Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،  فعالیت سامانه بارشی یکشنبه شب به اوج خود رسیدو بیشینه بارش با میزان ۸۹٫۴ میلی متر مربوط به «چانف» از توابع شهرستان نیکشهر گزارش شد .

همانطور که انتظار می‌رفت فعالیت سامانه بارشی یکشنبه شب به اوج خود رسید و از حداقل ۱۳۰ ایستگاه هواشناسی و بارانسنجی استان بارندگی گزارش شد که میزان بارش‌های ۱۸ نقطه در حدود هفت شهرستان بیش از ۵۰ میلی متر بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از نیکشهر از ایستگاه‌های «ساربوگ» قصرقند ۷۸، «درودی نرون» خاش ۷۱٫۵، «پیپ» نیکشهر ۶۷، شهر چابهار ۶۴، «همت آباد کورین» زاهدان۶۳، «توتان» نیکشهر ۶۲٫۵، «بنت» نیکشهر ۶۱، «دستگرد» نیکشهر ۶۰ و «میرآباد» زاهدان ۵۸٫۵ میلی متر باران گزارش شد.

 این بارش‌ها سبب طغیان رودخانه‌های محلی، سیلابی شدن معابر و مسدود شدن برخی محور‌های مواصلاتی شهر‌های استان شد.

عبدالرحمن رئیسی دهیار روستای ملوران در این باره  به خبرنگار ما می گوید : بارش رحمت الهی در این منطقه بعد از چندین سال خشکسالی و مشکل تامین آب آشامیدنی باعث خوشحالی مردم و کشاورزان شده است.

وی افزود : اما با پیشروی تدریجی سیل به مناطق مسکونی و کشاورزی این روستا به دلیل نبود سیل بند حفاظتی نگرانی مردم را دوچندان کرده است.

دهیار روستای ملوران بیان کرد : با طغیان رودخانه فصلی ملوران در بامداد دیروز باعث پیشروی سیل به سمت منازل مسکونی و زمین های کشاورزی شده ، و خساراتی را به زیر ساخت های جاده ای وارد کرده است.

این مقام محلی با تاکید بر ضرورت اقدام سریع در این باره افزود : از مسئولین شهرستان نیکشهر می خواهیم که هر چه سریعتر نسبت به این مسئله اقدام کنند در غیر این صورت خسارات جدی را به شبکه های برق ، آب ، مخابرات و جاده های روستایی که چندین روستا از آن بهره مند هستند وارد خواهد کرد.

رئیسی دهیار ملوران با اشاره به اینکه این مسئله رفاه و آسایش مردم را نشانه گرفته است اظهار کرد: با پیگیری های انجام شده کار قسمتی از سیل بند حفاظتی روستای ملوران انجام شده ولی همچنان مهم ترین قسمت آن که مربوط به مناطق مسکونی و امکانات زیر ساختی و عمرانی روستا می باشد باقی مانده است که امیدواریم قبل از رخ داد اتفاقی ناگوار اعتبار آن تخصیص پیدا کند.

این رودخانه که در حاشیه 9 روستا واقع شده است با توجه به آورد و حجم بالای آب آن خطری بزرگ برای اهالی این منطقه به حساب می آید.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سیل سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۶۶۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین آب آشامیدنی روستای کهن دژ

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری ، مهندس محمد کریمی گفت دولت سیزدهم مصمم است با تمام توان برای رفع محرومیت‌ و آبادانی روستاها ۱۰۰۰۰ (ده هزار) روستا در کشور را در قالب جهاد آبرسانی تامین آب نماید.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای آبرسانی به این روستا گفت: بهسازی و محوطه سازی یک دهنه چشمه ، نصب اتاقک برق ، حفر و تجهیز چاهک پمپاژ همچنین نصب و راه اندازی سیستم گندزدایی آب شرب از جمله کارهایی است که در محل آبگیر انجام شده است.

وی از اقدامات دیگر در جهت بهره‌مندی مردم کهن دژ از نعمت آب شرب سالم و بهداشتی و پایدار را اجرای چهار کیلومتر شبکه آبرسانی در روستا ، اجرای ۱۲۵۰ متر خط انتقال آب از چشمه به مخزن، نصب و مدفون سازی یک عدد مخزن ذخیره آب به حجم ۵۰ مترمکعب از جنس پلی اتیلن ، خرید انشعاب و اجرای شبکه برق سه فاز ، نصب ۳۵ فقره انشعاب با تجهیزات کامل نظیر کنتور آب و...

مدیرعامل شرکت آبفا استان گفت:این پروژه آبرسانی با مشارکت قرارگاه محرومیت زدایی ارتش جمهوری اسلامی و با هدف تامین آب شرب اهالی این روستا اجرا شده است.

کریمی اعتبار هزینه شده برای این طرح آبرسانی روستایی را پنجاه میلیارد ریال معادل پنج میلیارد تومان اعلام کرد.

قابل ذکر است، روستای کهن دژ از توابع بخش ناغان شهرستان کیار در حدود یکصد کیلومتری شهرکرد مرکز چهارمحال و بختیاری قرار دارد.

گفتنی است، در این آیین بهره برداری آقای حیدری استاندار چهارمحال و بختیاری ، سرهنگ رحمانی فرمانده قرارگاه محرومیت زدایی ارتش ، حاج آقا زمانی نماینده ولی فقیه در شهرستان ، ذیلایی فرماندار ‌کیار و دیگر مسئولین استانی و محلی و مردم مهمان نواز کهن دژ حضور داشتند.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900035

دیگر خبرها

  • توسعه خط انتقال آب روستای آبخورده شهرستان پیرانشهر
  • روستایی که سهم لک‌لک‌ها شد
  • میراث فرهنگی اجازه انتقال آب از روستای تاریخی گیسک را نمی‌دهد
  • این لک لک ها اهالی را مجبور به خانه سازی می کنند
  • جاده پُر دست انداز یکی از روستا‌های فومن
  • بسته شدن مسیر رودخانه قره سو بر اثر سیلاب در روستای دوست بیگلو + فیلم
  • گردباد در نبراسکای آمریکا منازل مسکونی را ویران کرد
  • تامین آب آشامیدنی روستای کهن دژ
  • تصاویری از آبگرفتی منازل و معابر زاهدان پس از بارش های بهاری
  • خسارت بارش تگرگ به ۲ روستای ششتمد خراسان رضوی