Web Analytics Made Easy - Statcounter

آبایی هزاوه گفت: استان مرکزی در حوزه کارگری پایان سال آرامی را پشت سر گذاشت.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، «محمد تقی آبایی هزاوه» ضمن تبرک به مناسبت سال جدید و آرزوی سلامتی و سعادت برای همه هموطنان به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اراک گفت: استان مرکزی در حوزه کارگری پایان سال آرامی را پشت سر گذاشت و حقوق و مزایایی اکثر شرکت ها و صنایع پرداخت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی با اشاره به اینکه شرکت های دارای حقوق معوق در پایان اسفند ماه ۹۸ با ۲۷ واحد، نسبت به اسفند ۹۷ که ۵۱ واحد بود ۴۸درصد کاهش نشان می دهد، افزود: از نظر تعداد ما ه ها در اسفند ۹۸ مجموعا ۸۶ ماه حقوق معوق داشتیم که نسبت به ۹۷ که ۱۷۲ ماه بوده ۵۰درصد کاهش داشتیم.

 

وی افزود: از نظر تعداد کارگر دارای حقوق معوق، اسفند ۹۸، تعداد ۱۱۹۷ کارگر دارای حقوق معوق بودن که نسبت به سال ۹۷ که ۵۱۱۷کارگر بود ۷۶درصد کاهش نشان میدهد.

 

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: از مجموع ۱۲ شهرستان استان ۵ شهرستان آشتیان، خنداب، فراهان، کمیجان و محلات هیچ شرکت دارای حقوق معوق نداشتند.

 

مدیر کل تعاونف کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی اضافه کرد: شهرستان ساوه با ۸ شرکت و بعد از ان اراک با ۶ شرکت بیشترین واحدهای دارای حقوق معوق را به خود اختصاص دادند.

 

آبایی هزاوه با بیان اینکه در شهرستان ساوه نیز شرکت نوردلوله و شرکت پروفیل صفا که چندین سال بود هرساله ۴ تا ۵ ماه حقوق معوق داشت، در سال ۹۸ تا پایان بهمن ماه با پرسنل تسویه کرده، گفت: پیش بینی میشود با بهره برداری از خط تولید جدید ان در سال ۹۹ بیش از ۵۰۰ فرصت شغلی جدید در سال ۹۹ در شهرستان ساوه ایجاد کند.

 

این مقام مسئول همچنین اضافه کرد: 12 واحد تولیدی نیز در استان مرکزی به جهت شیوع ویروس کرونا و اهمیت سلامت کارگران و کارمندان در اسفند ماه زودتر از موعد البته با پرداخت حقوق ومزایای کامل پرسنل تعطیل کردند.

وی خاطر نشان کرد: واحدهای بزرگ و مشکل دار اراک مثل هپکو و آذر آب نیز حقوق تا پایان بهمن ماه پرسنل همراه با پاداش اخر سال را پرداخت کردند.

پایان پیام/177

منبع: شبستان

کلیدواژه: مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی دارای حقوق معوق استان مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۵۱۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک مرکزی: تورم کاهشی می‌شود | کاهش رشد پایه پولی به ۲۸.۱ درصد

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، نرخ رشد پایه پولی در سال ۱۴۰۲ روند نزولی قابل توجهی را تجربه کرد به طوری که نرخ این شاخص مهم پولی و تاثیرگذار در تورم نسبت به رقم فروردین سال ۱۴۰۲ که ۴۵ درصد بود با ۱۶.۹ واحد درصد کاهش، در پایان اسفندماه ۱۴۰۲ به ۲۸.۱ درصد رسید.

بانک مرکزی با انتشار آمارهای جدید از پایه پولی و رشد نقدینگی اعلام کرد: کاهش قابل توجه رشد پایه پولی در سال ۱۴۰۲ همراه با کاهش رشد نقدینگی در این سال، بخوبی حاکی از توفیق بانک مرکزی در کنترل کل‌های پولی و ایجاد شرایط لازم برای کاهش نرخ تورم در سال جاری و سال‌های آتی است. بر اساس آمارهای مقدماتی، حجم پایه پولی در پایان اسفندماه ۱۴۰۲ به رقم ۱۱۰۷۷.۰ هزار میلیارد ریال رسید.

