Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان فرماندار شهرستان بهار اعلام کرد: رمز غلبه بر کرونا، نه غربالگری و تب سنجی بلکه در خانه ماندن است و چون تمامی اقدامات ما نیاز به حمایت و عملکرد مردم دارد، تنها تقاضای ما این است که مردم از منزل خارج نشوند.

احسان قنبری در گفت‌و‌گو با ایسنا، اظهار کرد: شهرستان بهار در حالت عادی مسیر مسافران غارعلیصدر است که از شهر جهانی لالجین نیز بازدید می‌کنند اما در حاضر به علت تعطیل بودن مجموعه سیاحتی علیصدر این اتفاق را شاهد نیستیم و ‌در شهرستان بهار و لالجین مسافری وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه شهرستان بهار وضعیت مطلوبی در استان دارد و کروناویروس به خوبی در آن کنترل شده است، خاطرنشان کرد: بسیاری از شهروندان بهاری خودروهای پلاک تهران دارند و این قضیه نمی‌تواند علت حضور مسافر در شهرستان بهار باشد همچنین در بازدیدهای میدانی که شخصاً در شهر انجام می‌دهم، مسافری در شهر ندیده‌ام.

قنبری با بیان اینکه در پی شیوع کروناویروس صنعتگران لالجین وضعیت خوبی ندارد، اظهار کرد: تمام امید این قشر به بازار شب عید و‌ حضور گردشگر در شهر جهانی سفال بود که این امر میسر نشد و در نتیجه نگرانی تولیدکنندگان و هنرمندان سفالگر را به دنبال دارد.

وی درباره ضدعفونی کردن شهرستان بهار نیز توضیح داد: شهرداری سطح شهر و روستاها را مداوم گندزدایی و ضدعفونی می‌کند همچنین ایستگاه غربالگری شهر مقابل بخشداری صالح آباد فعال است و‌ تمامی ورودی‌های سنندج به همدان کنترل می‌شود.

فرماندار شهرستان بهار با بیان اینکه تمامی اقدامات دولتی‌ها در مقابله با کرونا ۲۰ یا ۳۰ درصد کار است، تأکید کرد: در اصل مردم باید مراعات شرایط حاضر را بکنند و چون مردم رعایت نمی‌کنند تمام تصمیمات ما پنبه می‌شود و متأسفانه در خانه ماندن را جدی نمی‌گیرند اما ریشه کن کردن کرونا نیاز به عزم ملی دارد.

وی در ادامه با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر اطاعت مردم از تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: مسئولان طی یک ماهه اخیر که کشور درگیر کرونا است، وظیفه خود را انجام داده و می‌دهند اما بنده به عنوان یک دولتی از عده‌ای از هموطنان که توصیه در خانه ماندن را جدی نگرفته‌اند، شاکی هستم.

قنبری با تأکید بر اینکه دو هفته در خانه ماندن ضرری به شخصی نمی‌زند، تصریح کرد: با تعطیل بودن بازار، جاذبه‌های تاریخی، تفریحی، توریستی و اماکن عمومی علت قابل توجیهی برای بیرون آمدن مردم از منزل وجود ندارد و اگر این قضیه حل شود، می‌توانیم بر کروناویروس غلبه کنیم.

وی ادامه داد: در حال حاضر مسئولان، رسانه‌ها و روحانی‌ها باید به مردم تفهیم کنند که برای شکست این ویروس باید در خانه بمانند چراکه رمز غلبه بر کرونا، نه غربالگری و تب سنجی بلکه در خانه ماندن است و چون تمامی اقدامات ما نیاز به حمایت و عملکرد مردم دارد، تنها تقاضای ما این است که مردم از منزل خارج نشوند.

فرماندار شهرستان بهار در پایان با بیان اینکه کاش دولت برای ماندن مردم در خانه برنامه‌های تشویقی قرار دهد، گفت: در این روزها اجتماعات خانگی نیز عامل بزرگی به شیوع کرونا است و کاش مردم دید و بازدیدها را به بعد موکول کنند و تبریکات خود را تلفنی به یکدیگر انتقال دهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی کروناویروس خانه ماندن شهرستان بهار بر کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۶۶۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت دستگاهی برای حفاری عمق تا ۳ هزار متری توسط محققان پژوهشگاه اقیانوس شناسی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، هادی گریوانی عضو هیئت علمی پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی و مجری طرح پژوهشی کاوشگر خلیج فارس در نشست خبری که به مناسبت روز ملی خلیج فارس در این پژوهشگاه برگزار شد با اشاره به آخرین ماموریت کشتی اقیانوس پیما گفت: تاکنون عمق ۷۰۰ متری در دریای خزر مورد مطالعه قرار گرفته بود.

وی با بیان اینکه برای این منظور لازم بود از دستگاهی بهره ببریم که قیمت بالایی داشت و تهیه آن از کشورهای خارجی دشوار بود، گفت:از این رو اقدام به ساخت تجهیزی کردیم که توسط محققان پژوهشگاه به نتیجه رسید و عمیق ترین ماموریت بین 2هزارو 500 تا 3 هزار متری با موفقیت انجام شد.

گریوانی با بیان اینکه این دستگاه با پنج درصد هزینه‌ نمونه وارداتی ساخته شد، گفت: با استفاده از این دستگاه در عمیق‌ترین عمق در ۶۵ مایلی ساحل ایران حفاری انجام شد. از جاسک حدود ۶۵ مایل به سمت عمان بخش عمیق حفاری کردیم.

وی افزود: بیش از ۵۰ نقطه از عمق‌های ۵۰۰، ۶۰۰ متر شروع کردیم و در عمیق‌ترین عمق ۲۱۲۳ متر حفاری انجام دادیم. نمونه‌های گرفته شده  در آزمایشگاه‌های شیمی، زمین شناسی و ... در حال مطالعه است.

وی گفت: کار دیگری که در قالب این مطالعه انجام شد و از جنبه‌های علمی و حتی دفاعی با ارزش است مشخصات ستون آب است که چه مشخصات فیزیکی و شیمیایی دارد. از مدل سازی‌های مختلف استفاده می‌شود، در تعیین چرخه‌های آب مدل تعیین کننده است. در دریای عمان لایه‌هایی از آب وجود دارد که از قطب جنوب در مقیاس جناحی می‌آیند و منابع باارزش غذایی همراه خود دارند.

گریوانی افزود: دریای عمان برای ما بکر است و در عمق‌های ۷۰۰، ۸۰۰ متر بررسی ستون آب داشتیم؟ در ۱۹۵۰ و تعداد زیادی نقطه اطلاعات با ارزشی را مانند، دما، شوری و ... جمع آوری کردیم که مانند مغزه‌ها از جنبه‌های مختلف روی آنها کار‌های تحقیقاتی انجام شده است.

وی درباره زمان استخراج داده‌ها گفت: داده‌ها وجود دارد و استفاده‌های اولیه می‌شود و این قابلیت وجود دارد تا سال‌ها از این داده‌ها در موضوعات مختلف استفاده شود. به طور مثال اگر پارسال در این محدوده دیتابرداری شده دو، سه سال بعد با یک تامین اعتبار دیتابرداری انجام شود و بررسی و مشاهده این تغییرات از لحاظ علمی باارزش است. 

وی گفت: مغزه گیری معمولا صحت سنجی است و ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی را به صورت پیوسته از سطح آب تا پایین‌ترین نقطه‌ای که دستگاه‌ها می‌روند اندازه گیری می‌کنند بنابراین در این موضوع صحت سنجی موضوعیت ندارد. در دریای عمان کسی مغزه‌ای نگرفته که صحت سنجی شود، اما ممکن است نزدیک ساحل کسی چیزی گرفته باشد ولی در عمق دو هزار متری مغزه گیری مسبوق به سابقه نبوده که صحت سنجی شود.

وی درباره بازه زمانی مغزه گیری گفت: پروسه مقدمات عملیات مغزه گیری یک ماه طول کشید و قبل از تعطیلات عید شروع شد و تیم تحقیقاتی ما تعطیلات عید را شناور بودیم. از ۲۵ اسفند وارد شناور شدیم و ۱۸ فروردین کار را تمام کردیم.

وی علت انجام عملیات در این زمان را استفاده بهینه از شناور عنوان کرد و گفت: دریای عمان باد‌های موسمی دارد که پدیده مانسون را موجب می‌شود که این پدیده در اردیبهشت ماه شروع می‌شود و عملیات دریایی در آن زمان امکان پذیر نیست. برای اینکه به این شرایط برخورد نکنیم مجبور شدیم در تعطیلات نوروز بیس تایم داشته باشیم.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خانه ملت محلی برای حزب‌بازی نیست
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • تعریف ۷۵ پروژه در قالب ۵۲ تصفیه‌خانه برای ۹.۳ میلیون نفر
  • برگزاری آزمون مهارت سنجی گلیم بافی در البرز
  • رخ نمایی بهار در طبیعت زیبای روستای فندخت شهرستان زیرکوه
  • آغاز طرح غربالگری بینایی‌سنجی کودکان ۳ تا ۶ سال در کرمانشاه
  • ساخت دستگاهی برای حفاری عمق تا ۳ هزار متری توسط محققان پژوهشگاه اقیانوس شناسی
  • چگونه نوجوانان امروز را به خواندن کتاب‌های ایرانی علاقه‌مند کنیم؟/ ادبیات نوجوان در سایه غلبه ترجمه
  • شرط موفقیت تیم ملی فوتسال در جام‌جهانی/ جلسه با تاج برای ماندن
  • اتصال ۳۴۲ واحد صنعتی تازه همدان به شبکه گاز کشور