Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین طراوات فاخری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه، اظهار داشت: شیوع گسترده ویروس کرونا تمام بخش‌های جامعه را تهدید می‌کند، اما در این میان خانم‌های باردار به توجه ویژه‌ای نیاز دارند.

وی ادامه داد: مادران باردار در صورت مواجهه با علائمی شایع آلوده شدن به کرونا ویروس از جمله سرفه، گلودرد، تب، لرز، تنگی نفس، علائم گوارشی شبیه اسهال، درد عضلانی، اختلاط در حس بویایی نیازمند توجه و مراقبت بیشتری هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این متخصص زنان و زایمان ادامه داد: در زنان باردار تهوع و استفراغ به‌خصوص اگر صبحگاهی باشد جزء علائم یک حاملگی طبیعی است و نشانه سلامت بارداری است، در این گروه هدف تا زمانی که علائم اختصاصی کرونا (علائم تنفسی) بروز نکند، جای نگرانی نیست.

وی در خصوص تهوع و استفراغ مادران باردار، اضافه کرد: اگر قابل تحمل است تحمل کنند چرا که جزء علائم طبیعی بارداری است اگر نه براساس تشخیص پزشک معالج از داروهای مخصوص ضدتهوع استفاده کنند، استفاده از مایعات را کمتر کنند، از خوردن غذاهای شیرین خودداری کنند، و عده‌های غذایی را بیشتر و حجم  غذا را کمتر کنند.

فاخری در توضیح تفاوت تنگی نفس بارداری با تنگی نفس کرونا، گفت: تنگی نفس معمولا جزء علائم ابتدایی حاملگی است، البته همیشه نمی‌تواند طبیعی باشد با مراجعه با متخصص زنان این مشکل بررسی می‌شود.

وی ادامه داد: هنگامی که فشار شریانی اکسیژن افت پیدا کند و از سوی همراه با افزایش تعداد تنفس در حد ۲۳ تا ۳۰ تنفس باشد شک به کرونا بیشتر می‌شود.

احتمال انتقال کوید ۱۹ از مادر به جنین اثبات نشده است

این متخصص زنان و زایمان در پاسخ به این سئوال که آیا کرونا ویروس در دوران بارداری از مادر به جنین منتقل می‌شود؟، گفت: طبق شواهد و مطالعات که براساس دو مقاله به چاپ رسیده، شواهدی از انتقال ویروس کوید ۱۹ از مادر به جنین از طریق جفت و بندناف مشاهده نشده است.

وی تصریح کرد: انتقال ویروس از شیر مادر نیز تاکنون طبق مطالعات مشاهده نشده، اما اگر مادری مبتلا به کرونا است باید به خاطر رعایت فاصله بهداشتی شیردهی را قطع کند.

فاخری در خصوص شایعه سزارین کردن مادران باردار به خاطر شیوع ویروس کرونا، گفت: خیر این صحت ندارد، مادران باردار می‌توانند به صورت طبیعی زایمان کنند، طبق مقالات منتشر شده در چین، مادرانی که مبتلا به کرونا مثبت بوده به دلیلی اینکه از روش انتقال این ویروس از داخل کانال زایمان اطمینان نداشتند، عمل سزارین انجام داده‌اند.

وی به خانم‌های باردار توصیه کرد، که از کرونا نترسند ولی آن را جدی بگیرند و توصیه‌های احتیاطی را از جمله شست‌وشو مکرر دست‌ها به مدت ۲۰ ثانیه، رعایت فاصله بهداشتی، پرهیز از حضور در مجامع عمومی برای محافظت از خودشان در برابر ویروس را رعایت کنند.

کد خبر 494811 برچسب‌ها كرونا در ايران استان کرمانشاه

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران استان کرمانشاه مادران باردار تنگی نفس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۵۲۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سخنگوی سازمان دامپزشکی گفت: با توجه به شیوع تب کریمه کنگو در فصل گرما، افراد از خرید دام کنار جاده که هیچ نظارتی بر آن نیست، خودداری کنند.

بیشتر بخوانید: ۵۷ مبتلا به تب کریمه کنگو در کشور

امین اسدی افزود: براساس آخرین آمار اعلامی وزارت بهداشت چهار نفر به تب کریمه کنگو مبتلا شدند که متاسفانه یک نفر از آنها جان خود را از دست داده اند.

او از کاهش ۵۰ درصدی تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو خبر داد و افزود: با توجه به شیوع تب کریمه کنگو در فصل گرما، کاهش تعداد مبتلایان نشان دهنده هشدارهای به موقع سازمان دامپزشکی به دامداران است.

اسدی ادامه داد: با توجه به افزایش تعداد کنه ها در فصل گرما به دامداران توصیه می شود که نسبت به سم پاشی اسطبل ها اقدام کنند و همواره از دست زدن و له کردن کنه ها با دست اجتناب کنند.

سخنگوی سازمان دامپزشکی با تاکید بر جدی گرفتن هشدارهای دامپزشکی در خصوص شیوع تب کریمه کنگو افزود: به افراد توصیه می شود که از خوردن جگر و گوشت خام و نیم پخته خودداری کنند چراکه این ویروس مقاوم به حرارت نیست و با پختن به طور کامل از بین می رود.

او با تاکید بر اجتناب افراد از خرید دام کنار جاده گفت: با توجه به آنکه نظارت بهداشتی بر روی این دام ها نیست، از این رو به افراد توصیه می شود که از خرید دام و گوشت کنار جاده بواسطه آنکه تب کریمه کنگو بیماری مشترک دام و انسان است، به جد اجتناب کنند.

اسدی گفت: افراد در کشتارگاه ها نسبت به رعایت پروتکل ها و نکات بهداشتی اقدام کنند به طوریکه هنگام کشتار حتما از کلاه، دستکش و ماسک و عینک استفاده کنند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

انتهای پیام/

کد خبر: 1228868 برچسب‌ها اخبار روز

دیگر خبرها

  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • تا کنون موردی از بیماری «تب کریمه کنگو» در لرستان مشاهده نشده است
  • نجات جان مادر باردار قمی از مرگ حتمی
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون با آزمایش مولکولی
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • زایمان سزارین در گیلان همچنان پیشتاز است