Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-06@05:16:37 GMT

ایجاد خط تولید «ماسک» در شرکت های دانش بنیان جهرم

تاریخ انتشار: ۴ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۵۵۲۷۴

ایجاد خط تولید «ماسک» در شرکت های دانش بنیان جهرم

شفیعیان گفت: برای رفع کمبود ماسک، خط تولید ماسک توسط شرکت های دانش بنیان شهرستان در دستور کار قرار گرفته است که به زودی انجام می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از جهرم، «مهدی شفیعیان»، امروز (دوشنبه ۴ فروردین)، در جلسه ویدئو کنفرانس فرمانداران و روسای دانشگاه های علوم پزشکی فارس با استاندار با اشاره به اقدامات انجام شده در خصوص پیشگیری و کنترل کرونا ویروس گفت: تا کنون تعداد ۱۰ جلسه ستاد پیشگیری از شیوع ویروس کرونا با محوریت دانشگاه علوم پزشکی جهرم در سطح شهرستان برگزار و تصمیمات لازم اتخاذ و عملیاتی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فرماندار ویژه شهرستان جهرم با اشاره به اینکه تدابیر لازم چون گند زدایی و ضد عفونی اماکن عمومی با همکاری دهیاری ها، شهرداری ها و گروه های جهادی ناحیه مقاومت بسیج و تیپ ۳۳ المهدی (عج) به صورت منظم و دوره ای انجام شده است، افزود: این گند زدایی ها با هماهنگی کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی جهرم  بوده است.

 

وی با اشاره به توزیع ۱۲۰ هزار دستکش در داروخانه های شهرستان جهرم گفت: با توزیع این مقدار دستکش در شهرستان، کمبود این محصول تا حدودی مرتفع شده است.

 

شفیعیان با اشاره به اینکه یکی از کارهای مهم در جهت کنترل این بیماری، کنترل مبادی ورودی شهر و جلوگیری از خودروهای غیر بومی به شهر و راهنمایی آنها به سمت کمربندی بوده است، بیان کرد: در راستای کنترل این بیماری در سطح شهر و جلوگیری از ازدحام جمعیت، بسیاری از صنوف غیر ضروری توسط اصناف و اتحادیه ها تعطیل شد.

 

به گفته وی برای رفع کمبود ماسک، خط تولید ماسک توسط شرکت های دانش بنیان شهرستان در دستور کار قرار گرفته است که به زودی انجام می شود.

 

فرماندار ویژه جهرم از زحمات دانشگاه علوم پزشکی جهرم، ناحیه مقاومت بسیج و تیپ «۳۳ المهدی (عج)» برای مقابله با این ویروس و همین طور اصناف، اداره صنعت، معدن و تجارت و اتحادیه ها در خصوص تعطیل کردن صنوف غیر ضروری تشکر و قدردانی کرد.

پایان پیام/691

منبع: شبستان

کلیدواژه: کرونا در فارس تولید ماسک مقابله با کرونا پیشگیری از شیوع ویروس کرونا جهرم ماسک کرونا علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۵۵۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدرضا جعفری، مدیرعامل شرکت گاز اکباتان در افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت؛ دانشگاه؛ راه اشتغال» که در دانشگاه آزاد اسلامی همدان برگزار شد با بیان اینکه دانشگاه مهد علم و دانش است، اظهار کرد: بی‌تردید ورود دانشگاه به صنعت منجر به واکاوی مشکلات برای حل مسئله می‌شود.

وی با بیان اینکه پیوند دانشگاه و صنعت باید در عرصه عمل محقق شود و شعاری نباشد، افزود: دانشگاه‌ها باید به دانشجویان خود اعتمادبه‌نفس بدهند انتقال یافته‌های علمی به صنعت مهم بوده و دانشگاه نسل دوم و سوم با رویکرد کارآفرینی کنار پژوهش دانش فنی تولید می‌کند که بسیار حائز اهمیت است.

مدیرعامل شرکت کنترل گاز اکباتان تأکید کرد:‌ باید رویکرد پیوند علم و صنعت طوری باشد که دانش صنعتی از خارج کشور وارد نشود و نیاز کشور برطرف شود در همین راستا این شرکت نسبت به تولید کنتور هوشمند گاز ورود کرده است.

جعفری با بیان اینکه ۷۱ درصد خرید دانش فنی از بنگاه‌های خارج از کشور انجام می‌شود که دانشگاه با ورود خود باید آن را به کمترین میزان آن برساند، ادامه داد: ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه باید تقویت شود.

مدیرعامل شرکت کنترل گاز اکباتان بیان کرد:‌ این مجموعه یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان و صادرکنندگان تجهیزات ایمنی، تنظیم و اندازه‌گیری گاز و از سازندگان مطرح قطعات بوده که در این شرکت ۲۰ محصول گازی تولید می‌شود و روی تولید یک یا چند محصول نماندیم؛ چراکه معتقدیم باید سیستم پویا باشد.

جعفری با اشاره به فعالیت ۳۵۰ نفر در این مجموعه بخش R&D و مهندسی را نقطه قوت و از موفقیت‌های این شرکت خواند، وجود نیروی انسانی فعال، ماهر و متخصص یکی از ظرفیت‌های آن شرکت برشمرد و مطرح کرد: چهار محصول دانش‌بنیان تولید کرده‌ایم و برای سه محصول هم اخیراً ثبت گواهی شده و هفت اختراع ثبت شده داریم. بخشی از این موفقیت‌ها ناشی از ارتباط با دانشگاه بوده و یافته‌های دانشگاه باید در عرصه بیرونی به‌ویژه صنعت و تولید نمود داشته باشد.

وی دانشجویان را به مطالعه کتاب«رنسانس اقتصادی آلمان» و «تکنوکراسی و سیاست گذاری توسعه اقتصادی در ایران» دعوت کرد و خواستار حل بروکراسی پیچیده در انعقاد تفاهم‌نامه‌ها شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • گام ستاد اقلیم و محیط زیست برای رسیدن به الگوی کاهش آلایندگی در نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ
  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد