Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین – مهسا نجاتی؛ در حال حاضرکه نزدیک به یک میلیارد نفر در سراسر جهان در تلاش برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در قرنطینه خانگی به سر می‌برند، شاهد صحنه‌هایی از هرج و مرج در سوپرمارکت‌ها و فروشگاه‌ها هستیم که مشتریان با وحشت به خرید مقادیر عمده ماکارونی، برنج و دستمال توالت روی آورده و قفسه‌ها را خالی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفتنی است که بسیاری از رهبران جهان از جمله آنگلا مرکل صدراعظم آلمان و لیو وردکار نخست‌وزیر ایرلند، نسبت به چنین انباشت‌هایی هشدار داده و اظهار داشتند که قفسه‌های فروشگاه‌ها به صورت کامل تامین خواهد شد و هراس در خرید تنها باعث می‌شود که قشر آسیب‌پذیر مردم از موارد ضروری محروم شوند.

حتی اگر تقاضا برای مواد غذایی و اقلام اساسی به سطوح بی‌سابقه رسیده باشد، قفسه‌های خالی لزوما به معنای کمبود واقعی نبوده بلکه یک تنگنا در عرضه است.

قابل ذکر است که مواد غذایی تولید، بسته‌بندی و به فروشگاه‌های مناطق آسیب‌دیده ارسال می‌شوند. در برخی موارد، در واقع تقاضا بیشتر از عرضه بوده، به ویژه در منطقه شینگن اروپا که بسته شدن مرزها سبب ایجاد اختلالاتی شده است.

در بیشتر کشورهای توسعه‌یافته، زنجیره‌های تامین مواد غذایی قرار است که قادر به کنار آمدن با مشکلات ایجاد شده باشند.

نکته جالب توجه این است بسیاری از کشورهایی که موج هراس در خرید را تجربه کرده و با قفسه‌های خالی فروشگاه‌ها مواجه شده‌اند، دارای بالاترین سطح امنیت غذایی در سراسر جهان هستند.

پیش از انتشار ویروس کرونا، در سال 2019، واحد اطلاعات اکونومیست، شاخص امنیت غذایی جهانی برای این سال را منتشر کرد. در این گزارش، مقرون به صرفه بودن، در دسترس بودن، ایمنی و کیفیت مواد غذایی در 34 شاخص منحصر به فرد در 113 کشور جهان مورد بررسی قرار گرفته است.

در این بررسی، سنگاپور با کسب امتیاز 87.4 به عنوان کشور دارای بالاترین امنیت غذایی در جهان شناخته شد. به دنبال آن، نام ایرلند و ایالات متحده به چشم می‌خورد.

شایان ذکر است ایتالیا و چین که با شدت بیشتری شیوع ویروس کرونا را تجربه کردند، به ترتیب در رتبه‌های 23 و 35 قرار گرفتند.

کمترین میزان امنیت غذایی در ونزوئلا، بروندی و یمن به ثبت رسید.

در نمودار ارائه شده، به ترتیب کشورهایی که دارای بالاترین امنیت غذایی در جهان هستند را مشاهده می‌کنید؛

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا مواد غذایی ویروس امنیت غذایی امنیت غذایی جهان ویروس کرونا کرونا قرنطینه خانگی امنیت غذایی مواد غذایی فروشگاه ها قفسه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۶۳۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام کشورها در رویداد اقتصاد دریامحور ایران شرکت می‌کنند؟

با هماهنگی صورت گرفته از سوی مجموعه وزارت امور خارجه سفیران کشورهای مختلف از جمله برزیل، کوبا، قرقیزستان، تاجیکستان و پاکستان آمادگی خود را برای حضور در نخستین رویداد بین المللی اقتصاد دریامحور ایران در جزیره قشم اعلام کرده‌اند. - اخبار استانها -

به گزارش روز شنبه خبرگزاری تسنیم از قشم، هماهنگی و مذاکرات مختلفی با کشورهای دیگری نظیر روسیه، چین، هند، عمان، عراق، امارات متحده عربی، اندونزی و چندین کشور دیگر برای حضور سفرا و شرکت های فعال آنها در این رویداد صورت گرفته است.

طبق برنامه ریزی صورت گرفته از سوی دبیرخانه نخستین رویداد بین المللی اقتصاد دریامحور ایران و با هماهنگی وزارت امور خارجه، بخش ویژه ای به عنوان پاویون بین‌الملل پیش‌بینی شده است که سفیران کشورهای مختلف و هیات همراه در آن مستقر خواهند شد.

با توجه به استقبال کشورهای مختلف برای حضور در این رویداد، پیش‌بینی می‌شود بخش بین‌الملل نقشی اثربخش در توسعه همکاری‌های تجاری در سطح بین‌الملل ایفا کند و شرکت‌کنندگان در این رویداد می‌توانند با هماهنگی دبیرخانه جلسات مذاکره با نمایندگان کشورهای مختلف را حول محورهای درخواستی خود برگزار نمایند.

بنا بر این گزارش، نخستین رویداد بین المللی همتایابی در اقتصاد دریامحور ایران با هدف بررسی فرصتها، چالش‌ها و راهکارها و بهبود وضعیت معیشت و ایجاد اشتغال، با تمرکز بر سیاست‌های کلی توسعه دریامحور با حضور دستگاه های عمومی، دولتی و غیردولتی، شرکت‌های خصوصی، شرکت‌های دانش بنیان و سفرای کشورهای مختلف جهان 25 تا 27 اردیبهشت ماه سال جاری در جزیره قشم برگزار می‌شود.

انتهای پیام/7558/.

دیگر خبرها

  • بیشترین و کمترین تعطیلات رسمی از آن کدام کشور است؟
  • شوراهای شهر تنها شورای شهرداری نباشند
  • قند پنهان در کدام یک از مواد غذایی وجود دارد؟
  • جریمه تاوان ثبت نکردن موادبهداشتی فروشگاه مواد غذایی در کرمانشاه
  • کدام کشورها بیشترین حاجی را دارند؟
  • کدام کشورهای جهان از سال ۲۰۱۰ غمگین تر شده‌اند؟ (+ اینفوگرافی)
  • تامین سبد غذایی مردم با رویکردی عقلانی/ نمره ۲۰ دولتمردان در اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی
  • کدام کشورها در رویداد اقتصاد دریامحور ایران شرکت می‌کنند؟
  • تامین سبد غذایی مردم با رویکردی عقلانی
  • شارژ کالابرگ الکترونیک یک ماه زودتر از یارانه نقدی است