Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون مدیرکل بحران استان ایلام گفت: فعالیت پایگاههای سلامت (تب سنجی) در ورودی ها و خروجی های شهرهای استان مورد ارزیابی قرار می گیرند.

«محسن چراغی پور» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در دهلران، اظهار کرد: باتوجه مصوبه ستاد سلامت و مبارزه با ویروس کرونا، ایجاد پایگاه سلامت تب سنجی در ورودی ها و خروجی های شهرهای استان به ویژه شهرستانهای دهلران ، چرداول، ایوان و دره شهر الزامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی تصریح کرد: ستاد بحران استانداری ایلام فعالیت این پایگاه ها را  بررسی و ارزیابی فعالیت ها، مورد قرار می دهد و نحوه فعالیت این اکیپ ها  رصد می کند.

 

چراغی پور گفت: در بازدیدی که از مسیرهای ایلام به مهران و  تا انتهای حوزه استحفاظی شهرستان دهلران صورت گرفت، خوشبختانه  بسیاری از مسیرها  خلوت و تردد خودروها انگشت شمار بود.

 

معاون مدیرکل بحران استانداری ایلام بیان کرد: در این بازدید که در مسیرهای مواصلاتی این شهرستانها صورت گرفت، علی رغم  وجود طبعیت سرسبز، شهروندان در راستای کنترل بیماری کرونا در منازل خود مانده اند که این اقدام همگانی شهروندان جای تقدیر دارد.

 

 وی گفت:  تنها مشکل ما در درون شهرهاست که متاسفانه تاکنون شهروندان عزیز پویش «در خانه بمانیم» را به طور صد درصد رعایت‌ نمی کنند که انتظار می رود شهروندان در این راستا برای سلامت خود،خانواده و جامعه همکاری لازم را داشته باشند.

 

لازم به ذکر است که معاون مدیر کل بحران استانداری ایلام از پایگاه های سلامت و تب سنجی شهرستان های مهران، دهلران (سپتون)، آبدانان و دره شهر بازدید کرد.

پایان پیام/684

منبع: شبستان

کلیدواژه: مقابله با کرونا پیشگیری از شیوع ویروس کرونا ویروس کرونا بحران استان تب سنجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۵۰۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار درباره فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران در مورد فعالیت سامانه بارشی در استان بویژه ارتفاعات هشدار داد و گفت: کشاورزان تمهیدات لازم را در نگهداری از محصولات زراعی و باغی اتخاذ کنند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حامد یزدی‌مهر بعدازظهر امروز (چهارشنبه 12 اردیبهشت) از صدور هشدار زرد هواشناسی مبنی بر فعالیت سامانه بارشی به همراه ناپایداری‌های محلی خبر داد و اظهار کرد: طبق پیش‌بینی سازمان هواشناسی فعالیت این سامانه از فردا پنج‌شنبه 13 اردیبهشت‌ماه آغاز و تا پایان روز شنبه 15 اردیبهشت‌ماه پایان خواهد یافت.

وی افزود: طبق پیش‌بینی‌های صورت گرفته ازسوی کارشناسان هواشناسی باید منتظر رگبار باران رعدوبرق، وزش باد شدید و در برخی نقاط، گردوخاک و احتمال وقوع تگرگ به‌ویژه در ساعات بعد از ظهر و شب در کل استان تهران به‌ویژه ارتفاعات باشیم.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران به همه مردم به‌ویژه ساکنین ارتفاعات توصیه کرد که بر اساس هشدار صادر شده و توصیه های مدیریت بحران به هنگام فعالیت سامانه بارشی از تردد غیرضروری در جاده‌ها پرهیز کنند و در حین تردد نیز احتیاط لازم را داشته باشند.

وی با تاکید بر استحکام بخشی به سازه‌های موقت، سبک و ناپایدار گفت: لازم است این اقدامات انجام شود چرا که در صورت عدم استحکام کافی شاهد حوادث ناگواری خواهیم بود.

یزدی مهر اجتناب از صعود به ارتفاعات و کار در مناطق مرتفع را نیز مورد تاکید قرار داد و گفت: کوهنوردان و افرادی که در ارتفاع کار می‌کنند هوشیار باشند و از صعود به ارتفاعات به طور جدی خودداری کنند.

وی پرهیز از اسکان در حاشیه رود‌ها و مسیل‌ها، قرار گرفتن در لبه پشت‌بام و مجاور سازه‌های موقت و ساختمان‌های نیمه‌کاره را از دیگر توصیه‌های لازم به شهروندان برشمرد و گفت: لازم است که دستگاه‌های امدادی نیز آمادگی خود را در این خصوص ارتقا دهند.

وی در خصوص احتمال بارش تگرگ نیز هشدار داد و تاکید کرد: کشاورزان عزیز در نگهداری از نهال‌ها، درختان آسیب‌پذیر و محصولات باغی و زراعی تمهیدات لازم را بیاندیشند.

ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در تمام دستگاه‌های اجرایی

یزدی‌مهر بر ضرورت خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و اطمینان از لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، نیز تاکید کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۹۸ درصد پذیرفته شدگان ان. جی. ال دهلران بومی هستند
  • هشدار درباره فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران
  • وضعیت مبلغان کشور در ماه رمضان از زبان مدیرکل تبلیغ عمومی/ استقبال بی‌نظیر «تبلیغ اولی‌ها»
  • فعالیت کارگران سرزندگی و زیبایی را به شهر و شهروندان هدیه می‌دهد
  • بحران غذادهی غیراصولی به سگ‌های بلاصاحب ادامه دارد
  • آزمایشگاه ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • آغاز طرح غربالگری بینایی‌سنجی کودکان ۳ تا ۶ سال در کرمانشاه
  • آزمایشگاه های بالینی پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • ۲ هشدار هواشناسی در هرمزگان صادر شد
  • خرید شبانه روزی گندم از کشاورزان دهلران