Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، داود سلیمانی کارشناس مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: در هنگام خرید محصولات غذایی، سعی کنیم فاصله ایمن (حداقل ۱.۵ متری) را با سایر مشتریان و فروشنده رعایت کرده و قبل از شست و شو و یا ضدعفونی دست ها به هیچ وجه چشم ها، بینی و دهان خود را لمس نکنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از خرید محصولات غذایی بدون مجوزهای بهداشتی معتبر اکیدا خودداری شود.

با توجه به اینکه عمده راه انتقال ویروس، تماس فرد به فرد است، از خرید در اماکن شلوغ و پرازدحام خودداری کنیم.

احتمال آلودگی سطح بیرونی محصولات غذایی بسته بندی شده به ویروس عامل بیماری کووید ۱۹ وجود دارد، از این رو به محض ورود به منزل و بدون تماس مواد غذایی خریداری شده با سایر سطوح تمیز خانه، نسبت به شست و شوی لایه بیرون محصولات غذایی بسته بندی شده با آب و صابون و یا محلول های ضدعفونی اقدام کنیم.

دست کم روزانه یک بار سینک آشپزخانه، اسکاچ مورد استفاده و سایر تجهیزات در تماس با مواد غذایی را ضدعفونی کنیم.

قبل و بعد از تهیه و پخت مواد غذایی دستان خود را به شیوه صحیح با آب و صابون بشوییم.

در فواصل تماس با گوشت خام و مواد غذایی پخته، حتما دست خود را با آب و صابون بشوییم.

از ظروف، چاقو و تخته های برش مجزا برای گوشت خام و مواد غذایی پخته استفاده کنیم.

تخم مرغ و گوشت می بایست به شیوه مناسب حمل و نگهداری شده و قبل از مصرف به صورت کامل پخته شود.

در هنگام خرید نان باید توجه کنیم که گرمای پخت نان در تنور سبب از بین رفتن ویروس عامل بیماری کووید ۱۹ می شود ، اما نان از زمان بیرون آمدن از تنور تا لحظه مصرف در خانه می تواند آلوده شود. از این رو :

۱- خرید نان را از نانوایی انجام دهیم که در آن دریافت پول و کارت بانکی از مشتریان توسط فردی مجزا از دیگر کارگران تهیه و پخت نان صورت می گیرد.

۲- از پهن کردن نان برای خنک شدن در میز نانوایی خود داری کنیم.

۳- از بریدن و خرد کردن نان توسط چاقو و برس های عمومی که اغلب در نانوایی ها وجود دارد، پرهیز کنیم.

۴- اگر از نایلون برای حمل نان به منزل استفاده کرده ایم آن را داخل خانه نبریم و پس از خارج کردن نان آن را دور بیندازیم.

۵- در خانه نان ها را بر روی سطوح ضدعفونی شده و یا سفره تمیز خالی کرده و پس از بسته بندی در کیسه های پلاستیکی جدید، وارد فریزر کنیم.

۶- سطوح و یا سفره مورد استفاده را به شیوه مناسب ضدعفونی کنیم.

ویروس عامل بیماری کووید ۱۹ با فریز کردن از بین نمی رود، از این رو حتما از قبل از مصرف، نان را مجددا مانند زمان خارج شدن از تنور ( با توستر، فر، مایکروویو و یا قابلمه و ماهی تابه) گرم کنیم. /۱۰۱

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا معاونت غذا و دارو علوم پزشکی محصولات غذایی مواد غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۶۱۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار

به گزارش  ­خبرگزاری صدا و سیما؛ ­ضاربان افزود: آب لوله کشی‌ها سالم است اگر بعضی جاها­ نشتی داشته باشد کلر توزیع می‌کنیم.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   وی گفت:­ برای­ ­کنترل مالاریا، هم بیماریابی داشتیم هم برای این که این آب‌ها باید خشکانده شود و از تکثیر پشه آنوفل جلوگیری شود و در کنار آن بحث مراقبت از خود بیماری است که لام می‌گیریم یعنی کسی که مشکوک به بیماری باشد لام گرفته می‌شود و درمان می‌شود که احیانا اگر درمان نشود مورد گزش قرار می‌گیرد و دچار آسیب می‌شود. ­ضاربان ادامه داد:­بحث دوم توزیع کلر یک درصد­­است که توصیه کردیم در وهله اول­ ­آب معدنی توزیع­ شود و در کنار آن کلر یک درصد توزیع­ شود تا آب آلوده منجر به ابتلای افراد به بیماری وبا نشوند. وی گفت:­ سمپاشی هم انجام می‌شود تا پشه تکثیر نشود و محلول ریخته می‌شود. ضاربان اظهار کرد­مراقبت از مادران باردار هم از مهمترین ماموریت‌های ما است. وی افزود:­برای خشکاندن آب­ ­از همه نهاد‌ها و ارگان‌های ذی ربط و تاثیرگذار­ از جمله آتش نشانی، اداره آب و فاضلاب، فرمانداری و بخشداری و حتی نیرو‌های مردمی کمک خواهیم گرفت.

دیگر خبرها

  • گوشت قرمز از مراکز معتبر و موردتایید دامپزشکی تهیه شود
  • قند پنهان در کدام یک از مواد غذایی وجود دارد؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود
  • منیزیم را چه زمانی از روز مصرف کنیم؟
  • 17 درمان سریع خانگی التهاب معده
  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • برای تقویت حافظه چی بخوریم بهتر است؟
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • نکات مهم قبل از انتخاب و خرید بهترین باربیکیوها