Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین طراوات فاخری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه، اظهار داشت: شیوع گسترده ویروس کرونا تمام بخش‌های جامعه را تهدید می‌کند، اما در این میان خانم‌های باردار به توجه ویژه‌ای نیاز دارند.

وی ادامه داد: مادران باردار در صورت مواجهه با علائمی شایع آلوده شدن به کرونا ویروس از جمله سرفه، گلودرد، تب، لرز، تنگی نفس، علائم گوارشی شبیه اسهال، درد عضلانی، اختلاط در حس بویایی نیازمند توجه و مراقبت بیشتری هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این متخصص زنان و زایمان ادامه داد: در زنان باردار تهوع و استفراغ به‌خصوص اگر صبحگاهی باشد جزء علائم یک حاملگی طبیعی است و نشانه سلامت بارداری است، در این گروه هدف تا زمانی که علائم اختصاصی کرونا (علائم تنفسی) بروز نکند، جای نگرانی نیست.

وی در خصوص تهوع و استفراغ مادران باردار، اضافه کرد: اگر قابل تحمل است تحمل کنند چرا که جزء علائم طبیعی بارداری است اگر نه براساس تشخیص پزشک معالج از داروهای مخصوص ضدتهوع استفاده کنند، استفاده از مایعات را کمتر کنند، از خوردن غذاهای شیرین خودداری کنند، و عده‌های غذایی را بیشتر و حجم  غذا را کمتر کنند.

فاخری در توضیح تفاوت تنگی نفس بارداری با تنگی نفس کرونا، گفت: تنگی نفس معمولا جزء علائم ابتدایی حاملگی است، البته همیشه نمی‌تواند طبیعی باشد با مراجعه با متخصص زنان این مشکل بررسی می‌شود.

وی ادامه داد: هنگامی که فشار شریانی اکسیژن افت پیدا کند و از سوی همراه با افزایش تعداد تنفس در حد ۲۳ تا ۳۰ تنفس باشد شک به کرونا بیشتر می‌شود.

احتمال انتقال کوید ۱۹ از مادر به جنین اثبات نشده است

این متخصص زنان و زایمان در پاسخ به این سئوال که آیا کرونا ویروس در دوران بارداری از مادر به جنین منتقل می‌شود؟، گفت: طبق شواهد و مطالعات که براساس دو مقاله به چاپ رسیده، شواهدی از انتقال ویروس کوید ۱۹ از مادر به جنین از طریق جفت و بندناف مشاهده نشده است.

وی تصریح کرد: انتقال ویروس از شیر مادر نیز تاکنون طبق مطالعات مشاهده نشده، اما اگر مادری مبتلا به کرونا است باید به خاطر رعایت فاصله بهداشتی شیردهی را قطع کند.

فاخری در خصوص شایعه سزارین کردن مادران باردار به خاطر شیوع ویروس کرونا، گفت: خیر این صحت ندارد، مادران باردار می‌توانند به صورت طبیعی زایمان کنند، طبق مقالات منتشر شده در چین، مادرانی که مبتلا به کرونا مثبت بوده به دلیلی اینکه از روش انتقال این ویروس از داخل کانال زایمان اطمینان نداشتند، عمل سزارین انجام داده‌اند.

وی به خانم‌های باردار توصیه کرد، که از کرونا نترسند ولی آن را جدی بگیرند و توصیه‌های احتیاطی را از جمله شست‌وشو مکرر دست‌ها به مدت ۲۰ ثانیه، رعایت فاصله بهداشتی، پرهیز از حضور در مجامع عمومی برای محافظت از خودشان در برابر ویروس را رعایت کنند.

کد خبر 494811 برچسب‌ها كرونا در ايران استان کرمانشاه

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران استان کرمانشاه مادران باردار تنگی نفس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۵۲۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تا کنون موردی از بیماری «تب کریمه کنگو» در لرستان مشاهده نشده است

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی زبردست امروز سه‌شنبه در گفت‌وگو با رسانه‌ها، اظهار داشت: بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یک بیماری ویروسی و مشترک بین انسان و دام است که از راه‌های مختلف به انسان انتقال پیدا می‌کند.

وی تصریح کرد: باتوجه‌به فرارسیدن فصل بهار و تابستان و افزایش میزان زاد ولد حشرات و انگل‌های خارجی امکان انتقال بیماری از جمعیت دامی به جوامع انسانی وجود دارد.

مدیرکل دامپزشکی لرستان، افزود: این بیماری در جمعیت دامی فاقد هرگونه نشانه و علائم بالینی است؛ اما در صورت بروز بیماری در انسان سبب علائم مختلف و متفاوتی خواهد شد.

زبردست از جمله راه‌های انتقال بیماری را تماس با دام آلوده، تماس با خون و ترشحات دام بیمار، کشتار غیرمجاز دام و گزش توسط کنه ناقل بیماری برشمرد و اضافه کرد: افراد در معرض خطر این بیماری چوب‌داران، دامداران، قصابان، سلاخان و دامپزشکان هستند.

وی از جمله راه‌های پیشگیری از شیوع این بیماری را سم‌پاشی بدن و جایگاه دام، مبارزه با جمعیت انگل‌های خارجی دام، رعایت پوشش شخصی و فردی در هنگام تماس با دام و ترشحات دام‌ها و همچنین نگهداری گوشت به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال اعلام کرد.

مدیرکل دامپزشکی لرستان، گفت: باتوجه‌به اقدامات صورت‌گرفته موردی از بیماری تب خونریزی دهنده کریمه و کنگو در استان گزارش نشده است.

کد خبر 6093183

دیگر خبرها

  • احتمال ابتلای مادران باردار به آلرژی در فصل بهار چقدر است؟
  • تا کنون موردی از بیماری «تب کریمه کنگو» در لرستان مشاهده نشده است
  • نجات جان مادر باردار قمی از مرگ حتمی
  • جزئیات طرح «یسنا» یارانه ویژه مادران باردار + مبلغ و نحوه استعلام
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون با آزمایش مولکولی
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • زایمان سزارین در گیلان همچنان پیشتاز است