Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکاهش بلایای وزارت بهداشت گفت: پیشگیری و مراقبت از مردم به خصوص سالمندان و مادران باردار از بیماری کرونا و دسترسی آسان مردم به خدمات پزشکی و مراقبتی توسط دانشگاه‌های علوم پزشکی در مناطق آسیب دیده از سیل انجام‌ می‌شود.

محمد اسماعیل مطلق، مدیرکاهش بلایای وزارت بهداشت در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس با اشاره به آخرین وضعیت مناطق سیل‌زده تا صبح امروز، اظهار داشت: 11 استان شامل هرمزگان،بوشهر، فارس،سیستان و بلوچستان، قم،گیلان، خراسان جنوبی و رضوی، مازندران، سمنان و کرمان تحت تأثیر این حوادث جوی قرار گرفته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه 21 نفر در این حوادث مصدوم شده‌اند، افزود: در این حوادث 12 نفر جان باختن و 2 نفر نیز مفقود شده‌اند.

مدیرکاهش بلایا وزارت بهداشت افزود: تیم‌های واکنش سریع حوزه سلامت در مناطق آسیب دیده استان‌های کرمان، هرمزگان و بوشهر جهت ارائه خدمات بهداشتی و درمانی حضور پیدا کردند.

مطلق بیان داشت: پیشگیری و مراقبت از مردم به خصوص سالمندان،مادران باردار و جوانان از بیماری کرونا و دسترسی آسان  مردم به خدمات  پزشکی و مراقبتی به خصوص کودکان از جمله اقداماتی است که  توسط دانشگاه‌های علوم پزشکی مناطق  آسیب دیده از سیل انجام‌ می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: پزشکان، بهورزان، مراقبین بهداشت،کارشناسان مدیریت کاهش بلایا، خانواده، بیماری‌ها، بهداشت محیط، تغذیه و روان‌شناسی، در روستاها و شهرهای آسیب از سیل مشغول خدمت رسانی هستند.

انتهای پیام/
 

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت بهداشت سلامت سیستان و بلوچستان سیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۶۳۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس عبادی گفت: در شرایط کنونی، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح مشغول خدمت هستند.

وی افزود: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیروهای طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت بوده و تعداد محدودی از همکاران ما در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا و…، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.

عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

کد خبر 6088263 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • مزایای بیمارستان سیار در موقعیت های بحرانی و اضطراری
  • آب شرب روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • فیلم/ تلاش برای بازسازی جاده‌های آسیب‌دیده از سیل
  • امداد رسانی به بیش از ۵۷ هزار آسیب دیده سیلاب سیستان و بلوچستان
  • آب شرب ۱۰۰ درصد روستا‌های مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • آب شرب ۱۰۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه متاهلین دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا