Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@11:12:47 GMT

سرعت شیوع کرونا در ساوه کاهش یافته است

تاریخ انتشار: ۴ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۵۹۸۲۲

سرعت شیوع کرونا در ساوه کاهش یافته است

«علی میرزایی» روز دوشنبه به ایرنا، گفت: کاهش شیوع کرونا در ساوه را می توان از میزان ورود افراد مبتلا به بیمارستان های شهر درک کرد و امیدواریم مردم هم با رعایت موازین بهداشتی، ماندن در منازل و تداوم تعطیلی بازار و مراکز عمده فروش شهر همچنان این روند تداوم یابد.

وی در عین حال تاکید کرد: البته این وضعیت به معنای شکست کرونا نیست و در صورت رعایت نکردن توصیه های بهداشتی و مصوبات قرارگاه پدافند زیستی از سوی مردم، ممکن است دوباره به پیک شیوع کرونا در ساوه بازگردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


میرزایی افزود: مبارزه با کرونا مستلزم عزم عمومی و همگانی با مشارکت دستگاههای اجرایی و حاکمیتی از یک سو و همراهی مردم است که در این زمینه ضمن اجرای برنامه های پیشگیرانه و بازدارنده از قبیل تب سنجی و کنترل مبادی ورودی شهرستان، تعطیلی بازار و مراکز فروش، ضدعفونی عمومی شهر و اقدامات درمانی به همراهی مردم نیاز داریم.
وی گفت: مواردی از قبیل نزدیکی ساوه به ۲ کانون شیوع کرونا یعنی قم و تهران، مسیر ترانزیتی مناطق مختلف کشور با تردد هزاران خودرو از محورهای مواصلاتی و مهاجرپذیری این شهرستان سبب شده که شیوع کرونا در این منطقه شتابان شود.

فرماندار ساوه ادامه داد؛ این شرایط سبب می شود که کار مبارزه با کرونا دارای  مشکلاتی باشد اما در صورت همراهی مردم  و کسبه برای حضور نیافتن در درون شهر نسبت به قطع زنجیره انتقال این ویروس خوشبین هستیم.


معاون استاندار مرکزی گفت: از همه مردم می خواهیم نسبت به ثبت اطلاعات فردی در سامانه وزارت بهداشت اقدام کنند که کمک شایانی به شناسایی، ارائه خدمات درمانی و مهار کرونا می کند.
وی اظهار داشت: در چهار نقطه ورودی شهر  ساوه عملیات کنترل، غربالگری و تب سنجی در حال اجرا است و همه اعضای ستاد قرارگاه پدافند زیستی ساوه برای شکست این بیماری تمام توان خود را به کار بسته اند اما موفقیت به شرط همراهی مردم قابل تحقق است.
میرزایی گفت: تلاش و خدمات فداکارانه کادر درمانی، پزشکان و پرستاران بیمارستان های ساوه قابل تقدیر است و همین زحمات صادقانه سبب شده میزان بهبود و ترخیص افراد مبتلا نیز افزایش یابد.
وی از مردم ساوه درخواست کرد که همچنان نسبت به ماندن در خانه، پرهیز از دید و بازدیدهای نوروزی، بسته ماندن مغازه و فروشگاه های غیر ضروری و رعایت بهداشت اهتمام داشته باشند تا در کنار اقدامات دستگاهای اجرایی عضو قرارگاه پدافند زیستی بر این بیماری غلبه کنیم.

بر اساس اعلام دانشکده علوم پزشکی تاکنون ۲۵۳ نفر در ساوه به ویروس کرونا مبتلا شده اند.

برچسب‌ها ساوه ویروس کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ساوه ویروس کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ساوه ویروس کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی شیوع کرونا همراهی مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۵۹۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تصادف دلخراش در یک بزرگراه به دلیل کاهش ناگهانی سرعت (فیلم)
  • ببینید | تصادف دلخراش در بزرگراه به دلیل کاهش ناگهانی سرعت!
  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • ضرورت کاهش سرعت متوسط سالانه خودروها/ مقوله آموزرش در رسانه‌ها پررنگ‌تر شود
  • مرگبارترین اتوبان‌های تهران را بشناسید
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • شوراها بی‌واسطه‌ترین حلقه ارتباطی مردم و حاکمیت هستند
  • اجرای موفق طرح عفاف و حجاب در آذربایجان غربی
  • در حوزه عفاف و حجاب کار بر زمین مانده بسیار است
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند