Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید آزادبخت شامگاه دوشنبه در سخنانی با اشاره به اینکه ۳۰ هزار لیتر انواع محلول ضدعفونی کننده از سوی واحدهای بهداشتی بروجرد تولید و توزیع شده است، اظهار داشت: این مقدار تولیدات شامل مواد ضدعفونی مکانی و سطوح و ضدعفونی های دست و بهداشتی کارخانجات بروجرد است.

وی اظهار داشت: این واحدها شامل کارخانه زاگرس فارمد پارس، اکسیر، کف ریزا، پاک مهر، الهی و ماسک جهانشاهی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت بروجرد بیان کرد: نهادها، ارگان‌ها و ادارات برای تأمین مواد ضدعفونی و گندزداها برای ضدعفونی سطح شهر و ادارات می‌توانند به اداره صمت مراجعه کنند.

آزادبخت تصریح کرد: با توجه به اینکه سلامت مردم اولویت نخست ستاد مدیریت بیماری کرونا است گشت‌های بازرسی همواره با محتکران این کالاها را شناسایی و برابر قانون برخورد می‌کنند.

وی ادامه داد: برای پیشگیری از انتشار کرونا و افزایش سطح سلامت جامعه، کار نظارت بر واحدهای تجاری غیر ضروری تداوم داشته و تاکنون از بازرسی ۱۵ هزار واحد، ۲۲۰ واحد متخلف پلمب شده است.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا جامعه رئیس اداره صنعت معدن و تجارت قانون ماسک ضدعفونی بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۶۱۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داروخانه‌های خاطی در توزیع انسولین شناسایی شدند

رئیس اداره داروخانه‌های سازمان غذا و دارو، از رتبه بندی داروخانه‌ها بر اساس شاخص شفافیت و برخورد قانونی با آن‌ها خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مینا آژوغ گفت: رتبه بندی داروخانه‌ها از سال گذشته در اداره کل دارو کلید خورد و در مرحله اول انتخاب شده و فهرست داروخانه‌های خاطی که تحویل دارو‌های دارای برنامه توزیع به آنان ممنوع بود، احصا شد.

وی افزود: این پروژه با پایش در مورد داروی انسولین آغاز و فهرست داروخانه‌های خاطی که تحویل دارو‌های دارای برنامه توزیع به آنان ممنوع بود، احصا شد. همچنین در ادامه برای سایر دارو‌های دارای برنامه توزیع نیز اجرایی خواهد شد.

دیگر خبرها

  • دستور ساواک برای بازرسی از عروس امام
  • داروخانه‌های خاطی در توزیع انسولین شناسایی شدند
  • قیمت روز انواع خودرو در بازار آزاد +جدول
  • رتبه‌بندی داروخانه‌ها بر چه اساسی است؟
  • کار‌هایی که به مغز آسیب می‌رساند
  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان
  • تذکر بازرسی به وضعیت آزادراه زنجان ـ قزوین و زنجان ـ تبریز
  • سه واحدصنفی متخلف تعزیراتی شدند
  • بیش از ۷۰ درصد جمعیت کردستان از خدمات وزارت کار بهره‌مند هستند
  • ثبت ۵۱۰ فقره پرونده تخلف صنفی در استان سمنان