اساس دو برنامه اشتغال و تولید با هدف ایجاد یک میلیون شغل و همچنین تکمیل بیش از ۷۰۰ پروژه اقتصاد مقاومتی در سال ۱۳۹۹ با قوت ادامه پیدا خواهد کرد.

تاکید بر تکمیل پروژهای اقتصادی نیمه تمام

وی با تاکید بر تکمیل طرحهای اولویت دار نیمه کاره با هدف افزایش بهره‌وری پروژه‌ها در کشور گفت: منابع کشور بایستی به طرحهایی اختصاص یابد که اگر زودتر به بهره برداری برسند بخشی از نیازهای کشور را به صورت فوری برطرف خواهند کرد. به عنوان مثال تکمیل آزادراه تهران شمال حدود ۲۰ سال طول کشیده و ارزش منابع صرف شده به قیمت جاری حدود ۱۲ هزار میلیارد تومان بود، اما در نهایت با تخصیص ۳۰۰میلیارد تومان قطعه یک آزاد راه به بهره برداری رسید.

تحقق رشد اقتصادی هشت درصدی در بخش کشاورزی

او با اشاره به ظرفیتهای قابل توجه  بخش کشاورزی در حوزه تولید گفت: در سال گذشته رشد اقتصادی هشت درصدی در بخش کشاورزی محقق شد؛ هرچند ما در این سال در حوزه نفت شاهد کاهش رشد بودیم اما بخش کشاورزی جهش قابل توجهی داشت؛ به همین منظور برنامه هایی که از سوی وزارت جهاد کشاورزی ارائه می شود با پشتیبانی مالی سازمان برنامه و بودجه می تواند منجر به تحقق جهش تولید در بخش کشاورزی شود.

ارکان اصلی ستاد  برنامه ریزی و راهبری جهش تولید

در دومین جلسه ستاد برنامه ریزی و راهبری جهش تولید، اعضای ستاد از جمله نمایندگان قوه قضائیه، مرکز پژوهشهای مجلس، معاونت علمی و فناوری، بانک ‌مرکزی، وزارت نیرو، وزارت جهاد کشاورزی، مرکز آمار وسایر دستگاه های اجرایی ذیربط حضور داشتند.

در این جلسه پورمحمدی، معاون اقتصادی سازمان برنامه و بودجه و همچنین دبیر ستاد برنامه ریزی و راهبری جهش تولید گفت: طبق فرمایش مقام معظم رهبری سازمان برنامه و بودجه، مرکز پژوهشهای مجلس، معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور و قوه قضاییه ارکان اصلی ستاد  برنامه ریزی و راهبری جهش تولید هستند.
 پورمحمدی گفت: همچنین اعضای شورای اقتصاد به همراه چند نهاد انقلابی از جمله بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی فرمان امام(ره) و سازمان بسیج مستضعفین نیز  به جمع این ستاد اضافه شده‌اند تا فرمایش مقام معظم رهبری هر چه سریع‌تر محقق شود.
وی افزود: معاونتهای سازمان برنامه و بودجه از تمامی ظرفیت خود برای پیشبرد اهداف ستاد استفاده خواهند کرد. همچنین روئسای سازمان برنامه و بودجه استانها به عنوان بازوهای پیش برنده برنامه‌ها تصویب شده در استانها ایفای نقش خواهند کرد.

سال ۱۳۹۹ از سوی مقام معظم رهبری سال "جهش تولید" نامگذاری شده است.

کد خبر 494734 برچسب‌ها اقتصاد

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: اقتصاد ستاد برنامه ریزی و راهبری جهش تولید سازمان برنامه و بودجه هزار میلیارد تومان بخش کشاورزی برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۵۰۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس مرکز آمار ایران تغییر کرد

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در جلسه شورای معاونان و مدیران سازمان، رؤسای جدید «مرکز آمار ایران»، «امور سلامت و رفاه اجتماعی» و امور تازه تأسیس «مشاوران و پیمانکاران» سازمان را منصوب کرد و گفت: این تغییرات با رویکرد تحول‌گرایی و در مسیر تحقق شعار امسال گرفته است.

به گزارش ایرنا از سازمان برنامه و بودجه، «داود منظور» در جلسه شورای معاونان و مدیران سازمان که عصر روز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت‌ماه برگزار شد، با بیان اینکه امور «نظام فنی اجرایی، مشاوران و پیمانکاران» سازمان برنامه و بودجه کشور دارای گستره وسیعی از وظایف و فعالیت‌ها بود، افزود: برای جلوگیری از تراکم کارها در یک امور و تسریع در رسیدگی به درخواست‌های مشاوران و پیمانکاران و تسهیل تعاملات در این امور، دو امور «نظام فنی اجرایی» و «مشاوران و پیمانکاران» ایجاد شده است.

معاون رئیس‌جمهور گفت: هدف از انتصاب‌های جدید در سازمان برنامه و بودجه، تقویت توان مدیریتی سازمان و همچنین کمک به بهبود فضای مشارکت مردمی، تسهیل ارتباطات مردمی و تسریع پاسخگویی و رسیدگی به درخواست‌های ارباب رجوع است.

وی ضمن قدردانی از زحمات و تلاش‌های ارزشمند «داریوش ابوحمزه» در دوران ریاست مرکز آمار ایران، «غلامرضا گودرزی» را به عنوان سرپرست این مرکز منصوب کرد.

گودرزی، عضو هیات علمی دانشگاه و استاد تمام رشته مدیریت و دارای درجه دکترای تحقیق در عملیات از دانشگاه تربیت مدرس است.

منظور همچنین ضمن تشکر از خدمات و تلاش‌های «رضا عوض‌پور» در دوران ریاست امور سلامت و رفاه اجتماعی، «محمد پیکان‌پور» را به عنوان سرپرست این امور منصوب کرد.

پیکان‌پور عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است و پیش از این به عنوان مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل در سازمان غذا و دارو فعالیت می‌کرده است. وی دارای دکترای عمومی داروسازی از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و دکترای تخصصی اقتصاد و مدیریت دارو از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه همچنین «محمدجواد هادی دهکردی» را نیز به عنوان سرپرست امور مشاوران و پیمانکاران منصوب کرد.

دهکردی دانش‌آموخته رشته مهندسی مکانیک بوده و پیش از این به عنوان معاون تسهیل تجاری و توسعه کاربردها در مرکز توسعه تجارت الکترونیک وزارت صنعت، معدن و تجارت فعالیت می‌کرده است.

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده خاص کادر درمان
  • مرحله دوم واگذاری اختیارات از ستاد به صف در دانشگاه تهران آغاز شد
  • تقویت بنیه تولید داخلی کشور لازمه توسعه اقتصادی است
  • رئیس مرکز آمار ایران تغییر کرد
  • فرهنگ جهادی و تفکر بسیجی راهکار تحقق «ما می توانیم»
  • اختصاص ۴۵ هزار هکتار زمین به طرح نهضت ملی مسکن در کشور
  • رئیس مرکز آمار تغییر کرد
  • کارکرد انتقادی و راهبری فیلم های مستند کمرنگ شده است
  • پیکانپور از سازمان غذا و دارو رفت
  •  اختصاص ۴۵ هزار هکتار زمین به طرح نهضت ملی مسکن در کشور