Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@08:21:26 GMT

لغو پروانه ۱۳ شرکت حمل‌ونقل در کرمانشاه

تاریخ انتشار: ۵ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۶۱۸۰۴

لغو پروانه ۱۳ شرکت حمل‌ونقل در کرمانشاه

فریبرز کرمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: طی یکسال گذشته ۴۱ جلسه کمیسیون ماده ۱۱ (به منظور رسیدگی به تخلفات رانندگان حمل و نقل عمومی جاده‌ای در بخش کالا و مسافر) تشکیل و پرونده ۶۸۵ راننده رسیدگی و اتخاذ تصمیم شده است.

وی افزود: از این تعداد ۴۲۴ راننده تذکر کتبی، ۲۰۴ راننده لغو برگ فعالیت و برای ۵۷ راننده رأی برائت صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه بیان کرد: همچنین تعداد ۷۷ جلسه کمیسیون ماده ۱۲ تشکیل و پرونده ۲۹۴ شرکت و مؤسسه حمل و نقل بررسی و اتخاذ تصمیم شد.

کرمی گفت: ۱۶۹ شرکت جریمه نقدی، ۵۳ شرکت تذکر کتبی، ۵۹ شرکت برائت و ۱۳ شرکت لغو پروانه فعالیت شدند.

وی عنوان کرد: همچنین طی یکسال گذشته ۱۲ هزار و ۴۰۲ کارت هوشمند رانندگان وانت بار، ۶ هزار و ۸۷۹ کارت هوشمند رانندگان ناوگان باری، یک هزار و ۳۴۲ کارت هوشمند رانندگان حمل و نقل کالا و ۱۲ هزار و ۴۶۴ کارت هوشمند رانندگان حمل و نقل مسافر صادر شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه از به کارگیری ۳۰ دستگاه سامانه ثبت تخلف سرعت ثابت، ۳۱ دستگاه سامانه دوربین نظارت تصویری، پنج دستگاه باسکول توزین حین حرکت، ۴۳۲ دستگاه GPS منصوب روی ناوگان، هشت تابلو پیام متغیر و ۷۲ دستگاه تردد شمار در سطح محورهای مواصلاتی استان کرمانشاه خبر داد.

کد خبر 4884609

منبع: مهر

کلیدواژه: جاده دوربین ثبت تخلف ویروس کرونا ستاد مقابله با کرونا بوشهر شیوع کرونا ایلام گرگان ماسک طبی ضدعفونی نوروز حوادث چهارشنبه سوری شهرکرد بارش باران شیراز قزوین کارت هوشمند رانندگان حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۶۱۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستم خودران تسلا در ۱۳ تصادف مرگبار دخیل بوده است

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از گاردین، مقامات ایمنی خودروی آمریکا اعلام کردند که تحقیقات آنها در مورد سیستم خودران تسلا حداقل ۱۳ تصادف مرگبار را شناسایی کرده است که این ویژگی در آنها دخیل بوده است. تحقیقات همچنین نشان داد که ادعا‌های این خودروساز الکتریکی با واقعیت مطابقت ندارد.

اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌ها (NHTSA) فاش کرد که طی تحقیقات ایمنی ۳ ساله خود بر سیستم‌های خودران، که در آگوست ۲۰۲۱ آغاز شد، حداقل ۱۳ تصادف تسلا را شناسایی کرد که شامل یک یا چند کشته، و جراحات جدی بسیاری بود که در آنها سوء استفاده راننده از سیستم نقش آشکاری داشت.

همچنین شواهدی یافت شده است که ضعف سیستم تعامل راننده تسلا برای قابلیت‌های عملیاتی مجاز خودکار مناسب نبوده است، که منجر به شکاف ایمنی در این حوزه شده است.

اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه هاهمچنین این نگرانی را مطرح کرد که نام سیستم خودران تسلا ممکن است رانندگان را به این باور برساند که اتوماسیون قابلیت‌های بیشتری نسبت به آن دارد و رانندگان را به اعتماد بیش از حد به اتوماسیون دعوت کند.

تسلا در ماه دسامبر اعلام کرد که بزرگترین فراخوانش تا کنون، شامل ۲.۰۳ میلیون وسیله نقلیه آمریکایی - یا تقریباً تمام وسایل نقلیه خود در جاده‌های ایالات متحده - برای اطمینان از توجه بهتر رانندگان هنگام استفاده از سیستم پیشرفته کمک راننده خود بوده است.

این اداره پس از شناسایی نگرانی‌های ناشی از حوادث تصادف پس از نصب به‌روزرسانی نرم‌افزار فراخوان خودرو‌ها «و نتایج آزمایش‌های اولیه خودرو‌های اصلاح‌شده، دومین تحقیق خود را آغاز می‌کند.

اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌ها  گفت که تسلا به‌روزرسانی‌های نرم‌افزاری را برای رسیدگی به مسائلی که به نظر می‌رسد مرتبط با نگرانی‌هایش است، منتشر کرده است، اما آنها را بخشی از فراخوان یا تصمیم دیگری برای رفع نقصی که خطر ایمنی غیرمنطقی دارد، قرار نداده است. همچنین به بیانیه تسلا استناد کرد که بخشی از راه حل، هم مالک را ملزم به انتخاب می‌کند و هم به راننده اجازه می‌دهد تا به راحتی آن را برگرداند».

تسلا در ماه دسامبر گفت که کنترل‌های سیستم نرم‌افزاری خودران ممکن است برای جلوگیری از سوءاستفاده راننده کافی نباشد و می‌تواند خطر تصادف را افزایش دهد.

تسلا بلافاصله به درخواست برای اظهار نظر در این مورد پاسخ نداد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جابه‌جایی بیش از یک میلیون تن کالا از کهگیلویه و بویراحمد
  • هشدار جدی سازمان ملی مهاجرت به مهاجرین درباره پیامک سامانه «سهما» + جزئیات
  • بازار رانندگان فرمول یک در آستانه انفجار است!
  • جابه‌جایی روزانه ۶۱ هزار تن گندم در خوزستان
  • دیویدسون: بازار رانندگان فرمول یک در آستانه انفجار است!
  • ◄ کارت هوشمند رانندگان کامیون ؛ بخشنامه جدید و خوشحال کننده برای رانندگان
  • ◄ مدرک مورد نیاز برای کارت هوشمند رانندگی چیست + سند
  • ۲۰ شرکت حمل و نقل کالا در کهگیلویه و بویراحمد فعالیت دارند
  • پیشگیری از سرقت دوچرخه و موتورسیکلت با ساخت پارکینگ هوشمند
  • سیستم خودران تسلا در ۱۳ تصادف مرگبار دخیل بوده است