تداوم کاهش نرخ رشد نقدینگی و دستیابی به اهداف پیش بینی شده

بر اساس این گزارش، نرخ رشد نقدینگی نیز طی یک روند نزولی از ۴۰.۶ درصد در پایان سال ۱۳۹۹ و ۴۲.۸ درصد در پایان مهرماه سال ۱۴۰۰ به ۳۱.۱ درصد در پایان سال ۱۴۰۱ و ۲۴.۳ درصد در پایان سال ۱۴۰۲ رسید که این امر، بیانگر توفیق کامل بانک مرکزی در کنترل رشد نقدینگی و حصول اهداف تعیین شده است.

بر اساس آمارهای مقدماتی، حجم نقدینگی در پایان اسفندماه ۱۴۰۲ به رقم ۷۸۸۰۸.۹ هزار میلیارد ریال رسید. لازم به اشاره که دستیابی به رقم رشد نقدینگی ۲۴.۳ درصد در پایان سال ۱۴۰۲، در شرایطی حاصل شده است که رقم رشد نقدینگی سالانه زیر ۲۵ درصد آخرین بار در سال ۱۳۹۷ (۲۳.۱ درصد) محقق شده بود.

«همتی» برای چاپ پول نیست! | آمارهای واقعی از وضعیت پولی کشور

بدیهی است که کاهش رشد نقدینگی به عنوان یکی از عوامل اصلی شکل‌دهی به تورم، نقش مهمی را در کاهش نرخ تورم در سال جاری و سال‌های آتی ایفا خواهد کرد.


کاهش قابل توجه شاخص های پول و شبه پول و انتظار کاهش تورم در ماه‎های آتی

مروری بر عملکرد اجزای نقدینگی حاکی از آن است که رشد پول (بخش سیال نقدینگی) در سال ۱۴۰۲ نیز بطور قابل توجهی کاهش یافته و از ۶۵.۲ درصد در پایان سال ۱۴۰۱ به ۱۷.۵ درصد در پایان اسفندماه ۱۴۰۲ رسیده است.

در مجموع، روند نزولی قابل توجه رشد نقدینگی و رشد پول، مؤید آن است که در سایه ثبات ایجاد شده در سال ۱۴۰۲، از شدت انتظارات تورمی فعالین اقتصادی کاسته شده و در نتیجه انتظار می‌رود که نرخ تورم در ماه‌های آتی ارقام پایین‌تری را ثبت کند.


لازم به اشاره است ضریب فزاینده نقدینگی نیز در پایان اسفندماه ۱۴۰۲ نسبت به پایان اسفندماه ۱۴۰۱، معادل ۲.۹ درصد کاهش یافته و به رقم ۷.۱۱۲ رسیده است.

در مجموع کاهش رشد نقدینگی، کاهش رشد پایه پولی، کاهش رشد پول و نیز تنزل ضریب فزاینده نقدینگی همگی دلالت بر اثربخشی سیاست های پولی بانک مرکزی مبتنی بر استفاده ترکیبی از کلیه ابزارهای سیاست های پولی دارد که این موضوع نه تنها در سال گذشته بلکه به صورت موثرتری می‌تواند تاثیر منجر به تداوم پایدار روند نزولی نرخ تورم در دوره های زمانی آتی داشته باشد.

کد خبر 849585 برچسب‌ها اقتصاد - تورم خبر مهم بانک مرکزی نقدینگی

دیگر خبرها

  • رئیس فراکسیون کارگری مجلس: درخواست ابطال مصوبه دستمزد کارگران به دیوان عدالت اداری داده شده
  • ایران در حوزه صادرات توانمندی‌های فناوری در تراز بین المللی قرار گرفته است
  • رشد ۲۸.۲ درصدی تسهیلات بانکی در ۱۴۰۲/ رقم رشد نقدینگی ۲۴.۳ درصد در پایان سال ۱۴۰۲
  • کارگران درخواست ابطال افزایش ۳۵ درصدی حقوق را به دیوان عدالت اداری داده اند
  • مژده به کارگران ، مجلس بیخیال تعیین حقوق کارگری شد
  • ۲۸ پروژه نیمه‌کاره حوزه کتابخانه‌های عمومی در مازندران
  • بانک مرکزی: تورم کاهشی می‌شود | کاهش رشد پایه پولی به ۲۸.۱ درصد
  • یک اتفاق جدید درباره افزایش حقوق بازنشستگان / تکلیف همسان‌سازی حقوق بازنشستگان چه شد؟
  • شیوه نامه افزایش حقوق و دستمزد سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد تشریح شد
  • فیش حقوقی جدید بازنشستگان صادر شد