Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل شرکت مهندسی آب و خاک قدس رضوی گفت: تمامی پروژه‌های عمرانی این موسسه با بهره‌گیری از دانش و توان داخلی کشور هم راستا با تحقق اقتصاد مقاومتی انجام می‌شود.

به گزارش قدس آنلاین، مبین رجبی درباره اقدامات شرکت مهندسی آب و خاک قدس رضوی برای تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در سال ۱۳۹۸ بیان کرد: هدف از اقتصاد مقاومتی ایجاد آمادگی در مقابل تکانه‌های داخلی یا خارجی تأثیرگذار بر اقتصاد یک کشور یا در بعد کوچکتر یک بنگاه اقتصادی است که به این موضوع از دو منظر می‌توان پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: نخست این که شرکت آب و خاک قدس رضوی با نهادینه کردن دانش احداث انواع سد، راه، راه آهن، تونل، ساختمان و... در مجموعه خود، بازوی توانمندی را برای اجرای انواع پروژه عمرانی بدون نیاز به کوچکترین توان و دانش خارجی در شرق کشور ایجاد کرده و از این بابت کمک شایانی به تحقق اقتصاد مقاومتی کرده است.
مدیر عامل شرکت مهندسی آب و خاک قدس رضوی افزود: علاوه بر این، با توجه به شرایط پروژه‌های عمرانی و نحوه تخصیص منابع به آن‌ها با به کارگیری راهکارهایی سعی کرده این تهدید را به فرصت تبدیل کند که از آن جمله می‌توان تنوع سبد کارفرمایان، عقد قرارداد با کارفرمایان خصوصی، مدیریت کارآمد منابع مالی از طریق استفاده به موقع از بخش‌نامه‌ها از قبیل بخش‌نامه تضمین معاملات، تهاتر مالیات‌ها و... اشاره داشت.
وی با اشاره به فعالیت‌های این شرکت در زمینه مدیریت مصرف با تأکید بر اجرای سیاست‌های کلی اصلاح الگوی مصرف در سال جاری خاطرنشان کرد: موضوع مدیریت مصرف در شرکت مهندسی آب و خاک قدس رضوی بسیار مورد توجه است؛ بدین منظور در حوزه پروژه‌های عمرانی اقدامات بسیار خوبی در زمینه بهینه کردن سیستم‌های ماشین‌آلات و نوسازی آن‌ها به منظور کاهش مصرف سوخت و همچنین رصد دقیق اقلام ماشین‌آلاتی صورت گرفته و از روش‌های نوین مدیریت ماشین‌آلات برای این هدف استفاده شده است.
رجبی ادامه داد: همچنین در حوزه ساختمانی با استفاده از روش‌های نوین ساختمان‌سازی نسبت به سبک‌سازی ساختمان‌ها و مصرف کمترین میزان آهن، میلگرد و... اقدام شده است.
وی توانمندسازی نیروی کار را یکی از موضوعات مورد تأکید در بندهای اقتصاد مقاومتی دانست و افزود: این شرکت تلاش کرده با ایجاد بستری مناسب و تدوین صحیح مسیرهای شغلی نسبت به توانمندسازی کارکنان خود اقدام و با تفویض اختیارت و پایش اثربخشی آن‎ها از این سرمایه حراست و نگهداری کند.
مدیر عامل شرکت مهندسی آب و خاک قدس رضوی تصریح کرد: امروز تمامی مدیران شرکت را کسانی تشکیل می‎دهند که از سطوح پایین سازمانی رشد و در سمت‎های مدیریتی به کار گرفته شده‎اند.
منبع: آستان نیوز

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: اقتصاد مقاومتی آستان قدس رضوی پروژه های عمرانی اقتصاد مقاومتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۶۶۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی

امیرحمزه خزایی، رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه طرح آبرسانی به روستا‌ها دارای تنش آبی را از جمله مهم‌ترین پروژه‌های عمرانی بسیج سازندگی در استان طی دو سال گذشته دانست.

وی ادامه داد: در این راستا قرارگاه امام حسن (ع) احداث هفت مجتمع آبرسانی در راستای آبرسانی به بیش از ۹۰ روستا را عهده‌دار است.

رئیس بسیج سازندگی استان کرمانشاه با اشاره به پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه‌های آبرسانی روستایی، گفت: در تلاش هستیم طی یکی‌دو ماه آینده پروژه‌ها مذکور احداث شود.

احداث ۵۱ مخزن، ۱۵ ایستگاه پمپاژ و ۱۹۳ کیلومتر خط انتقال از جمله اقدامات صورت گرفته قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در قراردادی ۳۰ ماه با شرکت آب و فاضلاب استان برای آبرسانی به روستا‌های دارای تنش آبی بوده که خزایی به آن اشاره کرد.

وی از احداث ۲۰۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد با مشارکت کمیته امداد و بنیان مسکن سخن گفت و افزود: آسفالت ۳۰ کیلومتر راه‌روستایی؛ ۶۴ هزار مترمربع ایزوگام برای منازل محرومان روستایی، مساجد و غسالخانه و همچنین احداث و مرمت بیش از یک‌هزار و ۳۴۱ مورد غسالخانه، منزل نیازمندان و مساجد از جمله خدمات بسیج سازندگی طی این دو سال گذشته بوده است.

خزایی با اشاره به هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای یک‌هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی طی دو سال گذشته، گفت: افتخار می‌کنیم در کنار حمایت از دولت قدمی برای مردم برداریم و با شعار خدمت‌گذاری بی‌منت در خدمت مردم هستیم.

وی در اشاره به خدمات غیرعمرانی به توزیع بیش از ۷۵۰ هزار بسته معیشتی؛ ۵۶ هزار بسته آموزشی، کمک‌آموزشی و لوازم تحریر؛ توزیع بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان جامعه هدف؛ کمک به آزادسازی یک‌هزار و ۷۰۰ زندانی مالی؛ ایجاد اشتغال برای بیش از ۳ هزار جوان جویای کار؛ توزیع بیش از ۹ هزار متر فرش جاده‌ای در مساجد روستایی اشاره کرد.

خزایی با اشاره به برنامه‌های بسیج سازندگی استان برای اوقات فرغت تحصیلی دانش‌آموزان، گفت: دانش‌آموزان با مراجعه به گروه‌های جهادی بسیج سازندگی در شهرستان‌ها در گروه‌های جهادی در بحث خدمات‌رسانی شرکت کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرومیت‌زدایی و عمرانی در هفته جهاد سازندگی
  • اجرای طرح آبرسانی به ۶۰۰ روستای آذربایجان غربی
  • صدور خدمات فنی و مهندسی یک ضرورت است/ اجرای پروژه اومااویا به دست متخصصان ایرانی
  • هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی
  • پروژه های عمرانی شهرستان دشتی شتاب می گیرد
  • شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرمیت زدایی و عمرانی در سروستان
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور